Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Αυτο που εγραψα το επιβεβαιωνει και το παιδι απο πανω με το σχετικο λινκ...μη λετε ο,τι να'ναι παιδια.....! :evil:
 
Το παιδί απο πάνω δίνει λινκ που αφορά το Α στάδιο του διαγωνισμού ενώ εσείς συζητάτε για το Β στάδιο.
 
Ώρες ώρες απορώ για τις λεκτικές ικανότητές μου. Τα σπάω και τα ξαναρίχνω.

Σταματήστε να μαντεύετε. Βρείτε τον αλγόριθμο αρνητικής βαθμολόγησης που χρησιμοποιήσανε για την δική σας εξέταση.
Σαν παράδειγμα, το λινκ που έβαλα μιλούσε για το Α στάδιο και έλεγε :
"Περαιτέρω αναλυτικότερες οδηγίες θα διανεμηθούν στους εξεταζόμενους την ημέρα της εξέτασης (Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016), πριν από τη διανομή των θεμάτων."

Κάτι αντίστοιχο θα έγινε (θα έπρεπε να γίνει; ) και στο 2ο στάδιο.
Εγώ δεν πρόκειται να φάω χρόνο ψάχνοντας για εσάς, θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας :)


Αλλιώς, αν είναι να το ρίξουμε στον χαβαλέ, να σας βγάλω 5-10 αλγόριθμους για multiple choices και να ψηφίσουμε όλοι μαζί ποιόν θεωρούμε τον πιο "δίκαιο". Θα σας βγάλω και τύπους για το αν σας συμφέρει να "ρισκάρετε" μια λάθος ή είναι προτιμότερο να το παίξετε εκ του ασφαλούς με μόνο σωστές, ανάλογα με τις ποινές και το πόσες απαντήσεις υπάρχουν.
Θα έχει λέτε σημασία για την διασικασία που ολοκληρώσατε;
 
1ον. Η εξέταση του Β σταδίου δεν είναι πολλαπλών επιλογών.
2ον. Για κάθε ερώτηση δεν υπάρχει μόνο μια απάντηση η οποία βαθμολογείται ως σωστή. Δεν εξετάζονται γνώσεις αλλά δεξιότητες και κάποιες ικανότητες. Ο εξεταζόμενος μπορεί να λάβει ένα ποσοστό % ανάλογα με την απάντηση που έδωσε. Αν κάποιος έχει κυκλώσει ένα νησί λάθος σε ερώτηση που ζητούσε τρία νησιά δεν χάνει όλη την ερώτηση. Αν δεν πρόλαβε να σχεδιάσει όλα τα σχήματα που έπρεπε να σχεδιάσει (αν είχατε σχήματα) δεν βαθμολογείται με 0.

Αν τώρα σε κάποια ερώτηση με φωτογραφία σας ρωτούσαν τί είδατε και σας έδιναν και να επιλέξετε τότε αυτός που επέλεξε όλες τις επιλογές χωρίς να είναι όλες στοιχεία της φωτογραφίας εννοείται πως δεν έχει απαντήσει σωστά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρει όλους τους βαθμούς της απάντησης. Αν κάποιος επέλεξε δύο στοιχεία ενώ στις επιλογές υπήρχαν και άλλα στοιχεία της εικόνας ούτε αυτός θα πάρει όλους τους βαθμούς της απάντησης. Δεν σημαίνει όμως ότι απάντησαν λάθος στην ερώτηση.

Ειναι κατανοητό λοιπόν ότι δεν μιλάμε για αρνητική βαθμολογία. Όταν έχεις αρνητική βαθμολογία σημαίνει ότι χάνεις όλους τους βαθμούς που θα μπορούσε να δώσει η ερώτηση γιατί απλά απάντησες λάθος αλλά επίσης σου αφαιρείται και ποσοστό του βαθμού απο μια ερώτηση που έχεις απαντήσει σωστά.
 
1)οι μικρες εικονες και η μεγαλη εικονα ηταν υποερωτηματα του ιδιου η διαφορετικου θεματος ? 2)οπως επισης η ερωτηση με τις στροφες ηταν στο ιδιο θεμα με το ερωτημα με τις κατευθυνσεις των πτησεων ( ΒΔ, Ν κλπ ) ? θυμαται κανεις ?

3)επισης, στην ασκηση με το ρανταρ που ρωτουσε πχ ποιες πτησεις εχουν κοινο προορισμο και ηταν δυο για LCA και δυο για ATH τις γραφαμε ολες μαζι η σε διαφορετικη σειρα ( πχ α) και β) ) ?
 
Τα ίδια ρώτησα κ εγώ αλλά απάντηση καμία...
 
Παιδία, κοντός ψαλμός ..
Τι προσπαθούμε τώρα?
να βρούμε το βαθμό μας σε μια τετοια εξέταση?
ΥΠΟΜΟΝΗ
θα μας τον πει ο ΑΣΕΠ μετα τις γιορτές
μεχρι τοτε, μπειτε σε κανενα flight radar ή φατε κανέναν κουραμπίε
 
murtouela":2zs5ukfq said:
ως αριστεροχειρας θα συμφωνησω με ολα οσα εχεις πει. Κυριολεκτικα εγραφα στον αερα .... οσο για τον χαρακτηρα γραφης... γραμματα και αριθμοι δεξια και αριστερα. Δεν πειραζει ομως .Παμε παρακατω. Δεν ακυρωνεται ο διαγωνισμος
γιατι ρε παιδια δεν ζητησατε να αλλαξετε θεση.....στην βαρδια μου υπηρχε ατομο που ηταν αριστεροχειρας και αλλαξε....κριμα να χασεις την ευκαιρια απο κατι σαν και αυτο...καλη επιτυχια οπως και να εχει :)
 
Γιατί υπήρχαν θέσεις ειδικές για αριστερόχειρες?
 
τελικα με την αισχρότητα με τα ιδια θέματα και την αδικια μπροστινης-τελευταιας εγινε κατι απο κάποιον σας ή απλα γκρινιάξαμε/-τε και τέλος;
 
Top