Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Καλησπερα παιδια.
H Emirates απο την αρχη του 2015 μου εστελνε παντα email για assessment day.
Πηγα τον Φεβρουαριο Αθηνα, περασα ως ενα σημειο, τελικα κοπηκα.
Τωρα, για το Open day που ειναι την Κυριακη τιποτα. Τι μπορω να κανω? Να ξαναστειλω το βιογραφικο μου μηπως με καλεσουν την επομενη φορα? Να παω την Κυριακη ή οταν δηλωσω οτι ημουν εκει τον Φεβρουαριο θα με διωξουν?
Ευχαριστω κ συγγνωμη αν εχουν απαντηθει ολα αυτα. Δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες.
xxx

Αν ο recruiter είναι πολύ τυπικός, μπορεί να σου αρνηθεί να συμμετέχεις. Επειδή όμως συμβαίνει να παραβιάζεται συχνά ο κανόνας του εξαμήνου, θα σου πρότεινα να πας και να μην αναφέρεις κάτι. Ή ακόμα καλύτερα πες ότι έχουν περάσει 6 μήνες από την τελευταία σου προσπάθεια. Καλή επιτυχία!!

Οταν ειχα παει απο την αρχη μας δωθηκε χαρτι αν εχουμε ξαναπαει και αν ναι ποτε κ τι γλωσσες μιλαμε απταιστα.
Αν πω ψεμματα κ δουν το προφιλ μου στο σάιτ?
Ευχαριστω!

Ειτε το γράψεις είτε όχι, αν έχεις το ίδιο ref number με την ρποηγούμενη αίτηση, αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν. Θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένα καινούριο λογαριασμό, με διαφορετικό mail, ώστε να πάρεις διαφορετικό ref number,

Αν εχω κανει register στην σελιδα αλλα δεν εχω παει;Υπαρχει παλι προβλημα θα πρεπει να κανω καινουριο;

Αν έχεις σκοπό να πας σε Open Day, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν θες να πας σε Assesement Day (invitation only), τότε θα πρέπει να λάβεις τη σχετική πρόσκληση. Αν την έχεις λάβει ήδη, δες αν γράφει για πόσο καιρό ισχύει. Σε κάποιες χώρες που δεν γίνονται intwrviews συχνά, συνήθως έδιναν ένα εξάμηνο ισχύ στην πρόσκληση.

cabin crew ευχαριστω για την απαντηση.Εχω και μια ακομα απορια αν καποιος γνωριζει,σε περιπτωση που προσληφθουμε ποσο συχνα θα εχουμε πτησεις για Ελλαδα?

Because you are Greek, it doesn't mean you will regularly be flying to Greece! You will be following a specific schedule, which if you are lucky enough will include Athens! ;) patrida!!!

Όταν θα έχεις πτήση για Αθήνα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα διανυκτερεύεις εδώ. Στις περισσότερες πτήσεις τα πληρώματα επιστρέφουν αυθημερόν στην βάση τους. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο cabin crew.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,οπως και να εχει θα παω απλα ηθελα να εχω μια εικονα