Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

  • Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
To "ψηλά" αναφέρεται σε πολύτεκνο που είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα.Τώρα,θεωρητικά,μπορεί να υπάρχουν και άλλοι 5 πολύτεκνοι στην πρώτη δεκάδα.Φυσικά είναι σχεδόν απίθανο,απλά θέλω να πω πως είναι δύσκολο κάποιος να βγάλει συμπεράσματα για τη "βάση" στους πολυτέκνους.Μπορεί να είναι 55,μπορεί και 75.
 
Εγώ δεν είμαι πολύτεκνος, αλλά επειδή είμαι ψηλά στην βαθμολογία, αλλά όχι τόσο για να είμαι σίγουρος, με συμφέρει κάποιοι ψηλότερα τα "φεύγουν" για ειδικές θέσεις.
 
Υπάρχουν κι άλλοι που είναι ψηλά,με εντοπιότητες κτλ,αλλά έχουν δηλώσει πρώτα άλλα μέρη και όχι αυτά που μοριοδοτούνται.Οπότε ,αν δεν βρεθούν οι πρώτοι 50 ,μέσα στο φόρουμ να λένε τι και πως,μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν,άντε και προσευχές,,
 
Αν ειναι τόσο ψηλά κάποιος που μπορεί να διεκδικήσει θέση πολύτεκνου αυτο ειναι κακό για όλους τους υπόλοιπους. Στην περιπτωση που ένας πολύτεκνος ειναι μέσα στις πρώτες 16 θέσεις θα πάρει μια γενική θέση και θα προσληφθούν άλλοι έξι πολύτεκνοι στις ειδικές θέσεις.
Όποτε ένας πολύτεκνος μέσα στην δεκάδα ειναι καλό για τους πολύτεκνους αλλα κακο για αυτούς που διεκδικούν μόνο γενικές θέσεις
 
Μισό λεπτό.
Οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι "επιλέγουν"?

Λογικά (απλά εικάζω, δεν το γνωρίζω), επειδή δηλώναμε μόνο κωδικό θέσης, όσοι έχουν βάλει χαρτιά για μοριοδότηση λόγω τριτεκνίας κλπ. θα πανε στις ανάλογες θέσεις τριτέκνων κλπ κατά προτεραιότητα.

Γνωρίζει κάποιος να μας πει υπεύθυνα?
 
Καλησπέρα!
Είναι το πρώτο μου ποστ στη σελίδα. Είμαι και εγώ ψηλά για την ώρα στη βαθμολογία όμως καθόλου ασφαλής μετά τις προσαυξήσεις που θα γίνουν. Νόμιζα κ εγώ ότι αν κάποιος με την ιδιότητα του πολύτεκνου ήταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα καλύψει μία από τις ειδικές θέσεις. Όμως διαβάζοντας πιο προσεκτικά την προκήρυξη υπάρχει η παρακάτω σημείωση.

<<Στους ειδικούς αυτούς πίνακες διοριστέων δεν περιλαμβάνονται οι πολύτεκνοι και τέκνα πολυτέκνων ή τρίτε−
κνοι και τέκνα τρίτεκνης οικογένειας, οι οποίοι είναι διοριστέοι, χωρίς χρήση της ιδιότητάς τους αυτής.>>

Από αυτό συμπεραίνω ότι ένας πολύτεκνος που βρίσκεται π.χ στη 10δα θα καλύψει γενική θέση και όχι ειδική, σίγουρα όχι προς όφελος όσων διεκδικούμε μόνο γενικές θέσεις...
 
Νομίζω πως ισχύει το αντίθετο:Αν οι 6 θέσεις των πολυτέκνων καλυφθούν και ο 7ος πολύτεκνος είναι μέσα στις 16 θέσεις,διορίζεται κι αυτός.Πρώτα διαγωνίζονται μεταξύ τους για τις ειδικές και μετά για τις γενικές θέσεις.
 
Χρήση της δεν γίνεται στην περίπτωση που α)δεν έχεςι δηλώσει ότι είσαι πολύτεκνος και β)αν έχεις δηλώσει άλλα αεροδρόμια απ'την Αθήνα,όπου και θα διοριστούν οι ειδικές θέσεις.
 
Πιθανόν να είναι και έτσι όπως το λες. Δεν γίνεται ξεκάθαρο από την προκήρυξη, υπόθεση κάνω κ εγώ. Το γνωρίζεις από τον προηγούμενο διαγωνισμό;
 
Η διάκριση θέσεων για πολύτεκνου-τέκνα πολ/νων γίνεται εδώ και χρόνια σε διάφορους τομείς.Αυτό που ξέρω ότι γίνετια είναι πως οι πολύτεκνοι διαγωνίζονται πρώτα μεταξύ τους και στη συνέχεια με όλους.
 
Top