Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! (μέχρι στιγμής αν δεν αλλάξει κάτι στα οριστικά)

Εντυπωσικακό ότι δεν υπήρχε ούτε ένας τρίτεκνος και επίσης δεν βρέθηκε κάποιος με εντοπιότητα στη Μύκονο...

Συγχαρητήρια σε όλους !

Αν και είμαι στους επιτυχόντες του Γραπτού σταδίου, δε βρίσκω το όνομα μου σε κανέναν πίνακα των προσωρινών. Ούτε καν στους απορριπτέους.
Γνωρίζει κανείς κάτι?

Congratulations στους επιτυχόντες. :great:

Παρατήρησα εργασιακή εμπειρία σε αρκετά άτομα. Δε νομίζω να υπάρχει συνάφεια μεταξύ της θέσης του ελεγκτή εναέριας και λοιπών θέσεων εργασίας. Από που προκύπτουν τα extra μόρια που έχουν υποψήφιοι;

ΜΗΠΩΣ, οι ενδιαφερόμενοι (δεν ειμαι μέσα σε αυτούς είμαι χαμηλά) να κάνουν καμια ένσταση; :evil:

Αμαρτία είναι να χαθεί η θέση από κάποιον επειδή κάποιος άλλος δολίως πήρε μόρια από άσχετες δουλειές που έκανε στο παρελθόν.

Παιδιά καλησπέρα, ονομάζομαι Καραγιάννης Γιώργος και στον προσωρινό πίνακα διοριστέων βρίσκομαι στην θέση 23 έχοντας πέσει στην κατάταξη από την 16-17 στην οποία βρισκόμουν. Παρακολουθώ το forum εδώ και πολλούς μήνες, και αποφάσισα να εγγραφώ μόνο και μόνο για να ενημερώσω ότι θα προχωρήσω σε ένσταση, καθώς θεωρώ ότι η αναγνώριση μηνών εμπειρίας σε πληθώρα ατόμων έχει οδηγήσει σε σαφή στρέβλωση των αποτελεσμάτων. Το φοβερό είναι πως στο προηγούμενο διαγωνισμό δεν αναγνωρίστηκε σε κανένα από τα σχεδόν 400 άτομα που πέρασαν τη βάση καμία προϋπηρεσία, ενώ τώρα ξαφνικά υπάρχουν άτομα κάτω των 30 με θητεία ως ελεγκτές 60 μηνών?! Το θεωρώ αδικία και θα προχωρήσω σε κάθε νόμιμη διαδικασία, όσοι πιστοί προσέλθετε!

Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τρόπο να ενημερωθούμε για τα στοιχεία τα οποία δήλωσαν οι προσωρινά διοριστέοι, θα εκτιμούσα κάθε πληροφορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων,συγνώμη αν κούρασα και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες!

Γιώργο, γνωρίζω ότι είχαν δικαίωμα συμμετοχής απόφοιτοι της σχολής Ικαρων (στην οποία υπάρχει η ειδικότητα του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας) οπότε κάποιοι από αυτούς που πήραν μόρια προυπηρεσίας ενδέχεται να είναι ελεγκτες της αεροπορίας.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλή επιτυχία

Δικαίωμα συμμετοχής νομίζω είχαν και απόφοιτοι σχολής Ικάρων.

Επίσης συμμετείχαν και Ελεγκτές της Πολεμικής Αεροπορίας απόφοιτοι ΣΤΥΑ ή Ικάρων κάτοχοι και δεύτερου τίτλου σπουδών ελληνικού πανεπιστημίου (υπάρχουν αρκετά στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που επιλέγουν να αποκτήσουν κι ένα πτυχίο ΑΕΙ). Τα χρόνια υπηρεσίας αυτών των υποψηφίων μετά την απόκτηση του πτυχίου πανεπιστημίου αναγνωρίζονται ως προϋπηρεσία.

Στον προηγούμενο διαγωνισμό υπήρχε περίπτωση υποψηφίου με προϋπηρεσία ο οποίος όμως δεν είχε άριστη γνώση αγγλικών και είχε καταταγεί στον αντίστοιχο πίνακα.

Γιώργο, δικαίωμα σου να κάνεις ένσταση και καλώς να το εξασκήσεις. Αλλά και να αφαιρεθεί η προσαύξηση από τους υποψήφιους με προϋπηρεσία θα κερδίσεις μόνο μια θέση στην κατάταξη.

