Emirates cabin crew

• Thread starter Thread starter cabin crew
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Emirates info

γεια σας φιλοι μου, έχει κανείς συνέντευξη Σαββατο 6/12/14?
ζητώ συμπαρασταση.. :)

Και εγώ μαλλον θα είμαι. Θα έρθω με καραβι απο την Κρήτη, στις 6:30 το πρωι, και στις 9 συνεντευξη :)

alice27, μήπως μπορείς να μου βοηθήσεις? Δεν ξέρω απο Αθήνα τίποτα...

Μήπως μπορείς να μου συμβουλέψεις, αν υπάρχει εύκολος τροπος να φτάσω απο το λιμάνι του πειραιά στο Ledra Hotel. Αν ξέρεις καμιά γραμμή λεωφορείου, ή καμια σταση μετρο>

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Gabriel υπάρχει στάση μετρό αλλά θα περπατήσεις ένα τεταρτάκι περίπου...Συγγρού Φιξ είναι η στάση της μπλε γραμμής του μετρό και φυσικά θα ρωτήσεις μόλις κατέβεις σε ποια έξοδο πρέπει να βγεις από το σταθμό, για να είσαι στη σωστή πλευρά της λεωφόρου Συγγρού, ώστε να μην χρειαστεί να περάσεις την υπόγεια διάβαση...το Ledra είναι παραδίπλα στο Intercontinental!Δεν γνωρίζω για λεωφορείο δυστυχώς αλλά ίσως μπορέσεις να βρεις στο google πληροφορίες.Συνήθως έχουν τρόπους πρόσβασης τα ξενοδοχεία στις ιστοσελίδες τους!Καλή επιτυχία!!

anna_91":3okdrjlk said:
Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έδωσα σχετικά πρόσφατα συνέντευξη με την Emirates και μου απάντησαν με μειλ πως η αίτηση μου είναι επιτυχής αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν θέσεις σε κάποιο training course. Δεν μου έκαναν job offer λόγω αυτού, οπότε συμπεραίνω πως η αίτηση μου βρίσκεται σε μετέωρο στάδιο.

Γνωρίζετε πόσο διάστημα περνάει μέχρι να σου πουν με σιγουριά το αν σε προσλαμβάνουν ή όχι;

Αυτό συμβαίνει συχνά, γιατί είναι περίοδοι που το training academy είναι γεμάτο από έμπειρα πληρώματα που κάνουν την υποχρεωτική επανεκπαίδευση (recurrent). Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να καθυστερήσει την πρόσληψή σου μέχρι και 4 ή 5 μήνες. Υπομονή...

butterfly":ug2whk10 said:
Cabin crew σε ποιές ιατρικές εξετάσεις υποβάλλονται όσοι προσλαμβάνονται από την εταιρία;

Υπάρχουν κάποιες εξετάσεις που πρέπει να κάνεις στη χώρα σου (αιματολογικές, οδοντίατρος, ακτινογραφίες, εμβόλια κλπ ) και την πρώτη εβδομάδα της εκπαίδευσης σου σε "ξεσκονίζουν" οι γιατροί στο medical clinic της εταιρείας στο Dubai. Μπορείς να θες να κάνεις όλες τις εξετάσεις εκεί, αλλά δεν θα το πρότεινα γιατί εκεί είναι πιο ακριβές από εδώ.

Πήρα απάντηση απο το ξενοδοχείο. Την αναδημοσιεύω εδω, σε περίπτωση εαν θα φανεί χρήσιμη για κάποιον αλλον

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε στο ξενοδοχείο μας είναι με ταξί, το οποίο θα σας στοιχίσει γύρω στα 20ευρώ.

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, μπορείτε να πάρετε τον ηλεκτρικό (πράσινη γραμμή) μέχρι την Ομόνοια, να αλλάξετε στην κόκκινη γραμμή του μετρό προς Ελληνικό και να κατεβείτε στην στάση Συγγρού – Φίξ. Από αυτή τη στάση το ξενοδοχείο μας απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο.

Επίσης μπορείτε από το σταθμό Ομόνοια να πάρετε την κόκκινη γραμμή, να κατέβετε στη στάση Σύνταγμα και από εκεί να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο μας, το οποίο θα σας φέρει κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Το λεωφορείο μας φεύγει στην συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Ξενοφώντος (σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα του). Από το Σύνταγμα μπορείτε να έρθετε και με ταξί το οποίο θα σας στοιχίσει γύρω στα 8 ευρώ.

