Elite Airlines

• Thread starter Thread starter N74700
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πόσο δίκηο έχετε!
Φταίω καθώς δε πήρα στα σοβαρά τη μεγαλειώδη αεροπορική υπερπαραγώγη με το όνομα Elite!
Δε χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις για την ελεεινότητά μου.Μετανοώ. :with:

aakunz":1uvn2mo4 said:
Δε θα την ξεχάσω ποτέ αυτήν την εταιρεία, όχι γιατί προσέφερε κάποιο πτητικό έργο, αλλά γιατί μου προσέφερε μερικές από τις απολαυστικότερες στιγμές που έζησα σε αυτό το φόρουμ.

viewtopic.php?p=63900#p63900

Νάσαι καλά aakunz για το link. Μα ήταν πράγματι απόλαυση.... :lol:
Ευτυχώς που τελικά το topic δέν πήγε για "κλειδαριά" και ολοκληρώθηκε.

Alex96, Τι σχέση έχει αυτό; Για τα μεγαλεία τα ξέρουμε όλοι. Εσυ,τη φωτό αμφισβητησες.

Εμ,δε πρόσεχα!
Όντως,μου φάνηκε οτι ήθελες να κάνεις κάποια πλάκα άλλα έκανα εντελώς λάθος.Με συγχωρείτε και εσύ και ο Βασίλης.

Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι η εν λόγω στιχομυθία (εννοώ τις αποκαλύψεις που μας έκανε σε αποκλειστικότητα το μέλος pandwra) έγινε split από το κυρίως topic προκειμένου να μην πέσει κλειδαριά. Το ακόμα πιο αστείο ήταν ότι έχει ένας χρόνος χωρίς η εταιρεία να εκτελέσει πτήση, ενώ αμφιβάλλω αν πέταξε ποτέ εμπορικά.

Τό θέμα είναι ότι οι αεροσυνοδοί της έμαθαν πώς να περπατάνε αλλά η εταιρεία δέν "περπάτησε"...

Τουλάχιστον η HIA κάνει και καμμιά πτήση πού και πού,ετούτη εδώ τό έριξε στίς φρυγανιές (που είναι και διαιτητικές).

Σήμερα έφυγε και το 747!!! Ελπίζω τουλάχιστον να το έβγαλε κανείς εν πτήση... :roll:

Έφυγε;;; Κατάφερε να φύγει μετά απο τόοοοοσοοοο καθισιό;;; Μωρέ μπράβο... :mrgreen:

Την Κυριακή πάντως εγώ τό φωτογράφισα-ίσως μιά από τίς τελευταίες του στην Ελλάδα.

Τό θετικό τής υπόθεσης είναι ότι ελευθέρωσε την θέα ώστε να μήν μάς "κρύβη" τά αεροπλάνα που κάνουν touchdown στόν 03L

Ελπίζω δέ με τό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς να κάνη και καμμιά πτήση,έστω και εμπορευτική-άν και με την υπάρχουσα κρίση τά πράγματα είναι δύσκολα ακόμα και γιά "λέοντες" τύπου FedEx και DHL.....

ΥΓ.Φαντάζομαι επίσης ότι πρίν ξεκινήση τίς πτήσεις θά τού κάνουν και την ανάλογη μετασκευή,καθ'ότι δέν μπορώ να φανταστώ ότι τα εμπορεύματα θά φορτώνωνται από τίς πόρτες επιβατών......