Elite Airlines

• Thread starter Thread starter N74700
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε μας λες και εμας λιγα απο "τα πραγματα που ξερεις" να ηρεμησουμε; :doubt:

Tina μου καλυτερα να περιμενεις πρωτα να πεταξεις και μετα να μου πεις να προσεχω τι λεω γιατι αν εσυ ξερεις κατι παραπανω εγω απλα μιλαω με ατομα που βρισκονται στην εταιρεια και εχουν παρα πολλα χρονια στον χωρο.Κατι παραπανω ξερουν απο εσενα...
Και μια συμβουλη ειμαστε ολοι παλιοτεροι σου - δεν εχεις καν μπει στο χωρο θα ελεγα - και καλο θα ειναι τους παλαιοτερους να τους ακους γιατι παντα κατι περισσοτερο θα ξερουν απο εσενα...

Έχει δίκιο να συγχύζεται γιατί περιμένει εδώ και αρκετό καιρό να ανοίξει η εταιρία και να εργαστεί, όπως άλλωστε της είχαν πει υπεύθυνα. Καλησπέρα και από μενα. Περιμένουμε πολύ καιρό και μας ζητάνε να περιμένουμε κι άλλο. Χωρίς συμβάσεις, χωρίς καμιά επιβεβαίωση ότι η εταιρία θα ανοίξει. Εντελώς τυχαία έμαθα ότι οι εμπειρογνώμονες δεν εγκρίνουν τα αεροπλάνα για να έρθουν Ελλάδα. Πιστεύετε ότι μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;

Βεβαιως γιατι οχι... αν τα αεροπλανα ειναι παμπαλαια... τι να καμουε υπαρχουν και καποιοι κανονισμοι της Ε.Ε. στη μεση.

Στην εκπαίδευση μας είχαν πει ότι τα αεροπλάνα είχαν κάνει τέτοιο service που τους επέτρεψε να μηδενίσουν τα χιλιόμετρα. Όπως και να΄χει η εταιρία είναι απαράδεκτη, καθόλου επαγγελματίες. Τόσα άτομα ήλπιζαν σ΄εκείνη και παράτησαν τις δουλειές τους επειδή είχε επίσημα ανακοινωθεί ότι ανοίγει, άτομα που έχουν οικογένειες. Δεν λέω κακώς την άφησαν αλλά προφανώς στηρίχτηκαν σε ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Μου προκαλει εντυπωση..

Μια νεα εταιρεια εχει κλεισει αεροσκαφη που μολις (κατα τα λεγομενα της) εχουνε περασει D check και δεν εχει μαθευτει τιποτα στα σχετικα καναλια? Τουλαχιστον υποπτο και συμφωνω στα περι αντιεπαγγελματισμου.. Φανταστειτε να επρεπε να κρυψουνε απο τους συμμαχους την αποκρυπτογραφικη μηχανη Ενιγμα... Δεν θα ξερανε και οι ιδιοι που την βαλανε.. λολ (λετε ετσι να χασανε τα Β747... :twisted: )

Από φίλους ιπτάμενους μαθαίνω ότι συζητιέται πως αραβικά κεφάλαια κρύβονται πίσω απ'την εταιρεία και ότι οι Άραβες, που κινούν την οικονομία του κόσμου, θα μπορούσαν να το πάνε έτσι αρκετό καιρό γιατί τέτοια κεφάλαια γι'αυτούς είναι μικρά, μου έφεραν ως παράδειγμα την hellenic imperial η οποία επίσης στηρίζεται σε αραβικά κεφάλαια και πληρώνει μεγάλο φόρο στο αεροδρόμιο για τα αεροπλάνα της και πετάει ελάχιστα εώς καθόλου. Κάτι τέτοιο μου θυμίζει το ξέπλυμα χρήματος που αναφέρθηκε πιο πάνω

Σύμφωνα με το CH-Aviation, η Elite θα παραλάβει ένα B747SR Freighter. Κατά πόσο είναι αξιόπιστη η πηγή βέβαια, δεν γνωρίζω. Και σύμφωνα με το airfleets.net, το μόνο διαθέσιμο είναι αυτό. Εν αναμονή λοιπόν...

Account for domain http://www.eliteairlines.gr has been suspended

:twisted: :twisted: :twisted:

(περιμενατε κατι αλλο??? - τουλαχιστον προλαβαμε για ιστορικους λογους να αποθηκευσουμε το σημα... :banana: λολ )

Δηλαδή, η μόνη Elite που μας απέμεινε είναι και πάλι οι φρυγανιές και δεν θα φάμε και "μαύρο χαβιάρη".