Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Δε νομίζω ότι ήταν πιο εύκολα τα θέματα, απλά προφανώς λόγω κρίσης πήγαν όλοι πιο προετοιμασμένοι. Αυτό που θα μπορούσαν να είχαν κάνει Ίσως ίσως θα ήταν να είχαν βάλει περισσότερα θέματα ώστε να έχει μεγαλύτερη διασπορά η βαθμολογία. Κ εγώ δυστυχώς περίμενα καλύτερη κατάταξη με τη βαθμολογία μου. Φυσικά το 2ο στάδιο μετράει περισσότερο κ θα γίνουν πολλές ανακατατάξεις.
 
Καλησπέρα,

θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω εάν υπάρχει η ύλη για το Β' στάδιο ή έστω ένα παλιό θέμα!

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει (με σιγουριά) για το όριο της μυωπίας των υποψηφίων. Είναι δηλαδή μέχρι 6 βαθμούς;

Ευχαριστώ!!
 
Συγχαρητήρια σε όλους!Καλή συνέχεια!εμένα με φοβιζουν οι εντοπιότητας κ οι πολύτεκνες..κάποιοι με θέση περίπου 400η ας πουμε αν γράψουν ένα 75-80% πόσες θέσεις μπορούν να ανέβουν με τα κριτήρια αυτά; !!πάντως το Β στάδιο θα αλλάξει την κατάταξη καθώς η φύση των θεμάτων είναι τελείως διαφορετική από του Α..
 
Γιατί σε φοβίζει η εντοπιότητα αφου προσμετράται μόνο για τις θέσεις των νησιών... οποιος μόνιμος κάτοικος με μορια εντοπιότητας σκοράρει μέσο όρο και στα 2 στάδιο >60 προφανώς συναγωνίζεται μόνο με τους υπόλοιπους μονιμους κατοίκους.
Γενικά τα θέματα έμοιαζαν αρκετά με του 2008. Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό διαφημίζεται εδώ και 3 χρόνια από πολλά φροντιστήρια. Οι υποψηφιοι ήταν καλύτερα προετοιμασμενοι και δεν έχω λόγο να πιστευω το αντίθετο και για το β' στάδιο.
Θεωρώ ότι οι θέσεις στην Αθήνα (γενική σειρά) θα κριθουν με μέσο όρο >83-85. Στα νησιά είναι τόσες λιγες οι θέσεις που θα κονταροχτυπηθουν για κάθε μια καμιά 2-3 υποψήφιοι που θα σκοράρουν >80
 
Παιδιά καλησπέρα, αφού μιλάμε για βαθμολογίες να κάνω μία μάλλον ανόητη ερώτηση? Η τελική βαθμολογία είναι μ.ο των βαθμολογιών των δύο σταδίων ή το άθροισμα τους?
 
Έχουν και τον συντελεστη βαρύτητας τα στάδια...οποτε 1*(βαθμός α σταδίου) +2*(βαθμός β σταδίου) προς 2.
 
Σωστά..Και μετά βάσει των μέσων όρων αυτών θα κριθούν για το γ στάδιο οι υποψήφιοι..πριν το γ στάδιο λογικά θα έχουν προσμετρηθει πιλυτεκνιες εντοπιότητα μεταπτυχιακα;κ μετα θα κριθεί η συνάφεια ;
 
Καλημέρα! Πριν το γ στάδιο θα προσμετρηθούν όλα τα μόρια που συγκεντρώνει κάθε υποψήφιος (εξετάσεις, πτυχία, συνάφεια μεταπτυχιακών, εντοπιότητα, κ.α.). Έπειτα θα κληθούν οι πρώτοι 32 (+ καμιά 20 επιλαχόντες υποθέτω). Καλό διάβασμα!
 
Αν κάποιος πάρει στο πρώτο στάδιο 90 και στο δεύτερο 70 και ένας άλλος πάρει 70 στο πρώτο και 80 στο δεύτερο ποιος θα είναι πρώτος από τους δύο???
 
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτησω τι πρέπει να γνωρίζουμε από θέματα γεωγραφίας. Πρέπει να ξέρουμε που βρίσκονται πόλεις της Ελλαδος και του εξωτερικού; Π.χ ποια πόλη ειναι πιο βόρεια;; Επισης αν γνωρίζετε για τη φύση των υπολοιπων ερωτηματων οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρησιμη. Παρακαλώ οποιος γνωρίζει ας απαντησει, γιατί δεν έχω βρει ξεκάθαρη απάντηση. Αν τα θέματα του 2008 τα δημοσιοποιουσαν από ασεπ, οι ελεγκτές που κάνουν μαθήματα παρανόμως στα φροντιστήρια δε θα είχαν λόγο ύπαρξης. Αθάνατη Ελλάδα...
 
Top