Emirates interview

  • Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το ερώτημα είναι το εξής: θέλεις την δουλειά ή όχι;

Αν ναι, κάνε τον ελάχιστο κόπο και ζήτα από κάποιον να σου δέσει μια γραβάτα ,αν δεν ξέρεις - παίρνει 1 λεπτό. Έπειτα κάπου διάβασα αν το CV πρέπει να είναι χειρόγραφο ή όχι το 2011... :shock: :shock:

Και μετά φταίνε οι κακές εταιρείες που απορρίπτουν αφειδώς ενώ 'έχω τα καλύτερα προσόντα και μιλάω 4 γλώσσες'...
 
πρέπει ν είναι τελικά χειρόγραφο το βιογραφικό ή όχι? Υπάρχει κανείς άλλος που θα βρεθεί στις 28/5 στο event; Άσε που ένα σακάκι θεωρώ είναι καλό ντύσιμο. Η γραβάτα δεν νομίζω ν κάνει την διαφορά σε μία συνέντευξη, άσχετα με το οτι προφανώς στο συγκεκριμένο επάγγελμα, την ώρα εργασίας, θα τη φοράς.
 
Το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να είναι έντυπο, όχι χειρόγραφο.

Πάντως, να ξέρεις ότι αν πας χωρίς κοστούμι και γραβάτα, το πιο πιθανό είναι να κοπείς με το «καλημέρα σας». Επίσης, επειδή λογικά θα περάσεις αρκετές ώρες εκεί, φρόντισε ώστε η εμφάνισή σου να διατηρηθεί καλή μέχρι το τέλος και σε κάθε διάλειμμα να επισκέπτεσαι την τουαλέτα ώστε να ρίχνεις μια ματιά στον καθρέφτη.

ΥΓ: Είσαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει τις σχετικές δημοσιεύσεις του παρελθόντος στα θέματα που σε αφορούν;
 
δεν έχω διαβάσει τίποτα. Είμαι πραγματικά ''καινούριος''.... Την τελευταία εβδομάδα άρχισα να ψάχνομαι γιαυτό ρωτάω εδώ πολλά και ίσως ανούσια πράγματα για ν πάρω πληροφορίες...
 
Με ολο το θαρρος, κατσε διαβασε και προπαντων σκεψου, γιατι θες να κανεις αυτη τη δουλεια, και γιατι θελεις να μπεις στη συγκεκριμενη εταιρεια. Απο το στυλ αυτων που γραφεις, καταλαβαινω και επετρεψε μου να πω, οτι δεν εχεις παρει στα σοβαρα το ολο θεμα, και δεν ξερεις με τι πας να μπλεξεις!!! {ΕΚ}.

Αν σε ενοχλει το να φορας σακακι και γραβατα στην περιοχη σου, δεν ξερω πως θα σου φανει να φορας μακρομανικο πουκαμισσο, γραβατα και σακακι κουμπομενο στο Ντουμπαι οταν θα εχει 50 βαθμους. Οπως επισης το αν θα σε ενοχλει να καθαριζεις τουαλετες, να μαζευεις λερωμενες πανες, να καθαριζεις εμετους κτλ κτλ, πραγματα που στην ΕΚ σου ζητειται να κανεις σε καθημερινη βαση.

Ευχομαι καλη επιτυχια αλλα διαβασε και ενημερωσου...
 
Kαλημερα! επειδη ενδιαφερομαι κι εγω για αεροσυνοδος στην Emirates ηθελα να ρωτησω ως εδρα θα ειναι το Ντουμπαι???δλδ μενεις εκει και πετας οπουδηποτε???η απλα ειναι η εδρα της εταιριας εκει κι εγω σαν Ελληνιδα ξεκινω τα ταξιδια απο Αθηνα??
 
Όχι εσύ θα ξεκινάς από το Λιανοκλάδι... θα παίρνεις το τρένο και θα κατεβαίνεις όταν σε χρειάζονται στην Αθήνα... αλλά ο μισθός σου θα μπαίνει σε τράπεζα στο Λιανοκλάδι...
 
ενταξει σαν ολιγον τι ασχετη οφειλω να ρωτησω.. οταν ειδα Open day Athens φανταστηκα πως εχεις βαση την αθηνα σαν Ελληνιδα
 
χαρ χαρ χαρ!Χαίρομαι που έχουμε χιούμορ και ευφυία στις απαντήσεις.
Τουλάχιστον να το διασκεδάζουμε λιγάκι!
:D
 
Η βαση ειναι Ντουμπαι.Αν διαβασεις την αγγελια που βγαζουν θα δεις οτι το γραφει.Τα open days γινονται Αθηνα για να μαζεψουν κοσμο και να τον πανε εκει..Αλλα ακομα κι αυτο κατι λεει..
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top