Έλεγχοι (;) ασφάλειας πριν την πτήση!

• Thread starter Thread starter fotis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σαν τι να κανουμε? Να τους κανουμε νταντα στα χερακια, αν δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους???

προχθες πάντως τα νεοεκπαιδευμένα παιδιά της GROUP4 στο Μακεδονία πιάσαν κύριο που κουβαλούσε όπλο σε συμπαγές μεταλλικό κουτι (από μόλυβδο;)για να μην φαίνεται στις ακτινες χ..φυσικά κίνησε υποψίες, τον ψαξανε, βρηκαν και σφαιρες και πήγε κατευθείαν στην κομμαντατούρ..θα μου πεις τόσο γκαου ήταν ο μιστερ και πηγε να το περασει όπλο στο αεροδρόμιο(λέτε ναταν Ζωνιανός :D )..ε..ναι..παρεπιμπτόντως τις σφαιρες τις ειχε κάτω σε ειδικά ενισχυμένη σόλα στα παπούτσια του.δεν χτύπησαν μεν στο μηχανημα όταν περασε αλλά τον γδύσαν αφού βρήκαν όπλο...

Πλάκα κάνεις! :shock: :shock: :shock: :wall:

Πώς και πέρασε στα ψιλά κάτι τέτοιο; Μάθαμε τουλάχιστο τι σκοπό είχε ή από πού ήταν;

d|m|tr|s":u5kxkmwp said:

Πώς και πέρασε στα ψιλά κάτι τέτοιο; Μάθαμε τουλάχιστο τι σκοπό είχε ή από πού ήταν;

εχουμε ποιο σημαντικα πραγματα να μιλησουμε τωρα στην Ελλάδα (Βλεπε Μιζενς)
αυτο θα τους νιαξει τωρα στα καναλια?

Μαλλον Κρητικος ητανε.. Καλα ρε τοσος καβγας για ενα κομπιουτερατσι;; :twisted: :lol: :mrgreen:

Thanasis_U2":2m7iyo7i said:
d|m|tr|s":2m7iyo7i said:

εχουμε ποιο σημαντικα πραγματα να μιλησουμε τωρα στην Ελλάδα (Βλεπε Μιζενς)
αυτο θα τους νιαξει τωρα στα καναλια?

Να μου επιτρέψεις φίλε να διαφωνήσω. Το θέμα είναι σοβαρό. Θα μπορούσε να είναι

1) κάποιος τρομοκράτης, με πραγματικό σκοπό να κάνει κακό. Δε νομίζω ότι αμφιβάλλει κανείς για τη σοβαρότητα του ενδεχομένου αυτού.

2) κάποιος προβοκάτορας. Ναι, είναι η περίπτωση του 'δουλειά δεν έχει ο διάολος'. Ακόμα περισσότερο αν τον ακολουθούσε κάποιος 'δημοσιογράφος' από κάποιο λαϊκίζον κανάλι -εδώδιμο ή της αλλοδαπής- για να 'αποδείξει' ότι τα αεροδρόμιά μας είναι σουρωτήρια. Και πάλι κανείς δεν πρέπει ότι αν το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας είναι αληθινό, είναι σοβαρό.

3) κάποιος που προσπαθεί να το παίξει 'έξυπνος - σας την έφερα', για να μπορέσει το βράδυ να καμαρώσει για το κατόρθωμά του. Ίσως το πιο πιθανό, και γι' αυτό πρέπει να του κόψουν τον κώλο για να μη το ξανακάνει, αυτός και οι όμοιοί του. Από κάτι τέτοιες μα*^&α(*^ίες ταλαιπωρούμαστε όλοι εμείς. Θυμάστε τις κατ' επανάληψιν τηλεφωνικές φάρσες για βόμβες στα αεροπλάνα; Από τότε που εντόπισαν κάποιον να το κάνει, το κόψανε και οι υπόλοιποι.

Γιώργο δε λέω οτι δε ειναι σοβαρο, ειναι και παραειναι. Αλλα τα ελληνικά ΜΜΕ κολλάνε σε παργματα τα οποια τα συμφερουν. Θα γείνω λίγο οφτοπικ, αλλα ποιος ενδιαφερθεικε οτι ολη η ελλάδα γραψαμε μαθηματικα κατ, κατω απο την βαση στις πανελληνιες? 5 λεπτα να τα ειπανε? Το οτι το κολεγιο Αθηνων ειχε τα περισοτερα 20 σε βιολογια (που ελειπε ενα κομματι του θεματος και το λυσανε τα σαΐνια) η μαθηματικα το ειπε κανεις στην τηλεοραση? ειναι καπιες λαλακιες που μου σπανε αγρια τα νευρα

θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι η αντιμετώπιση των 'ειδήσεων' από τα ΜΜΕ, και δη τα ιδιωτικά, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα θέματα αεροπορίας, κάθε άλλο παρά σοβαρή είναι. "λαχτάρησαν' οι επιβάτες, όταν απλώς γίνεται μια προληπτική επιστροφή στο αεροδρόμιο, 'θρίλλερ στον αέρα' αν γίνει μια προσγείωση ρουτίνας μεν, αλλά αναγκαστική δε, κλπ κλπ.

Ωστόσο, το θέμα που έγινε στο Μακεδονία, αν έγινε έτσι όπως περιγράφεται, είναι σίγουρα σοβαρό.

Απόλυτα έγκυρες πληρογορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος κύριος ήταν γιατρός ο οποίος είχε μαζί του αεροβόλο όπλο, για το οποίο δεν είχε τα σωστά έγγραφα. Ο εισαγγελέας εξέτασε άμεσα την υπόθεση και έδωσε έντολη για να αφεθεί ελεύθερος.

Απο αρχές του Ιουνίου (απόσο είδα δλδ) στο αεροδρόμιο της Κω τον έλεγχο πριν την πτήση τον έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία!(Και όχι αστυνομικοί που ήταν συνήθως)! Δεν ξέρω αν είναι μόνο για το καλοκαίρι αλλά κάθε φορά που περνάω από τον έλεγχο έχω την αίσθηση ενός international airport! (Σας παρακαλώ μη σχολίάσετε!!!)