Για ο,τιδήποτε άλλο χρειαστείτε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με εκτίμηση

Τεράστια βόλτα της Αθήνας σου προτείνουν.
Όταν θα φτάσεις Πειραιά ζήτα να σου πουν ποια είναι η κοντινότερη στάση του 040.
http://www.oasa.gr/xmap.php?id=p040
Χάρτης εδω: http://www.oasa.gr/xpmap.php?id=p040
Κατεβαίνεις Άγιο Σωστη, η στάση που θα κατέβεις είναι 50 μέτρα πριν της είσοδο του Ledra.
Στην επιστροφή περνάς απέναντι ακριβώς και το παίρνεις προς Πειραιά.
Τη Συγγρού ΔΕΝ την διασχίζεις, περνάς απο την υπόγεια διάβαση!

Καλη επιτυχία εύχομαι σε όσους παρακολουθήσουν την συνεντευξη της emirates σήμερα ... Περιμένουμε νεα με το τι ζητήθηκε και πως ήταν το κλίμα ...

Καλημέρα σας,
Επειδή πολλοί μου στέλνετε πμ και ρωτάτε για την εταιρεία, θα σας απαντήσω δημόσια να ενημερωθούν όλοι όσοι ενδιαφέρονται.
Η Emirates είναι μια μεγάλη, σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Επειδή βρίσκεται σε μια μουσουλμανική χώρα, είναι αναγκασμένη να παρέχει πολλά στους υπαλλήλους της για να τους προσελκύσει, μιας και το ντόπιο εργατικό δυναμικό είναι μικρό και δεν μπορεί/δεν επιτρέπεται να απασχοληθεί σε συγκεκριμένες θέσεις. Ακριβώς λοιπόν επειδή παρέχει σχεδόν τα πάντα, η εταιρεία έχει και φοβερές απαιτήσεις από τους υπαλλήλους. Όταν περηφανεύεται ότι προσλαμβάνει τους καλύτερους κάνει λάθος. Οι καλύτεροι μένουν, ενώ είναι ΠΑΡΑ πολλοί αυτοί που τα παρατάνε νωρίς.
Μιλάμε για μια εταιρεία που λειτουργεί με στρατιωτικό καθεστώς. Πολλοί αυστηροί έλεγχοι στην εκπαίδευση, πολλοί έλεγχοι απόδοσης, δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες, δύσκολοι και απαιτητικοί επιβάτες, απαιτητικά ωράρια εργασίας.
Όσοι νομίζετε ότι είναι μια ευκαιρία για να περάσετε καλά στο όμορφο Dubai και για να γνωρίσετε τον κόσμο, απλά ξανασκεφτείτε το. Επενδύουν χιλιάδες δολάρια σε κάθε υπάλληλο και δεν ψάχνουν για τουρίστες. Θέλουν αφοσιωμένους, σκληρά εργαζόμενους νέους, που δεν θα πρέπει να μιλάνε και πολύ, γιατί όποιος λέει πολλά φεύγει και νωρίς. Αν έχετε κάποια εμπειρία από ελληνική η ευρωπαϊκή εταιρεία, σας λέω... καμία σχέση.
Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία στον τρόπο ζωής αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι. Δεν είναι τυχαίο ότι δίνουν bonus αν αποφασίσετε να ανανεώσετε το συμβόλαιό σας μετά τα τρία πρώτα χρόνια. Είναι πολλοί αυτοί που τα παρατάνε πρίν την τριετία και ακόμη περισσότεροι αυτοί που δεν ανανεώνουν. Μα και η ίδια η εταιρεία είναι πολύ επιλεκτική στις προτάσεις για ανανέωση. Αντίθετα, δεν είναι καθόλου επιλεκτική στις απολύσεις. Πολύ εύκολα σου στέλνουν το mail διακοπής του συμβολαίου, γιατί απλά γνωρίζουν ότι από πίσω περιμένουν χιλιάδες υποψήφιοι και αυτό κάνει όλους τους υπαλλήλους αναλώσιμους και αντικαταστήσιμους ανά πάσα στιγμή.
Τα υπέρ του να δουλεύεις σε μια τέτοια εταιρεία έστω και για ένα χρόνο είναι εύκολο να τα σκεφτεί κανείς. Πριν πετάξετε όμως για Dubai, σκεφτείτε αν έχετε τα κότσια να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της εταιρείας. Η πρόσληψη είναι μόνο η αρχή....