Ελεγκτές ασφαλείας

• Thread starter Thread starter evi87
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

evi87

Νέο μέλος (Tourist)
Περιοχή
Athens,Greece
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο forum!
Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το επάγγελμα των ελεγκτών ασφαλείας στο αεροδρόμιο.Θέλω πάρα πολύ να εργαστώ σε αυτή την θέση,αλλά δεν γνωρίζω τι προσόντα χρειάζονται και σε ποιες εταιρείες πρέπει να απευθυνθώ.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Νομίζω πως είναι αστυνομικοί

Μόνο στα μικρότερα αεροδρόμια είναι ακόμα αστυνομικοί.
Στα μεγαλύτερα τον έλεγχο επιβατών/αποσκευών και τη φύλαξη την έχουν αναλάβει ιδιωτικές εταιρείες security.

Στο Ελ. Βενιζέλος, τη σχετική υπηρεσία παρέχει η ICTS

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Θα το ψάξω να δω τι προσόντα χρειάζονται για να σε πάρουν..Αν και λογικά εφόσον είναι εταιρείες security δεν θα πρέπει να θέλει κάποιο συγκεκριμένο πτυχίο..

Στην ιστοσελίδα της ICTS που ανέφερε ο AirNewZealand πάντως αναφέρει ότι ζητάνε ελεγκτές ασφαλείας για το Ελ. Βενιζέλος.
Για τσέκαρέ το http://www.icts.gr/wwwgreek/carrer.asp

Ναι το είδα.Θα το κοιτάξω να δω αν ζητάνε ακόμα..

Καλησπέρα και πάλι!
Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην ICTS (είχα ξαναπάρει παλιότερα αλλά δεν έβρισκα τον υπεύθυνο προσωπικού) και μίλησα με κάποια αρμόδιο,που μου είπε οτι έχουν κλείσει οι θέσεις εργασίας αλλά αν θέλω μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου με mail.Όμως απ'ότι ήξερα αν θες να κάνεις αίτηση,ακόμα και σε περίοδο που δεν ζητάνε άτομα,σε καλούν για ραντεβού στα γραφεία τους.
Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει κάνει αίτηση?

Για Ελ. Βεν. χρειάζεσαι άδεια security.

Νομίζω οτι η άδεια σεκιούριτι δεν είναι για όλες τις εταιρείες ασφαλείας του αεροδρομίου.Στην Brinks που ρώτησα μπορείς να εργαστείς και με τον αριθμό πρωτοκόλλου,που σου δίνουν από την αστυνομία όταν καταθέτεις τα χαρτιά για την άδεια.