Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν ενστάσεις! Εδώ υπάρχουν άτομα στη λίστα τα οποία έχουν λάβει τα μόρια της εντοπιότητας ενώ ζουν μόνιμα στην Αθήνα!!! Γνωρίζω προσωπικά ένα από αυτά και δεν ξέρω με ποιο ακριβώς κριτήριο έλαβε το σχετικό πιστοποιητικό... Για την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού, αρμόδιος είναι ο εκάστοτε Δήμος ο οποίος για την έκδοσή του ζητάει: 1) Λογαριασμό ΔΕΚΟ, 2) Εκκαθαριστικό Εφορίας από το οποίο πρέπει να προκύπτει η διεύθυνση και 3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 για τη μονιμότητα της κατοικίας του ενδιαφερομένου. Το συγκεκριμένο άτομο, ζει, εργάζεται και υποβάλλει φορολογική δήλωση στην Αθήνα... Δηλαδή με ποιο ακριβώς κριτήριο εκδόθηκε το πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας;;; Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έτυχε να έχει ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά του, αυτό δεν το καθιστά και "μόνιμο κάτοικο" όπως απαιτεί η προκήρυξη! Εκτός όλων αυτών, έχει υπογράψει και (ψευδή) υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 οπότε πρέπει να γίνει και η σχετική δίωξη! Το ίδιο πρέπει να γίνει και αναφορικά με το Δήμο/Δήμαρχο που εξέδωσε το σχετικό πιστοποιητικό... Αυτά είναι τραγικά φαινόμενα που συμβαίνουν μόνο στο Ελλαδιστάν! Εννοείται ότι δε θα δώσω "συγχαρητήρια" γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι "χαίρομαι μαζί τους ή για αυτούς" πράγμα που δε συμβαίνει! Απεναντίας, φρήττω με αυτά που βλέπω... Επιπλέον, η αναγνώριση συγκεκριμένων μόνο μεταπτυχιακών & εμπειρίας σε μερικούς αποτελεί σκάνδαλο! Συγνώμη αν δεν αρέσει ο τόνος μου σε ορισμένους αλλά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό έχουν γίνει τα "όργια" και κάποιος πρέπει να το κάνει θέμα και το κυριότερο να προσφύγει με ένσταση! Εγώ ετοιμάζω ήδη τη δική μου... Ακόμα και αν δεν καταφέρω να είμαι εγώ μέσα στη λίστα των διοριστέων, ας μπει ένας που να το αξίζει, όμως, πραγματικά! Οι ενστάσεις ξεκινάνε από αύριο! Σπεύστε και μην το αφήνετε έτσι! Έχουν γίνει μεγάλες αδικίες παιδιά... Μην τους αφήνετε να χαίρονται εις βάρος σας!