Eίναι μικρόβιο?

• Thread starter Thread starter wild_cat/anima
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μικρόβιο= είναι οι μικροοργανισμοί! Είναι δηλαδή όσοι οργανισμοί είναι ποιο μικροί από ένα nm! Και για αυτό και δεν φαίνονται με γυμνό μάτι! :D

Και φυσικά ένα μικρόβιο δεν είναι αυτόματα ιός!

ΛΟΛ ε?? :twisted: :P :twisted: Εμ φίλοι μου τόσο καιρό βασανιζόμασταν με αυτές τις εξετάσεις! Τουλάχιστον μας έμεινε και κάτι! :twisted:

Ως μικροοργανισμοί ή μικρόβια νοούνται εκείνοι οι οργανισμοί από τους οποίους οι περισσότεροι είναι μονοκύτταροι, αόρατοι με γυμνό οφθαλμό και ορατοί μόνον με μικροσκόπιο. Συμβατικά οι μικροοργανισμοί διαρούνται σε τέσσερις ομάδες:
μύκητες
πρωτόζωα
βακτήρια
ιοί
Πάλι οφ τόπικ βγήκαμε :roll:

s

παιδια δεν ξερω αν το ξερεται αλλα ο cavo paradiso ειναι φοιτητης ιατρικης οποτε μην του κανεται μαθημα :wink:

Ναι ε??? :twisted:

Τότε ότι και να πούμε αυτός μάλλον έχει το δίκαιο! :wink:

Αλλά εμένα μου έμαθαν ότι μικρόβιο είναι αυτό που γράφω παραπάνω και όχι ιός! :wink:

AnyWay sorry αν έκανα καμιά πατάτα! :P

Ας αφησουμε τα περι Βιολογιας,εγω απλα θα πω πως η Αεροπορια με ολες της τις προεκτασεις (και οχι μονο στον επαγγελματικο τομεα) ειναι ενα μικροβιο για ολους εμας εδω μεσα που μεταφραζεται και ως:

Παθος , Ερωτας , Τροπος ζωης

Και όχι μόνο............ :wink:

Αλλά το κακό με αυτόν το χόρο είναι ότι στην Ελλάδα έχει τα μαύρα του τα χάλια! :(

Πότε θα καλυτερεύσουν τα πράγματα :?:

Re: s

landlover":3csy33q5 said:
cavo_paradiso":3csy33q5 said:
ikonoklastis":3csy33q5 said:
Εκτός απ`το μικρόβιο που έχεις πρόσεχε μη κολλήσεις και κανέναν ιό στις διανυκτερεύσεις σου....

:arrow: Μικροβιο = ιος :idea: :!:

Πάντως η Βιολογία δεν συμερίζεται την άποψή σου. :D

pilot767":3csy33q5 said:
παιδια δεν ξερω αν το ξερεται αλλα ο cavo paradiso ειναι φοιτητης ιατρικης οποτε μην του κανεται μαθημα :wink:

Σαφώς και δεν είμαι ειδικός (οπότε καμμία πρόθεση για να κάνω μάθημα :) και εννοείται από μένα respect για τον cavo paradiso) αλλά .... :idea:

From Wikipedia
(Redirected from Microbe)

A microorganism (also spelt as microrganism) or microbe is an organism that is microscopic (too small to be seen by the human eye). The study of microorganisms is called microbiology. Microorganisms can be bacteria, fungi, archaea or protists, but not viruses and prions, which are generally classified as non-living.

Εννοείται οτι αν δεν ισχύει ανακαλώ

Ξέρω ξέρω ... off-topic και συγνώμη αλλά είπαμε ....
το επίπεδο του forum είναι υψηλό :) :) :)

Τελικα με αλλο μικροβιο ξεκινησαμε, περασαμε σε ο,τι ζωυφιο μπορει να φανταστει κανεις, και καταληξαμε στην Wikipedia Και το πιο ωραιο ειναι, καταφεραμε να μην ειμαστε οφφ! (Η κοπελα ζηταει βρε παιδι μου να μαθει τι εχει κολλησει με την αεροπορια... ;) )

makedonas":1ighqq3a said:
(Η κοπελα ζηταει βρε παιδι μου να μαθει τι εχει κολλησει με την αεροπορια... ;) )

Και δε το λέτε ρε παιδιά τόση ώρα??

Λοιμοξούλα είναι .

Μια δυό πτήσεις εθισμού και θα αιστανθεί καλύτερα

Τίποτα το ανησυχητικό.

Ναι δεν σου το είπα…. έχω ακούσει τώρα τελευταία για μια νόσο……. των…… αεροπλάνων???? Ή κάτι τέτοιο! :roll: :lol: Η οποία λέει άμα την κολλήσεις δεν έχει θεραπεία! Όμως σίγουρα οι συμβουλές του Landlover είναι σίγουρα πολύ καλές! Θα σου πρότεινα ακόμη καμιά επιδρομή για plane spotting στο κοντινότερο αεροδρόμιο! Και άλλα πολλά όπως αερομοντελισμός, FS, Airliners.gr(φυσικά)!!! Όμως και πολλά άλλα που μπορείς να σκεφτείς! :wink:

Όμως να ξέρεις αυτή η ασθένεια όπως και να έχει το πράγμα σίγουρα θα σου φάει πολλά λεφτά! :( Αλλά που ξέρεις…. ίσως και να σου δώσει κάποια στιγμή..!!! By The Way περαστικά!! :P