Re: ΕΕΚ
Κατ΄αρχάς συγχαρητήρια στους διοριστέους, αν κάποιος από αυτούς διαβάζει το φόρουμ.
Επίσης ένα δημόσιο ευχαριστώ στον tkalfigo που μοιράστηκε μαζί μας την προσωπική του δουλειά για την προετοιμασία της εξέτασης.
Δυστυχώς κι εγώ δεν τα κατάφερα σε κανένα από τους δύο κλάδους, αν και είμαι ευχαριστημένος με τους βαθμούς που έγραψα.
Κοιτάζοντας όμως τους πίνακες κατάταξης, με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν προσμετρήσει όλα τα διδακτορικά και μεταπτυχιακά, ανεξαρτήτως αν είναι σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο της θέσης (σελ. 11550 προκήρυξης). Μέχρι και διδακτορικό σχετικό με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας έχουν αναγνωρίσει!
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά σε αντικείμενο συναφές με το γνωστικό αντικείμενο του ΕΕΚ και αερολιμενικού, και η αναγνώριση τους αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του ΦΕΚ.
Ως εκ τούτου προτίθεμαι να καταθέσω ένσταση από εβδομάδα, μιας και το παραπάνω γεγονός επηρεάζει σημαντικά την κατάταξη των υποψηφίων – και τη δική μου φυσικά.
Θεωρώ ότι όσο περισσότεροι κάνουμε ένσταση, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν για να κάνουν επιτέλους σωστά τη δουλειά τους.