Συγχαρητήρια στους διοριστέους!Πράγματι,οι ανακατατάξεις πολύ λίγες.
Ενδιαφέρον θα έχει τι θα γίνει με τις ενστάσεις,κυρίως όσων επιθυμούν αναγνώριση δικού τους μεταπτυχιακού.
Τέλος,η μη πλήρωση των θέσεων τριτέκνων προβλεπόταν,αν και να μην καλυφθεί ούτε μία ,είναι έκπληξη.
Ελπίζω η διαδικασία να συνεχιστεί άμεσα,όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση!Πάντως ,αν όντως τελειώσουν ορθοφωνία-ιατρικά μέχρι τέλη Μαιου, τουλάχιστον ο διορισμός θα εκδοθεί το αργότερο μέσα στο φθινόπωρο.

Εννοείται ότι πρέπει να γίνουν ενστάσεις! Εδώ υπάρχουν άτομα στη λίστα τα οποία έχουν λάβει τα μόρια της εντοπιότητας ενώ ζουν μόνιμα στην Αθήνα!!! Γνωρίζω προσωπικά ένα από αυτά και δεν ξέρω με ποιο ακριβώς κριτήριο έλαβε το σχετικό πιστοποιητικό... Για την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού, αρμόδιος είναι ο εκάστοτε Δήμος ο οποίος για την έκδοσή του ζητάει: 1) Λογαριασμό ΔΕΚΟ, 2) Εκκαθαριστικό Εφορίας από το οποίο πρέπει να προκύπτει η διεύθυνση και 3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 για τη μονιμότητα της κατοικίας του ενδιαφερομένου. Το συγκεκριμένο άτομο, ζει, εργάζεται και υποβάλλει φορολογική δήλωση στην Αθήνα... Δηλαδή με ποιο ακριβώς κριτήριο εκδόθηκε το πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας;;; Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι έτυχε να έχει ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά του, αυτό δεν το καθιστά και "μόνιμο κάτοικο" όπως απαιτεί η προκήρυξη! Εκτός όλων αυτών, έχει υπογράψει και (ψευδή) υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 οπότε πρέπει να γίνει και η σχετική δίωξη! Το ίδιο πρέπει να γίνει και αναφορικά με το Δήμο/Δήμαρχο που εξέδωσε το σχετικό πιστοποιητικό... Αυτά είναι τραγικά φαινόμενα που συμβαίνουν μόνο στο Ελλαδιστάν! Εννοείται ότι δε θα δώσω "συγχαρητήρια" γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι "χαίρομαι μαζί τους ή για αυτούς" πράγμα που δε συμβαίνει! Απεναντίας, φρήττω με αυτά που βλέπω... Επιπλέον, η αναγνώριση συγκεκριμένων μόνο μεταπτυχιακών & εμπειρίας σε μερικούς αποτελεί σκάνδαλο! Συγνώμη αν δεν αρέσει ο τόνος μου σε ορισμένους αλλά στο συγκεκριμένο διαγωνισμό έχουν γίνει τα "όργια" και κάποιος πρέπει να το κάνει θέμα και το κυριότερο να προσφύγει με ένσταση! Εγώ ετοιμάζω ήδη τη δική μου... Ακόμα και αν δεν καταφέρω να είμαι εγώ μέσα στη λίστα των διοριστέων, ας μπει ένας που να το αξίζει, όμως, πραγματικά! Οι ενστάσεις ξεκινάνε από αύριο! Σπεύστε και μην το αφήνετε έτσι! Έχουν γίνει μεγάλες αδικίες παιδιά... Μην τους αφήνετε να χαίρονται εις βάρος σας!

Εμένα πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε που στους πρώτους 35 αναγνωρίστηκαν 10 συναφή μεταπτυχιακά...Δλδ σχεδόν 1 στους 3 είχε συναφές μεταπτυχιακό στους 35 πρώτους...; :? Και τελικά όντως μετανιώνω που δεν δήλωσα το μεταπτυχιακό μου...

Παπαθεοδωρου Ισμήνη
Κιουρδης Μιχαήλ
Σταματιαδου Μαρία δεν ξέρω αν είναι στο forum.
Μπορεί να κάνω κ λάθος αλλά τους βλέπω στους διοριστεους όχι όμως στον πίνακα κατάταξης. Δεν είναι πρόβλημα αυτο;