Emirates interview

• Thread starter Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
airdreamer, δεν υπονοησα κατι για διακοπες απλα θεωρω πως ειναι ενα αλφα μεσο για να υλοποιησω το ονειρο μου ασχετως των δυσκολιων. γι'αυτο ρωταω να μαθω λεπτομερειες ακριβως επειδη δε ξερω. Εσυ δουλευεις στην εμιρατες?εισαι αεροσυνοδος? γιαιτ φανταζομαι και μου εχουν πει και αλλοι οτι αυτο το επαγγελμα εχει απιστευτη κουραση οντως.

ελενα τα περισσοτερα απο αυτα που ρωτας εχουν απαντηθει παραπανω.

Στην ΕΚ δεν παιρνεις συνταξη
δεν πληρωνουν μαστερς
οπου πας μενεις το μινιμουμ.
μισθος σαν αρχαρια περιπου 1500 ευρω

αλλα εισαι μια σκλαβα τους που πρεπει να κανεις οτι θελουν. Γι αυτο και προσπαθουν να θαμπωσουν τον κοσμο με τα "χλιδατα" αεροπλανα...τουλαχιστον την ωρα της επιβιβασης.(μετα την πτηση, ο σταβλος της γιαγιας μου ειναι πιο καθαρος και μυριζει καλυτερα)

Και να φυγει η Χριστινα, θα ερθει αλλος/αλλη με την ιδια λογικη...

συμβουλη μου? go west

Δεν ειναι 1500 ακριβως.

Παιζει αναλογα με διανυκτερευσεις. Αλλοι λενε οτι εχουν παρει και 1200 , αλλοι λενε οτι εχουν φτασει και τα 2200 το μηνα.

Παντως ο βασικος ειναι 838 ευρω

Και η Χριστινα να φυγει . Ας ερθει αλλος να δει νεα προσωπα.
Αφου ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι πανε καθε φορα και αυτη η "κυρία" τους κόβει πάντα
Ας ερθει καποιος αλλος μπας και αλλαξει κατι

Ειναι μεγαλη εταιρια δεν το αμφισβητει κανεις αλλα οπως καποιος πολυ σωστα ειπε εισαι σκλαβα.
Δεν ειναι οπως φαινονται τα πραγματα.

Ο μισθος στην ΕΚ δεν ειναι ποτε ακριβης, γι αυτο και ειπα περιπου 1500. παιζει ρολο το που, ποτε και για ποσο θα πας καθως επισης η ισοτιμια μεταξυ ντιραμ και δολλαριου μιας και ειναι κλειδωμενα μαζι. Γενικα σε αυτους που μετατρεπουν σε ισχυρα νομισματα, δεν συμφερει καθολου. Οταν πχ ημουν εγω εκει, οταν αρχισα 1 ευρω ηταν 1,8 ντιραμ, οταν εφυγα 1 ευρω ηταν 4,2 ντιραμ. Αλλαζε πιο συχνα και απο τον καιρο του Λονδινου... Μιλαω για αρκετα χρονια πριν...

Και η Χριστινα να φυγει, η νοοτροπια θα παραμεινει η ιδια...και δυστυχως υπαρχουν αυτοι που ακομα πιστευουν οτι κανει κι αλλο οπεν ντει στην Αθηνα γιατι η εταιρεια παλι μεγαλωνει... οχι γιατι φευγουν καθε μερα 500 ατομα...

Διαβάζω τώρα σε εφημερίδα οτι θα ξαναγίνει κάποια επιλογή ελλήνων υποψηφίων.
9 Οκτωβρίου 2010, 9π.μ, ξενοδοχείο Metropolitan
http://www.emirates.com/gr/greek/destin ... 372-550643

Επίσης η εφήμεριδα αναφέρει για την προηγούμενη φορά (τον Ιούλιο) οτι προσήλθαν 149 υποψήφιοι εκ των οποίων επιλέχθηκαν 10. Συνολικά στην Emirates εργάζονται 64 άτομα σαν πλήρωμα καμπίνας.

Ναι υπαρχει και άλλο open day...
Φιλε μου υπαρχει κόσμος που φεύγει αλλα ο ρυθμός είναι σταθερός οπως και πριν χρονια. Δεν αντέχουν πολλοί το επάγγελμα, το κλίμα, την κουλτούρα... οποιος δεν θέλει ειναι ελευθερος να φύγει.

Ναι λοιπον η εταιρεία μεγαλώνει πολύ γρήγορα και δεν υπάρχου τόσος μεγάλος αριθμός προσωπικού για να επανδρωθούν όλα τα αεροσκάφη της εταιρείας. Εχει παραγγείλει 197 αεροπλάνα μεταξυ αυτών
50 Α350-900
20 Α350-100
77 Α380-77
49 Β777-300
Θα παραλάβει στο τέλος του μήνα αλλα 2 Α380 και από του χρόνου περίπου 3 αεροπλάνα καθε μήνα.
Χρειάζεται 3546 ιπτάμενους... δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα... οταν ενα Α380 φευγει με 16-18 άτομα πλήρωμα για Νεα Υορκη η εταιρεία χάνει το αεροπλάνο και το πλήρωμα για 1,5 ημέρες και αυτό σημαίνει ότι και αυτα τα 3546 δεν αρκού και πάλι...
Ξέρω ότι ο φίλος μου αντιπαθεί την εταιρεία... αλλά αν κάποιοι έχου ευκαιρία ασ'τους να δοκιμάσουν.

Καλή τύχη σε όσους δοκιμάσετε ...

manuelgrecia":gqjk9kha said:
...και δεν υπάρχου τόσος μεγάλος αριθμός προσωπικού για να επανδρωθούν όλα τα αεροσκάφη της εταιρείας...
Όχι "επανδρωθούν". Καλύτερα να το πούμε "στελεχωθούν". :wink:

manuelgrecia δεν ξέρω αν δουλεύεις ως Ι/Φ στην ΕΚ (καταλαβαίνω πως όχι;) αλλά αν μας διαβάζει κάποιος που δουλεύει, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μοιραστεί με τους υπόλοιπους την εμπειρία του.

Το να μιλάμε για σκλαβιά είναι πάντα σχετικό. Και οι μηχανικοί στο Ντουμπάι 6 μέρες δουλεύουν και 12ωρο. Αυτό τους κάνει σκλάβους; Τα 1500Ε της ΕΚ είναι σκλαβιά αλλά τα 800Ε της Α3 όχι; Επίσης αν κάποιος που έχει σπουδάσει 5 χρόνια βγάζει πρώτο μισθό στην Μ.Ανατολή $3000, πόσο πρέπει να βγάλει ένας που οι σπουδές δεν είναι απαραίτητες αλλά και που την εκπαίδευση του την καλυπτει η εταιρεία;

απο πληροφορίες που εφτασαν στα αυτιά μου, το αυριανό open day αναμένεται να σπάσει καθε ρεκορ προσελευσης!

Οσοι και οσες θα ειναι εκει , καλη επιτυχία και μη ξεχάσετε να μας πείτε τις εμπειρίες σας

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.