Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με μια πρόχειρη ματιά στο διαύγεια δεν βρήκα τπτ. Αλλά δεν το πολυέψαξα.

Κι εγώ στη Διάυγεια και στην Υπερδιαύγεια έψαξα 8) .

Πως γνωρίζετε ότι οι επιτυχούσες της Μυκόνου είναι επιλαχούσες στο ΚΕΠΑΘ;

troxoforos
Σωστά,αλλά, επειδή (βαριέμαι να το ξανακοιτάξω) δεν θυμάμαι τη σειρά,ως απορριπτέος, φάνηκε κάπου η ένταξή του ή μη σε κάποια ειδική κατηγορία ή απλά <<προλάβαμε>> να δούμε μόνο τη βαθμολογία του;

Όχι δεν φαίνεται αν ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία. Πάντως μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι ενώ απορρίφθηκε η αίτηση ως ελλιπώς συμπληρωμένη, τελικά δικαιώθηκε με την ένστασή του, διότι η πλημμελής συμπλήρωση είναι λόγος αποκλεισμού όπως αναφέρεται και μέσα στην προκήρυξη.

Στον πίνακα απορριπτέων πάντως για τον υποψήφιο με τον συγκεκριμένο Α.Δ.Τ. ως αιτιολογία απόρριψης αναφέρεται η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Πιθανόν η ένσταση να έγινε επί του δικαιολογητικού που κατέθεσε.

Οι αιτήσεις είναι μηχανογραφημένες. Το πιο πιθανό είναι να κόπηκε από το σύστημα μετά από ηλεκτρονική επεξεργασία των αιτήσεων. Όπως αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη, δεν έχει σημασία εάν προσκομιστεί αργότερα το σχετικό δικαιολογητικό. Ο υποψήφιος μπαίνει σε πίνακα απορριπτέων.

Για αυτόν τον λόγο μου κάνει εντύπωση η αποδοχή της ένστασης.

@Drokos τί εννοείς? Ότι συμπλήρωσε σωστά την αίτηση και αρχικά απλά δεν του αναγνωρίσανε το πτυχίο? Μόνο απο λάθος μπορεί να γίνει αυτό, αφου η λίστα με τα αναγνωριζόμενα πτυχία αγγλικών είναι δεδομένη. Δύσκολο το κόβω.

Ναι,κάτι τέτοιο.Ίσως απόφοιτος αγγλόφωνου σχολείου κτλ

Βγήκε αμέσως το αποτελεσμα για τον έξτρα εξεταζόμενο σήμερα :

ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
(ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2015)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Γ΄ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΞΕΤΑΣΗΣ
«ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ»

Ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της εξέτασης ορθοφωνίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 32 θέσεων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Προκήρυξη 1Γ/2015-ΦΕΚ 8/29-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), το οποίο έχει ως εξής:

και μετά πρέπει να κάνω insert table 8) . Το αποτέλεσμα ορθοφωνίας βγηκε αμέσως . Είναι πλέον διαδικαστικό να βγουν και οι οριστικοί πίνακες. Θα προλάβουν πριν το ΣΚ ;

Holy Dio":2mpt8638 said:
Πως γνωρίζετε ότι οι επιτυχούσες της Μυκόνου είναι επιλαχούσες στο ΚΕΠΑΘ;

Από τη λίστα καταταξης (Γενική Σειρά) στο ΚΕΠΑθ. Από τους πρώτους 20 στην καταταξη για το ΚΕΠΑΘ, οι 19 πέρασαν στο ΚΕΠΑθ και ένας στο Ηράκλειο (προφανώς λόγω πρώτης προτίμησης). Οι υπόλοιποι 6 που λείπουν για να συμπληρωθούν οι 25 του ΚΕΠΑθ ειναι οι 6 πολύτεκνοι. Η 21η και 22η της λίστας καταταξης του ΚΕΠΑθ είναι οι 2 κοπέλες που περασαν Μύκονο.

drokos":2mpt8638 said:
troxoforos
Σωστά,αλλά, επειδή (βαριέμαι να το ξανακοιτάξω) δεν θυμάμαι τη σειρά,ως απορριπτέος, φάνηκε κάπου η ένταξή του ή μη σε κάποια ειδική κατηγορία ή απλά <<προλάβαμε>> να δούμε μόνο τη βαθμολογία του;

Σωστή παρατηρηση. Υπάρχει περίπτωση να ειναι σε //κάποια// ειδική κατηγορία και ανάλογα και τις προτιμήσεις του να αλλάξει //κάποια// αποτελέσματα. Ακόμα κι εγώ , που ψοφάω για κάτι τέτοια, βαριέμαι να κάνω τωρα τη σχετική ανάλυση 8) . Ισως μες στο ΣΚ αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω :P .

gigi":2mpt8638 said:
Όχι δεν φαίνεται αν ανήκει σε κάποια ειδική κατηγορία. Πάντως μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι ενώ απορρίφθηκε η αίτηση ως ελλιπώς συμπληρωμένη, τελικά δικαιώθηκε με την ένστασή του, διότι η πλημμελής συμπλήρωση είναι λόγος αποκλεισμού όπως αναφέρεται και μέσα στην προκήρυξη.

Λογικά είναι κάποια πιο ειδική περίπτωση (πχ μεταπτυχιακό στο εξωτερικο σε αγγλόφωνο πρόγραμμα ισοδυναμεί με Proficiency) ή να έγινε κάποιο λάθος από τη μεριά του ΑΣΕΠ αρχικά.