Elite Airlines

• Thread starter Thread starter N74700
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγω εχω μια αλλη απορια, πως θα μπωρεσουν να γεμισουν ενα Β747-400? Μια εταιρια χωρις δικτυο υποστυριξης με δυο-τρια ξεκαρφωτα δρομολογια μακρων αποστασεων απο μια μικρη χωρα οπως η Ελλαδα ειναι σχεδων αδυνατων να καταφερη να εχει 400 η και 300 επιβατες σε καθε πτηση! Τα Β767-300 η Α330-200 δεν θα ειταν ποιο ιδανικα?

alexandros":2i26uqzr said:
μερικοι εχουν 'στησει' και παλιες αεροπορικες οπως την APOLLO,VENUS αλλα και την Cronus...
:?:

Τωρα ηρεμησα αφου ειναι τοσο <<καταξιωμενοι>> απο πισω...αυτοι της VENUS-APOLLO δεν ειναι που στηναν για μερες τουριστες στα αεροδρομια να περιμενουν τα αεροπλανα η κανω λαθος?

Και ας δεχτουμε οτι το LAX δεν εξυπηρετητε το Toronto με OA all year round--TS summer τοσο πια ζητηση εχει για τριτη εταιρια ουτε στα USA--UK δεν γινονται αυτα....

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για το website, απλά ότι θα βγει σε μια εβδομάδα. Επίσης εγώ άκουσα για Οκτώβρη και όχι για Σεπτέμβρη. Υπομονή.

Μαλιστα να περιμενουμε να δουμε το web site της Elite, το web site της HIA το εχετε δει? Εχει καμια σχεση αυτα που αναφερουν εκει μεσα με αυτα που γινονται?
Οσο για πτησεις τον Σεπτεμβριο/Οκτωμβριο,ουτε με σφαιρες!!! το AOC θα κανει τουλαχιστον 6-8 μηνες για να βγει.
Παντως απο κτιριο ειναι ενταξει...
Θα δουμε...

max1978":2igw02p0 said:

Αυτο τωρα πως σου ηρθε? Οταν η Boeing δινει list price στα 260.0 mio $ για το B747-400ER? (ως πιο ακριβο της "οικογενειας") Ριξε μια ματια και επανηλθε σε παρακαλω. Αλλωστε.. Εχεις ακουστα τον ορο "leasing" ???

Φιλικα Στεφος

ΥΓ: Το Α380 εχει μια list price στα 295,6 mio $ !!!

Ενώ θα έπρεπε να ευχόμαστε ολοι μας για το ταχύτερο άνοιγμα της νέας εταιρείας ELITE και κάθε νέας αεροπορικής εταιρείας για το καλό της Ελληνικής οικονομίας και μονό,κάποιοι κάθονται και κρίνουν κακοπροαίρετα χωρίς λόγω.
Θα πρέπει για όσους δεν κατέχουν πολλά πολλά από οικονομία να πω ότι η Ελλάδα μας δεν παράγει μηδέ οδοντογλυφίδες.Η στελέχωση λοιπόν μιας νέας εταιρείας η εταιρειών δεν θα κάνει μονό καλό στην οικονομία της Ελλάδος αλλά και στο όνομα της διεθνώς.Ασ αφήσουμε λοιπόν της μικρότητες και τον χαρακτήρα του νεοέλληνα ο οποίος πιστεύει μονό στον εαυτό του και όλα τα υπόλοιπα απλά τα βλέπει παραμυθεια.Και επειδή διάβασα κάτι για θαύματα ένα έχω να πω. Μονό του σπανού τα γενιά δεν γινότανε αλλά τώρα με την τεχνολογία και αυτό γινετε.Για αυτόν τον λόγω μερικοί που βιάζονται να κρίνουν ας οπλιστούν με υπομονή και το θαύμα δεν θα αργήσει.
Με εκτίμηση προς όλους blue star…

Κανενα προβλημα bluestar..μακαρι να γινουν οι εταιρειες και να βρει εργασια ο κοσμος, αρκει να ειναι εταιρειες σωστες και οχι για αρπαχτες..

παντως το πλανο απ ευθειας πτησεων σε LA και Καναδα ακουγεται πολυ πιο ρεαλιστικο απο Πεκινο, Κουβα και Buenos Aires και μαλιστα με 742...
ελπιζω να μη διαψευστουν οι οποιες προσδοκιες και σε κανενα μηνα δουμε καποιο φτωχο 747 βαμενο αστεια με τιποτα νηολογια-ταμπελες να σκονιζεται εξω απο το ΙΚΕΑ....

Με θετική και συλλογική σκέψη όλα και για όλους πιστεύω οτι θα πάνε καλά .Τώρα όσον αφορά επιχειρηματίες που έχουν στόχο τους της αρπαχτες φίλε thndr_20 και τους αρέσει το παιχνίδι με το εργατικό δυναμικό της χωράς έχω να πω ότι υπάρχουν νόμοι αλλά και θεός.

bluestar":8zd10cuw said:
Τώρα όσον αφορά επιχειρηματίες που έχουν στόχο τους της αρπαχτες φίλε thndr_20 και τους αρέσει το παιχνίδι με το εργατικό δυναμικό της χωράς έχω να πω ότι υπάρχουν νόμοι αλλά και θεός.

Για τα μάτια ενός τέτοιου επιχειρηματία σαν και αυτόν που περιγράφεις bluestar, οι νόμοι και το εργατικό δίκαιο της χώρας μας γίνανε ...κομφετί πρίν μερικά χρόνια.

Αφού εκ των υστέρων ξέρουμε πιά ότι νόμοι μπορεί να υπάρχουν αλλά δεν ακουμπούν αυτούς τους "κυρίους", έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στον ...Θεό. Αμήν.