εμπειρια με Α3

• Thread starter Thread starter kritikos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
aakunz":2wc1aegn said:
Μόνο εγώ σε καταλαβαίνω τελικά.Στη θέση σου, θα τον είχα δώσει "στεγνά" τον πιλότο αλλά και τον ανεύθυνο F/O που επετρεψε τέτοιες τσαπατσουλιές. Εκτός του ότι είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπεις τα φωτάκια να αναβοσβήνουν, αυτό που εμένα με εκνευρίζει είναι να ακούς κι εκείνο το μπίπ κάθε φορά που αναβοσβήνει η επιγραφή συν το ότι κλειδώνουν τα lavatories. Χώρια τη φθορά που υφίσταται το μπουτόν με το πάτα-πάτα. Θα έρθει κάποια στιγμή (severe turbulence) που θα το χρειαστεί πραγματικά να το πατήσει και δε θα δουλεύει το ρημάδι. Τίθεται σοβαρό θέμα ασφάλειας πτήσεων.

δηλαδη για αμερικη στο 340 που το αναβοσβηνει συνεχεια(γιατι και οι αναταραξεις ειναι συχνες αλλα και γιατι ειναι αδιανοητο να μεινει πατημενο για 12 ωρες) εχει "ξεχαρβαλωθει" και τιθεται θεμα ασφαλειας?????
μην τρελαθουμε!!!! 8) 8) 8)

Πρωί είναι ακόμα βέβαια..........
άλλα προσπάθησε να μπεις στο πνεύμα του aakunz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι επιτίθεστε στο φίλο kritikos.
Ο φίλος έγραψε ένα έξοχο report με μοναδικό μειονέκτημα βέβαια το ότι δεν ανέφερε αν το επίμαχο αεροσκάφος έχει υποπόδιο, πράγμα που όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι...Στη συνέχεια έθεσε ένα σοβαρότατο θέμα ασφάλειας και αντί όλοι να κατανοείσετε την σοβαρότητα του θέματος γράφετε ανοησίες.
Τι σημαίνει ΞΕΚΟΛΑ Μακεδόνας?? Εδώ τίθετε θέμα υψίστης ασφαλείας κι εσύ το προσπερνάς με ένα ξεκόλα?
Αλεξάνδρα βεβαίως και θα τρελαθούμε, ποιός με διαβεβαιώνει εμένα ότι δεν πρόκειτε για σαμποτάζ και ότι ο συγκεκριμένος πιλότος δεν έχει σκοπό του να αμαυρώσει την φήμη της εταιρίας? Τα πράγματα παιδιά είναι σοβαρά και δεν έχετε δώσει την πρέπουσα προσοχή... Το ξεχαρβαλωμένο κουμπάκι είναι μόνο ένα θέμα αυτής της ύποπτης εταιρίας. Δηλαδή εσας δεν σας έκανε εντύπωση ότι η αεροσυνοδός ήταν άβαφτη και ότι το αναψυκτικό λέρωσε έναν επιβάτη? Πολύ φοβάμαι ότι το θέμα είναι σοβαρότερο από ότι φαίνεται... Φίλε kritikos μην σε πτοεί το γεγονός ότι ορισμένοι κομπλεξικοί εδώ μέσα γράφουν σαχλαμάρες , εγώ προσωπικά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Έστειλα ήδη μαιλ στην εταιρία και απαίτησα μια άμεση απάντηση. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα και παρακαλώ μέχρι τότε λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...

φασκεις και αντιφασκεις...τελικα προκειται για θεμα υψιστης ασφαλειας 'η για αμαυρωση της φημης της εταιρειας(που στην τελικη ποσως με ενδιαφερει εμενα αυτο...)
παντως,απ'οτι βλεπεις το μονο που σχολιασα ειναι το θεμα ξεχαρβαλωματος του κουμπιου(που κατ'εμε σαν σκεψη και μονο ειναι γελοιο και σου παραθεσα και τρανταχτο επιχειρημα πιστευω-το 340 που κανει τα υπερατλαντικα)τα δικα σου επιχειρηματα για να ξεχαρβαλωθει το κουμπι ποια ειναι????χεχεχε! :D για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη αν και πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως ο πιλοτος αμαυρωνει τη φημη κανοντας σωστα τη δουλεια του...και στην τελικη αν το ειχε συνεχεια πατημενο θα υπηρχε αλλος λογος γκρινιας!!!για τουσ ηλικιωμενους και το θεμα της τουαλετας...τι να πω!

και επειδη τωρα προσεξα το σχολιασμο σου ως "κομπλεξικοι"(προς εμας τους υπολοιπους)πραγματικα λυπαμαι...εγω μιλησα με επιχειρηματα και χωρις να θιξω κανεναν!τωρα αν δε μπορειτε να μου απαντησετε με επιχερηματα αυτο δε με κανει κομπλεξικο ατομο...

Aυτά που διαβάζω δεν γίνονται... Θα το γυρίσω ταινία... ότι πιο σουρεαλιστικό έχει γραφεί...

