Elite Airlines

• Thread starter Thread starter N74700
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A300":36wmwzjz said:
Oντως 3 747-400άρια για προγραμματισμένες πτήσεις προς Los Angeles (3 φορές την εβδομάδα) και Toronto (2 φορές).Σύντομα και το website.
Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν και ακόμα καλύτερα.

Και εγω ευχομαι αλλα,υπαρχει και το αλλα...ολα αυτα τα δρομολογια με 3 αεροσκαφη?
Ολιγον τι χλωμο μου φαινεται......δεν σας θυμιζουν τιποτα αυτες οι προθεσεις-πτησεις κλπ..κλπ..
Μιλαω γαι την ΗΙΑ που θα πηγαινε Sao paolo, Bejing,Australia.. :lol:

Κοίτα, άνετα βγαίνει αυτό το πρόγραμμα με 3 αεροπλάνα. ΚΑι με 2 βγαίνει. :D

Απο οτι εμαθα οι πτησεις θα αρχισουν απο τα τελη σεπτεμβριου
Συνεντευξεις εχουν ηδη αρχισει.

Γνωριζει κανεις απο που θα παρει τα αεροπλανα? Καινουρια η used? Και αν ειναι used απο πια εταιρια?

Σε μια εβδομαδα θα ξερουμε πολλα για την ELITE.

Πάλι το χρώμα τής μυστικοπάθειας βλέπω να κυριαρχή."Θά μάθουμε" σέ μιά εβδομάδα-από ποιόν άραγε;

Δηλαδή τίποτε δέν είναι ακόμα έτοιμο και σέ μιά εβδομάδα θα είναι;

παιδια ας μην συγκρινουμε την ΗΙΑ με την Elite,τουλαχιστον οχι ακομα.
Την πρωτη την γνωριζουμε περιπου εδω και ενα εναμιση χρονο και την δευτερη μολις μερικες βδομαδες...
Πισω απο την Elite υπαρχουν ατομα που εχουν δουλεψει στην ΟΑ ενω μερικοι εχουν 'στησει' και παλιες αεροπορικες οπως την APOLLO,VENUS αλλα και την Cronus...
Η εκπαιδευση των πληρωματων θα γινει εξ ολοκληρου στην Γερμανια απο Luftansa-Intercockpit οποτε σιγουρα θα γινει καλη και υπευθυνη δουλεια.
Ας περιμενουμε και το web site και πιστευω να μαθουμε περισσοτερα.

Το μονο που εχω απορια ειναι αν μπορει το Β744 να κανει με απ'ευθειας πτηση το LGAV-LAX :?:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι σιγουρα θα γινει καλη και υπευθυνη δουλεια απλα θελει λιγακι υπομονη. Για αεροπορικη εταιρεια μιλαμε και οχι για περιπτερο που πουλαει τσιγαρα.Αλλα και παλι για οσους ξερουν ακομα και τα περιπτερα θελουν χρονο.

Δε νομίζω ότι επικρατεί κλίμα μυστικοπάθειας. Δεν φαίνεται να γράφει στο ποστ κάποιος από την εταιρία και να μη λέει τι και πώς. Απλά, όσοι γράφουν, μάλλον ξέρουν τα πολύ λίγα πράγματα που ξέρουν ως outsiders συν το ότι σε μια εβδομάδα θα ανέβει και το site της εταιρίας στο δίκτυο. Αν κάποιος από την εταιρία παρακολουθεί τα ποστς, ας γράψει κάτι πιο συγκεκριμένο. :)

A300":1991p9xj said:
...συν το ότι σε μια εβδομάδα θα ανέβει και το site της εταιρίας στο δίκτυο. ...

Που σημαινει οτι για να το λες, κατι παραπανω ξερεις! ;) Εχεις να μας δωσεις καποιο input, οπως τη διευθυνση (και ας μην ειναι ανεβασμενο, να την εχουμε.. ;) )
Εγω αναρωτιεμαι Εχει μερικες βδομαδες που ακουγεται (με εξαιρεση τηγ γαλλικη σελιδα αγγελιων) το ονομα της εταιρειας στο διαδικτυο (στο φορουμ εδω ακουγεται κυριως, αλλου δεν φαινεται να την εχουνε παρει χαμπαρι...), ακουμε για Β744 αλλα και για συνεντευξεις προσωπικου. Και κατι για Σεπτεμβρη και αναρωτιεμαι: Ποιανου ετους? Διοτι μεσα Ιουλιου 2007 να γινονται συνεντευξεις με σκοπο να πεταξει η εταιρεια Σεπτεμβρη 2007 αυτα δεν γινονται ουτε στην Ιαπωνια, που ως γνωστο ειναι τερατα οργανωσεως! Πιο ρεαλιστικα θα το εβλεπα τελος 2007 - αρχες 2008 (και παλι μονο εαν το HRD τους κανει θαυματα, οποτε ας μη το σκεφτομαστε σε πρωτη φαση). Αλλα οπως και να εχει το πραγμα, ας δουμε τι εξελιξεις θα (και αν) υπαρξουνε πριν πουμε κατι. ;)

Φιλικα Στεφος