Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ελπίζω πάντως να μην κάνουν όργια με τα μεταπτυχιακά. Έχουμε καθόλου εικόνα για το πόσες θέσεις πολυτέκνων έχουν καλυφθεί?

Αν εννοείς από πολύτεκνους,ναι'φαίνεται πως είναι.

Κι εγω απο όσο ξέρω, οι θέσεις των πολυτέκνων ειναι καλυμμένες, κάποιον τρίτεκνο δεν ξέρω αλλα στα 500 άτομα μάλλον θα βρεθούν 3

Alcapone2525":1s3amisq said:
Παιδιά εγώ.είμαι στην πρώτη δεκάδα, έχω βαθμό πτυχίου 7,1 και δεν έχω δηλώσει μεταπτυχιακό.
Έτσι όπως τα λέτε έχω αρχίσει να ανησυχώ.
Θεωρέίτε πως μπορώ να βρεθώ εκτός?
Θα αναγνωρίσουν μη συναφή μεταπτυχιακά?

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Είμαι παρομοίως στην πρώτη δεκάδα με παρόμοιο βαθμό πτυχίου και πολύ φοβάμαι ότι εν τέλει με τις προσαυξήσεις και τα πτυχία δεν..........Πιστεύω εξαρτάται πολύ από το ποια μεταπτυχιακά θα θεωρήσουν συναφή...

Πάντως αν σκεφτείς ότι δώσαμε σε ένα διαγωνισμό 2000 περίπου άτομα και με την ευκαιρία να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους, και αυτή τη στιγμή όντας στην πρώτη δεκάδα να ανησυχούμε και να ευχόμαστε να μην αναγνωρίσουν μη συναφή μεταπτυχιακά αλλά και να μην καλυφθούν οι θέσεις πολυτέκνων, καλύτερα να είχαμε πάει στο καζίνο και να παίζαμε όλες μας τις οικονομίες σε μια μπίλια.
Ευχαριστώ και πάλι όλους τους συναδέλφους για τις απαντήσεις τους, εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους όσοι αναμένουν την τελική κατάταξη.
Έχουμε καθόλου εικόνα για το ποτέ θα βγουν οι τελικοί πίνακες;

Επίσης μια ερώτηση.
Η πηγή σας για το γεγονός ότι οι θέσεις (πολυτέκνων) είναι καλυμμένες ποια είναι;
Ρωτάω απλώς για να μπορούμε να αποσαφηνίσουμε το επερχόμενο αποτέλεσμα

Ευχαριστώ και πάλι.

Εγω ξέρω 4 πολύτεκνους σίγουρα και εδώ στο φόρουμ έχουν γράψει επίσης και άλλοι όποτε δεν ειναι δύσκολο να βρεθούν 6.
Με την ιδιότητα του Τριτεκνου πάντως δεν ξέρω ή έχω ακούσει κάποιον, αλλά όπως ξανα έγραψα σε 500 άτομα το πιθανότερο ειναι να βρεθούν 3

Δεν θα αναγνωρίσουν ΜΗ συναφή μεταπτυχιακά, για τόν πολύ απλό λόγο ότι η προκύρηξη ζητούσε συναφή μεταπτυχιακά. Οτιδήποτε άλλο θα καταρριφθει από ένσταση.
Παρ'όλα αυτά, με βάση το δικό μου ανάγνωσμα της προκήρυξης, εγώ έβαλα το δικό μου μεταπτυχιακό στα χαρτιά αλλά δεν το δήλωσα στην θέση προτίμησης, καθ΄οτι δεν είναι συναφές με τους ΕΕΚ (είναι συναφές με τα οικονομικά). Ο λόγος που το έβαλα ειναι διότι, απ'ότι κατάλαβα από την προκήρυξη, μπορεί να μετρήσει σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς δεν αναφέρεται ότι πρέπει να είναι συναφές στο συγκεκριμένο εδάφιο.

Οι τύποι είναι για ξύλο.