Που και τι να εξηγώ τώρα... Σηκώνω ψηλά τα χέρια και το κόβω εδώ... Συγνώμη καλή μου που σε είπα κομπλεξική απλά πανέξυπνο είσαι το άτιμο...

Υ.Γ Εσύ ρε μπαγάσα Στέφο γιατί δεν παρεξηγήθηκες που σε είπα κομπλεξικό? γιατί ε ??

Αλεξανδρα κατι μου λεει οτι πρεπει να μπεις στο πνευμα του χιουμορ που εχουμε μερικοι εδω μεσα και να καταλαβαινεις ποτε ενας δουλευει ον αλλο για ττις χοντραδες του και ποτε οχι.

Συντροφε Ν. εαν τα ηλεκτρονικα υποβοηθουμενα συστηματα ασφαλειας του καπιταλιστικου αυτου προιοντος ητανε απο την μητερα Ρωσσια, τοτε δεν θα ετιθετο θεμα ασφαλειας. Ζητω λοιπον (αναγνωριζοντας το μεγαλειο της φρασης σου) ταπεινα συγγνωμη και καταγγελω τη δυτικη, ιμπεριαλιστικοκοινωνικοπολιτικη αδιαλλαξια του καθετως τετμημενου ανω δεξια αντιεργατικου καθεστωτος που στην ανιστορητη προσπαθεια του να αρμεξει τους κοπους υου απλου ανειδικευτου εργατη, απομυζοντας τα παντα του, αρνειοται να βαλει καλωδιακια και λαμπιτσες "Made in USSR".

(κρητικιε με κολλησες και μενα με τις μακακιες...)

:wall:

ΥΓ0: Δεν παρεξηγηθηκα γιατι ξερω οτι ειναι τροπος να εκφρασεις την αγαπη σου σε μενα... :banana:
ΥΓ1: λολ
ΥΓ2: :wall:
ΥΓ(εκτος καταμετρησης): Αλεξανδρα γλυκια μου στην ΟΑ δουλευεις? (με ο συμπαθειο δλδ)

COMPUTERISE":3ubovnx5 said:
Aυτά που διαβάζω δεν γίνονται... Θα το γυρίσω ταινία... ότι πιο σουρεαλιστικό έχει γραφεί...

Που και τι να εξηγώ τώρα... Σηκώνω ψηλά τα χέρια και το κόβω εδώ... Συγνώμη καλή μου που σε είπα κομπλεξική απλά πανέξυπνο είσαι το άτιμο...

Υ.Γ Εσύ ρε μπαγάσα Στέφο γιατί δεν παρεξηγήθηκες που σε είπα κομπλεξικό? γιατί ε ??

εδω εγραψες ολοκληρο ποστ σχολιαζοντας τους παντες που να το καταλαβω οτι ειναι χιουμορ!?!?!?!ειδικα στο γραπτο λογο ειναι καπως δυσνοητο χωρις να βλεπω το υφος...

χμμμμ,σε αυτο το ποστ... αν και βγαζεις μια μικρη ειρωνια ...συγχωρεμενος!

makedonas":3ja7sr8r said:
Συντροφε Ν. εαν τα ηλεκτρονικα υποβοηθουμενα συστηματα ασφαλειας του καπιταλιστικου αυτου προιοντος ητανε απο την μητερα Ρωσσια, τοτε δεν θα ετιθετο θεμα ασφαλειας. Ζητω λοιπον (αναγνωριζοντας το μεγαλειο της φρασης σου) ταπεινα συγγνωμη και καταγγελω τη δυτικη, ιμπεριαλιστικοκοινωνικοπολιτικη αδιαλλαξια του καθετως τετμημενου ανω δεξια αντιεργατικου καθεστωτος που στην ανιστορητη προσπαθεια του να αρμεξει τους κοπους υου απλου ανειδικευτου εργατη, απομυζοντας τα παντα του, αρνειοται να βαλει καλωδιακια και λαμπιτσες "Made in USSR".

Ακριβώς έτσι σύντροφε...

Κι επειδή έχουμε πει τεράστιες μ....ς από το πρωί το κόβουμε και πάμε για άλλα...
Και εις ανώτερα...

Ίσως θα έπρεπε ο πιλότος να λειτουργεί κάπως έτσι...

fotis πολυ πετυχημενο το post σου :lol: :lol: :lol:
αν ηξερα οτι θα δημιουργουσα τοσο μεγαλο θεμα δεν θα εγραφα τιποτα.
δεν μπορουμε να συγκρινουμε ATH-YMQ 12 ωρων με το ATH-SKG των 45 λεπτων.
τελοσπαντων για να τελειωνει γιατι εγινε σειριαλ, οποιος καταλαβε τι με ενοχλησε καταλαβε, οποιος παλι δεν θελει να καταλαβει δεν προκειται να καταλαβει.
ευχαριστω παντως οσους μου δωσαν σοβαρες απαντησεις.

ακομα και το να σπαταλησεις καποια λεπτα για να διαβασεις αυτο το θεμα, ειλικρινα δεν αξιζει... εκτος τοπου και χρονου ο "επιβατης" της ιστοριας μας...