Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεκέμβριος του 2004, σε πτήση απο ATH - KVA πετούσα με την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναικού. Είχε τύχει κίολας κατα την ανάθεση των θέσεων να κάθομαι ανάμεσα σε άτομα της ομάδας λες και ήμουν μέλος της. Αδαής απο τα ποδοσφαιρικά δρώμενα άργησα να το καταλάβω αλλα και πάλι δεν μίλησα με κανέναν τους. Η κούραση ήταν τέτοια, λόγω αναμονής 11 ωρών στο Βενιζέλος, που ξάπλωσα και κοιμήθηκα χωρίς ούτε ένα αυτόγραφο, ούτε μια κουβέντα. :mrgreen:

thanosp":397mwio9 said:
Η κούραση ήταν τέτοια, λόγω αναμονής 11 ωρών στο Βενιζέλο, που ξάπλωσα και κοιμήθηκα χωρίς ούτε ένα αυτόγραφο, ούτε μια κουβέντα. :mrgreen:
Κι εσύ είσαι τόσο απαράδεκτος?
Δεν μπορούσες να τους υπογράψεις ένα αυτόγραφο ή έστω να τους πεις μια κουβέντα πριν κοιμηθείς?
Μπορεί να το πήραν κατάκαρδα τα παιδιά.
Κρίμα.
:lol: :lol: :lol:

ο Κωφιδης και ο Θ.Λαλας πιανονται σαν 'διασημοι'? αν ναι οκ...
εχω ομως συναντησει και το Brian May των Queen! αυτο ναι!!!

Πτήση της Ολυμπικαής Θεσσλονίκη - Αθήνα με τον Danny Glover μετά από το Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θεσ/νικης φέτος. Είναι ο μαύρος συνπρωταγωνιστής του Mel Gibson στη σειρά Φονικό Όπλο. Παρακαλούσε τους μπάτσους στον έλεγχο χειραποσκευών να βγάλει τα παπούτσια του και να του ψάξουν τη χειραποσκευή (αμερικανάκι γαρ) και ο μπάτσος με ηλίθιο χαμόγελο τον παρότρυνε να προχωρήσει χωρίς ιδιαίτερες διατυπώσεις και ελέγχους!
Πάρα πολύ απλός, ταξίδευε με φόρμα γυμναστικής προφανώς για Αμερική μέσω Αθηνών. Ταξίδευε business και σίγουρα ένοιωσε στο πετσί τους απίθανες αναταράξεις στην απογείωση αν και οι Αμερικάνοι πρέπει να είναι συνηθισμένει λόγω jet stream. Παρεπιπτόντως πρώτη φορά τόσο turbulence πάνω από Θερμαικό-ο pilot γκάζωσε και κέρδισε γρήγορα πολύ ύψος,

με τον Γιανουλη της Εθνικης μπασκετ , απο frangfurt για αθηνα με lufthansa. :)

Τρεις φορες θυμάμαι. Η μια ήταν από SKG για ΜUC (η FRA δε θυμάμαι) όπου ήταν μαζί μας ο Frankie King (μπασκετμπολίστας του Aρεως και πρώην του ΠΑΟΚ). Η δεύτερη φορα ήταν από Vilnius για Πράγα, όπου ήταν μαζί μας στο αεροσκάφος ολόκληρη η μπάντα LT United (αυτοί οι παλαβοί που εκπροσώπησαν τη Lithuania στη Eurovision τις Αθηνας). Τέλος, άλλη μια φορα από Ρώμη για SKG με Αλιτάλια (ουστ) όπου ήταν μαζί μας ο Κώστας Πολίτης, προπονητής τις Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του '87.

Με μονο ΜΙΑ εχω ταξιδεψει γιατι μονο ΜΙΑ ειναι η απολυτη ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ,μια φορα περισυ απο αμστερνταμ προς Βρυξελλες,μια φορα πριν 2 χρονια απο αθηνα για Λονδινο και πολλες φορες απο Αθηνα Λαρνακα οπου οι περισσοτερες ηταν χωρις να το γνωριζω οτι θα ταξιδευε και η απολυτη.

Εντυπωση μια ΘΕΑ!!!!!! :thx: :thx: :thx: :thx: :thx:

Κατά τη γνώμη μου, αυτό το thread είναι άκρως μη αεροπορικό και χωρίς ενδιαφέρον. Γι' αυτό και πάει στο "Πολλά και διάφορα".

στην τουρνε μας που ακολουθαγαμε τους U2 φετος, στην πτηση AMS-DUB με την Aer Lingus ειχαμε τον τεχνικο των Drums του Larry Mullen Jr. δλδ τον Sam O'Sullivan

ναι το ξερω, για τους ποιο πολους ειναι αγνωστος, αλλα για ενα U2fan ειναι κτ το σημαντικο :P