Έχουν περάσει 2+ εβδομάδες από την ανάρτηση των βαθμολογιών και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν έχω καμιά βιασύνη να διοριστώ ως ΕΕΚ, αλλά λόγω της δουλειάς μου έχω βάλει σε αναμονή σημαντικές αποφάσεις που θα ακυρωθούν εάν έχω περάσει.

Ας κάνουμε τα μαθηματικά:

500 υποψήφιοι περασμένοι. Ας πούμε 4 ελεγκτές φακέλων που ο καθένας ελέγχει 15 (?? στην ξεφτίλα) φακέλους κάθε μέρα. Τότε έχουμε 60 φακέλους την ημέρα. Σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα έπρεπε να έχουν τελειώσει. Άντε και 1-2 ημέρες για να αποφασίσουν ποια μεταπτυχιακά θα λάβουν υποψιν.

Είναι αδικαιολόγητοι οι τύποι.

Είναι απορίας άξιον πώς κρίνεται ως ακατάλληλος κάποιος άνθρωπος που πιάνει τη βάση (και θεωρείται επιτυχών του διαγωνισμού). Αναφέρθηκε το 58/100 ως δείγμα ακαταλληλότητας για τη θέση. Δηλαδή ένας γιατρός που αποφοιτά από την Ιατρική Σχολή με βαθμό πτυχίου 5,1 δεν είναι ικανός να ασκήσει το επάγγελμα του γιατρού;
Είναι επίσης απορίας άξιο πώς άνθρωποι που αρίστευσαν σε έναν διαγωνισμό που μεταξύ άλλων εξέτασε την κατανόηση κειμένου, θεωρούν σκάνδαλο το να βγουν εκτός δεκάδας στα οριστικά αποτελέσματα τη στιγμή που η διατυπωμένη στα ελληνικά προκήρυξη όριζε σαφώς τη διαδικασία με την οποία διεξάγεται ο διαγωνισμός και τις προσαυξήσεις από βαθμό πτυχίου, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών. Εφόσον επρόκειτο να διεξαχθεί ένας τόσο άδικος διαγωνισμός εγώ πάντως δεν θα έδινα το 1000ρικο που δώσατε στο φροντιστήριο.

Σχετικά με την τελευταία ανάρτηση,

Η αλήθεια είναι πως ήταν και είναι ένας ιδιαίτερος διαγωνισμός. Προσωπικά εφόσον αναφερόμαστε στην προκήρυξη θα πρέπει να έίμαστε σε όλα σωστοί σε αυτά που λέμε.
Ο όρος συνάφεια (αναφορικά με τους μεταπτυχιακούς τίτλους, όπως και τους διδακτορικούς) για εμένα είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρος και κατανοητός. Είναι ελάχιστα τα συναφή μεταπτυχιακά πόσω μάλλον τα συναφή διδακτορικά. Θεωρώ εγκληματικό για παράδειγμα να θεωρηθεί συναφής με το αντικείμενο ένας μεταπτυχιακός τίτλος με θέμα τη διοίκηση επιχειρήσεων.
Όσο για το βαθμό πτυχίου η σχετική αναφορά ήταν γνωστή εξαρχής σε ολους.
Η διαφορά του 58/100 με το 80/100 ή και 70/100 είναι ιδιαίτερα σαφής ιδίως σε μια εξέταση σαν αυτή του β' σταδίου. Όπως και να γίνει έίναι μια σημαντική διαφορά.
Το α' στάδιο προσωπικά το έίδα σαν bonus. Και όπως φάνηκε η πρώτοι 50 στην κατάταξη είχαν άριστους βαθμούς σε αυτό. Άσχετα αν ήταν ή όχι σχετικό με.το επάγγελμα αυτό όριζε η προκήρυξη.
Τέλος για το θέμα του φροντιστηρίου, αν αυτό το 1000ρικο έδωσε σε κάποιους έστω και 5 μονάδες παραπάνω στο β' στάδιο θεωρώ πως τα χρήματά του έπιασαν τόπο, μιας και ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος.
Ευελπιστώ στην γρήγορη δημοσίευση των τελικών σειρών κατάταξης.