GODGIFT
Νέο μέλος (Tourist)
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGRX
http://www.google.gr/imgres?um=1&safe=a ... 108&ty=112 Το συμβαν εξελιχθηκε κατα τις μεσημεριανες ωρες στην τερματικη της Ανδραβιδας οπου αεροσκαφος της jet2 με χαρακτησριστικο κλησης ΕΧS447 βαση του air nav radar box και ενος σκανερ συχνοτητων που κατεχω νομιμα
- Το ΕΧS447 http://planefinder.net/data/flights/LS447 με την αφιξη του στην τερματικη Ανδραβιδας και οντας νουμερο 2 για προσεγγιση στην Ζακυνθο δηλωσε οτι ειχε 3 λεπτα καυσιμα για να κανει holding και δεν θα μπορουσε να περιμενει παραπανω.
Οι Ελεγκτες εναεριου κυκλοφοριας οι οποιοι ειναι στρατιωτικοι και χωρις ρανταρ εφαρμοζουν νομιζω ενα ειδος ελεγχου που λεγεται διαδικασιακος procedural .
Αφου τον κατεβασαν μεσα απο τη σκυλα και τη χαριβδη δεδομενου οτι πεταγαν και στρατιωτικα εκεινη την ωρα και πολιτικα
βρεθηκε με τον κυβερνητη να ακουγεται αρκετα αγχωμενος στη τελικη και εκει που ολα εδειχναν οτι τελειωσαν και ημουν ετοιμος να συνεχισω την εφημεριδα ακουσα νεα βαβουρα στον σκανερακι μου. Ετσι εστιασα παλι στο netbook ακουγοντας καλυτερα oti κανει αποτυχημενη προσεγγιση.Στα 4000 ποδια δηλωσε may day may day πρωτη φορα στη ζωη μου ακουσα τετοιο πραγμα και τρομαξα προσπαθησα να κανω rec αλλα μου κολλησε το ρημαδι το netbook που ειχα προσαρμοσει το mode s scanner που εχω εδω και 2 χρονια για οσους ξερουν και αμεσωσ ανεφερε emergency fuel.
O ελεγκτης ευτυχωσ δεν ειχε κατεβασει τα αλλα αεροσκαφη χαμηλα γιατι το EXS447 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΡΟΦΗ να κανει παλι για τελικη Ζακυνθου στον 34 που ηταν εν χρησει ζητωντας επιμονα να παει Κεφαλλονια οπου και πηγε μεσα απο πολυ ασχημοο καιρο λογω αερα και θολωσης φανταστειτε δεν εβλεπε διαδρομο μεχρι τα 1500 ποδια νομιζω
Επειτα προσγειωθηκε στην Κεφαλονια αλλα δε καταλαβα τη διαδικασια ακολουθηθηκε.
Συγχαρητηρια για την αψογη διαχειριση του emergency απο τον ελεγκτη και την συνεχη αντιληψη της κυκλοφοριας χωρις εικονα radar αλλα και στα αλλα πληρωματα που συνεργαστηκαν με τη προσεγγιση Ανδραβιδας.Υποψιν to ΕΧS977 της ιδιας εταιρεια πριν μια ωρα ειχε κανει το ιδιο χωρις να δηλωσει emergency.Στην περιοχη δεν υπαρχει καλυψη radar και η κυκλοφορια ειναι αφορητη φανταστειτε το σκανερακι μου αντεχει μονο 2 ωρες καμια φορα απο μπαταρια λογω των συνεχων ομιλιων. Τεσπα καμια φορα τροφοδοτω στο flight radar 24 για οσους ειναι μυημενοι και τα αεροσκαφη ερχονται σαν charter απο παντου προς στην Κεφαλλονια Ζακυνθο και Αραξο με πολυ ωραια ουραια και χρωματα για οσους τραβουν φωτο.
Οι Ελεγκτες εναεριου κυκλοφοριας οι οποιοι ειναι στρατιωτικοι και χωρις ρανταρ εφαρμοζουν νομιζω ενα ειδος ελεγχου που λεγεται διαδικασιακος procedural .
Αφου τον κατεβασαν μεσα απο τη σκυλα και τη χαριβδη δεδομενου οτι πεταγαν και στρατιωτικα εκεινη την ωρα και πολιτικα
βρεθηκε με τον κυβερνητη να ακουγεται αρκετα αγχωμενος στη τελικη και εκει που ολα εδειχναν οτι τελειωσαν και ημουν ετοιμος να συνεχισω την εφημεριδα ακουσα νεα βαβουρα στον σκανερακι μου. Ετσι εστιασα παλι στο netbook ακουγοντας καλυτερα oti κανει αποτυχημενη προσεγγιση.Στα 4000 ποδια δηλωσε may day may day πρωτη φορα στη ζωη μου ακουσα τετοιο πραγμα και τρομαξα προσπαθησα να κανω rec αλλα μου κολλησε το ρημαδι το netbook που ειχα προσαρμοσει το mode s scanner που εχω εδω και 2 χρονια για οσους ξερουν και αμεσωσ ανεφερε emergency fuel.O ελεγκτης ευτυχωσ δεν ειχε κατεβασει τα αλλα αεροσκαφη χαμηλα γιατι το EXS447 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΡΟΦΗ να κανει παλι για τελικη Ζακυνθου στον 34 που ηταν εν χρησει ζητωντας επιμονα να παει Κεφαλλονια οπου και πηγε μεσα απο πολυ ασχημοο καιρο λογω αερα και θολωσης φανταστειτε δεν εβλεπε διαδρομο μεχρι τα 1500 ποδια νομιζω
Επειτα προσγειωθηκε στην Κεφαλονια αλλα δε καταλαβα τη διαδικασια ακολουθηθηκε.
Συγχαρητηρια για την αψογη διαχειριση του emergency απο τον ελεγκτη και την συνεχη αντιληψη της κυκλοφοριας χωρις εικονα radar αλλα και στα αλλα πληρωματα που συνεργαστηκαν με τη προσεγγιση Ανδραβιδας.Υποψιν to ΕΧS977 της ιδιας εταιρεια πριν μια ωρα ειχε κανει το ιδιο χωρις να δηλωσει emergency.Στην περιοχη δεν υπαρχει καλυψη radar και η κυκλοφορια ειναι αφορητη φανταστειτε το σκανερακι μου αντεχει μονο 2 ωρες καμια φορα απο μπαταρια λογω των συνεχων ομιλιων. Τεσπα καμια φορα τροφοδοτω στο flight radar 24 για οσους ειναι μυημενοι και τα αεροσκαφη ερχονται σαν charter απο παντου προς στην Κεφαλλονια Ζακυνθο και Αραξο με πολυ ωραια ουραια και χρωματα για οσους τραβουν φωτο.