EMERGENCY LANDING A3 660

• Thread starter Thread starter wanml
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

wanml

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Επειδή το θέμα στα Αεροπορικά ατυχήματα/συμβάντα είναι κλειδωμένο και επειδή μόλις σήμερα ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στο site (με την ευκαιρεία συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά) έχω μικρό βίντεο με την προσγείωση και οτι έγινε εκεί καθως επείσης να ενημερώσω ότι είμαι αυτήκοος μαρτυς της συνομιλίας με τον πύργο..... στείλτε μου το e-mail σας να σας το δώσω...τζάμπα.. και οχι όπως είπε κάποιος στο φόρουμ δεν το πουλάω για να βγάλω ενα 380 ή ένα NG...
Αυτά..... :twisted: :twisted: :twisted:

Φυσικα θες να το μοιρασεις στο αγαπητο κοινο σου για καλιτεχνικους λογους...

Γιατί δεν το δίνεις σε όλη την ιντερνετική κοινότητα ταυτόχρονα? Αν το κάνεις από την καλή σου την καρδιά και έχεις και τα κότσια βγάλτο public (υπάρχουν τρόποι - youtube κλπ). Αλλιώς κράτα το για τον εαυτό σου.

Οσο και αν σου δαινετια παραξενο δεν εχω λογαριασμο στο youtube και βασικά βαριέμαι... Πάντως όσοι το ζητησαν απο το φορουμ το πηραν ολοι. Ζητώ συγνωμη αν καθυστερησα σε κάποιους και μπορουν να μου στείλουν e-mail για να το λάβω....

wanml":1jo4abal said:
Επειδή το θέμα στα Αεροπορικά ατυχήματα/συμβάντα είναι κλειδωμένο και επειδή μόλις σήμερα ενεργοποίησα τον λογαριασμό μου στο site (με την ευκαιρεία συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά) έχω μικρό βίντεο με την προσγείωση και οτι έγινε εκεί καθως επείσης να ενημερώσω ότι είμαι αυτήκοος μαρτυς της συνομιλίας με τον πύργο..... στείλτε μου το e-mail σας να σας το δώσω...τζάμπα.. και οχι όπως είπε κάποιος στο φόρουμ δεν το πουλάω για να βγάλω ενα 380 ή ένα NG...
Αυτά..... :twisted: :twisted: :twisted:

Πήρα το Video clip (και σε ευχαριστώ) , αλλά αυτό που πήρα δεν είναι "βίντεο με την προσγείωση " όπως λές , αλλά ένα κουνημένο βίντεο που δείχνει τους επιβάτες να κατεβαίνουν κανονικά από την σκάλα και τα πυροσβεστικά να έχουν απλά λάβει θέση δια παν ενδεχόμενο.

Φοβάμαι πως αν προσπαθούσες να το "πουλήσεις" ούτε φώτο ενός NG θα έπαιρνες (Πόσο μάλλον ενός Α380....) 8) .

Φίλε wanml δεν αφήνεις τον πόλεμο .. που είχαν αρχίσει απο καιρό οι υμών σου , όταν το 2001 έβλεπαν την Αιγαίου να παίρνει τον ένα μετά τον άλλο τους προορισμούς από την ΟΑ...
Αφήστε και τις δύο εταιρείες να κάνουν το έργο τους, την Α3 που θέλει κόσμο για να επιτύχουν τα καινούρια αεροσκάφη της και την ΟΑ που συνεχίζει να προσπαθεί μέσα σε ένα κακό εσωτερικό κλίμα που της επιβάλει η διοίκησή της...