Emirates interview

• Thread starter Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έχεις ιδέα πόσα (άξια) παιδιά των Ολυμπιακών Αερογραμμών άφησε άνεργα η Olympic Air; Άσε που σαν εργοδότης δεν είναι κι ο καλύτερος...

Nαι το εχω ακουσει! Τοσο χαλια ε? Εμενα με περασαν δυο συνεντευξεις απο τον Μαιο κι ουτε θετικη ουτε αρνητικη απαντηση πηρα ποτε κ ειμαι ηδη ιπταμενη... Να ευχηθω καλη επιτυχια σ οσους πανε στο open day αξιζει τον κοπο!! :D

Η Emirates δεν πάει καθόλου καλά τώρα τελευταία και γίνονται πολλές αλλαγές στούς μισθούς και εργασιακούς όρους.
Υπάρχει μαζική έξοδος από την εταιρία γι αυτό και εκεί που μίλαγαν για απολύσεις τώρα ψάχνουν για κόσμο.
Καλή τύχη...

καλησπέρα και από εμένα!
Πήγα σήμερα στο open interview της emirates. Είμασταν γύρω στα 150 άτομα, ίσως και περισσότερα. Μας κάναν παρουσίαση της εταιρείας, μας εξηγήσαν τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και γενικά στο Dubai και μετά μας είπαν ότι επειδή είμαστε πάρα πολλά άτομα, να σηκωθούμε και να τους δώσουμε τα βιογραφικά μας με μια φωτο και να φύγουμε και θα μας ειδοποιήσουν τηλεφωνικά το απόγευμα (θα παίρναν τηλέφωνο μόνο όσους πέρασαν για το επόμενο στάδιο που θα γίνει την Τρίτη).
Έτσι λοιπόν δώσαμε τα βιογραφικά μας στις 2 κοπέλες που μας μίλησαν προσωπικά στον καθένα την ώρα που δίναμε το βιογραφικο για μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Πάντως τηλέφωνο το απόγευμα σήμερα δεν με πήραν. Προφανώς κόπηκα... :rant: αλλά υπάρχει πάντα και η επόμενη φορά...

Olga77 γεια σου-γιατι δεν δοκιμαζεις καμια EASYJET ή Virgin Atlantic???

Πριν το προτείνεις, κοίταξες αν αυτές οι εταιρίες κάνουν προσλήψεις αυτόν τον καιρό; Μάλλον όχι, διότι ΔΕΝ κάνουν.

παιδιά σας ευχαριστώ. Εχω το νου μου γενικά και κοιτάζω. Θέλει γερό στομάχι το κυνήγι αυτής της δουλειάς. Πολλές οι απορρίψεις και έχουμε μπει και στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και οι περισσότερες εταιρείες δεν προσλαμβάνουν. Πάντως όπως και να έχει, είστε μια πολύ ευχάριστη παρέα εδώ και από το καλοκαίρι που πέρασε, χαίρομαι να διαβάζω νέα σας. Για αυτό έγραψα για την χθεσινή μου εμπειρία, για να προσφέρω και εγώ κάτι στο φόρουμ που μου κρατάει τόσο καλή συντροφιά τόσο καιρό.

Να ξέρεις ότι τα "open days" της Emirates (και της Etihad) στην Ελλάδα είναι «περίεργο φρούτο» και το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να το προσπαθήσει στα ΗΑΕ, ή έστω όχι στην Αθήνα.

Η VS δεν έχει κάνει interviews εδώ και πολλούς μήνες... :(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.