Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Γεια σας! θα ήθελα να ρωτήσω για μια ερώτηση πως την απαντήσατε. Είναι η 21 η Α πρόταση:
"Θεωρήθηκε δεδομένο ότι εργοδότες και εργαζόμενοι έχουν κοινά συμφέροντα."
Έχει κάποιο λάθος που μου διαφεύγει;

jim88":1a97ktj0 said:
΄Εχουν καταργηθεί οι τόνοι και δεν το πήρα πρέφα;Γιατί για να τους έχει καταργήσει κάποιος που απάντησε τα θέματα αυτά για πλάκα μάλλον κάτι μού διαφεύγει.Καλή σταδιοδρομία φίλε ως ελεγκτής γιατί με το 100/100 που έχεις πάρει στο Α στάδιο δύσκολα δε θα είσαι ένας απ'τους 32.Τώρα που το σκέφτομαι μην πας να δώσεις καν στο Β στάδιο.Να απαιτήσεις τιμητική πρόσληψη.Καληνύχτα και κατέβα απ'το καλάμι.

Τονους δε βαζω για να γραφω πιο γρηγορα. Εισαι 28 χρονων και βρηκες αυτο να πεις "για να μου την πεις". Δεν εχω γραψει 100/100 μαλλον για 75-80 παω αλλα να στο πω και αλλιως : αν εγω που σηκωθηκα για χαβαλε (και επειδη λυπηθηκα την διαδικασια που ειχα κανει για την αιτηση) την Κυριακη το πρωι παρω 75-80, αυτοι που πηγαν με διαβασμα πρεπει να γραψουν τουλαχιστον 90 (45/50). πιστεψε με δεν εχω ασχοληθει με Ελληνικα στο πανεπιστημιο (θετικων επιστημων ειμαι), παρα μονο στο λυκειο. Τωρα αν εσενα δε σου μαθανε στο λυκειο (γιατι τα θεματα ηταν λυκειου) πως να μιλας και να γραφεις την Ελληνικη, δε θα την πληρωσω εγω.

Που το βρισκεις το κακο σε αυτα που ειπα; Νομιζεις οτι μας εσφαξαν στην εξεταση; Πες μας και συ κατι για σενα γιατι πολυ καλυψη-αποκρυψη εισαι.

Επισης καλη επιτυχια και σε σενα.

Καλημέρα σε όλους.

Σχετικά με σημειώσεις για το 2ο στάδιο του διαγωνισμού, είχα αγοράσει από ένα φροντιστήριο πριν λίγο καιρό.

Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ είμαι φροντιστήριο ούτε επαγγελματίας.
Δίνω και εγώ αλλά τiς πουλάω επειδή α) οι σημειώσεις κοστίζουν και β) ήταν μεγάλος κόπος να σκανάρω 200+ σελίδες.

Αναλυτικά:
Αρχείο 1) Ανάλυση - μνήμη - λογική > 50+ σελίδες με ασκήσεις στα ελληνικά
Αρχείο 2) Ασκήσεις παρατηρητικότητας > 100+ σελίδες επίσης στα ελληνικά
Αρχείο 3) θεωρία συντεταγμένων από φροντιστήριο > 10 σελίδες (ελληνικά)
Αρχείο 4) Ασκήσεις σε συντεταγμένες > 10+ σελίδες (ελληνικά)

Τιμή 20 Ευρώ
Αποστολή με email - Πληρωμή με κατάθεση στο λογαριασμό μου.

Με εκτίμηση
ΒΤ

Kαλημέρα παιδιά,
Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς τα αποτελέσματα του προηγούμενου διαγωνισμού? Υπήρχαν στο site του ασεπ κάποτε..

@ΑmaliaL ούτε εγώ βρήκα κάποιο λάθος στη συγκεκριμένη πρόταση.

Καλή επιτυχία σε όλους!

angelaki":2u0rqaso said:
Kαλημέρα παιδιά,
Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς τα αποτελέσματα του προηγούμενου διαγωνισμού? Υπήρχαν στο site του ασεπ κάποτε..

@ΑmaliaL ούτε εγώ βρήκα κάποιο λάθος στη συγκεκριμένη πρόταση.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Εγώ σκέφτηκα πως μήπως θα έπρεπε να γράφει ''Θεωρήθηκε ως δεδομένο", αλλά δεν είμαι σίγουρη....

Το "θεωρώ" (αν δεν κάνω λάθος) είναι συνδετικό ρήμα...οπότε δεν χρειάζεται το "ως" οπότε λογικά σωστή είναι σαν πρόταση.

Εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα το "μεγενθύνεται" και το αποταθείτε...(το πρώτο λάθος και το δεύτερο σωστό)...Είχε αρκετές παγίδες και λόγω πίεσης χρόνου δεν ήταν όλα τόσο ξεκάθαρα..Η αλήθεια είναι ότι τα περίμενα πιο δύσκολα..Ευχάριστη έκπληξη τα λατινικά...σε ιδιαίτερα εύκολο επίπεδο...
Ήταν απλά πολύ αγχωτικό το γεγονός πως είδαμε 5! κείμενα και ξεπετάξαμε τις πρώτες ερωτήσεις...
Μια ερώτηση συνάδελφοι...Στο απαντητικό φύλλο...μετά το 50 δεν σημειώσατε κάτι -σωστά- ? Έπρεπε να μείνει άδειο?

κ γω σωστο το έβαλα το θεωρήθηκε γιατί σκέφτηκα ότι είναι συνδετικό, αλλά δν είμαι σίγουρη.. Το προκαταβάλει την αποψη σας, πώς σας φάνηκε;

Αλκαπονε, άδειο ναι