Emirates interview

• Thread starter Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν όρια ηλικίας προς τα πάνω για τη συνέντευξη του Σαββάτου? Είμαι 39 ετών και το έχω πάρει λίγο πατριωτικά ... αξίζει τον κόπο να εμφανιστώ ή που θα με δουν θα με κόψουν?

Στην ΕΚ όριο είναι τα 30. Δεν το λένε λόγω νομοθεσίας αλλα είναι αγραφος νόμος. Οπότε μόλις δουν το βιογραφικό σου, θα σε κόψουν στην επόμενη δοκιμασία. Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου πουν το γιατί. Έτσι σε καλούν σε συνέντευξη ( γι αυτούς δεν είναι τίποτα) για να γλιτώσουν καταγγελίες.

Γελαω με τα παραπάνω.. Ρε παιδιά, κάντε μια έρευνα πριν πάτε για συνέντευξη.. Τέτοια ακούμε κ μετα έρχεστε έδω κ παραπονιεστε γιατί σας κόβουν! (αναφέρομαι στα ποστ περί βάσης)

δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να μπς στη διαδκασία !
υπάρχουν εταιρείες που να μην υπάρχει όριο ηλικίας?

οχι δεν υπαρχει οριο ηλικιας ,ποιος τα λεει αυτα ,εχω δουλεψει εκει, το μονο που τους ενδιαφερει ειναι αν θες-μπορεις να δουλεψεις. αν το σηκωνει η ψιχουλα σου, γκε γκε?

Vani, και εγω εχω δουλεψει εκει και μαλιστα εκανα και προσληψεις ενα διαστημα. Θελω να μου πεις ποσους καινουριους ειδες πανω απο 30...G2s εννοω.

Στιε ευρωπαικες εταιρειες δεν υπαρχει οριο. Μεχρι τα 64.5 μπορεις να κανεις αιτηση και αν εχεις τα τυπικα προσοντα η εταιρεια οφειλει να σε προσλαβει αλλιως μπορεις να κανεις καταγγελια και να παρεις αποζημιωση.

Στην ευρωπη απαγορευεται πλεον να βαζει καποια εταιρεια οριο ηλικιας και προσδιορισμο φυλλου. Το πως η αιγαιου και η ΟΑ τη γλιτωνουν ειναι αξιοθαυμαστο... αλλα τι λεω, για ευρωπη μιλαω...και η ελλαδα ανηκει στην ευρωπη μαλλον μονο γεωγραφικα.

Γλυκε μου κ καλε μου φιλε ,πολυ κοσμο εχω δει να δουλευει πανω απο τα 30, η 30αδες δηλαδη τι να κανουν θα βγουν στη συνταξη???ετσι πιστευουν αυτοι?? το g2s τι ειναι δε σε καταλαβα. Η aegean με εχει απορριψη 2 φορες μια λογω ηλικιας κ δεν ειχα πατησει καν τα 30!,την αλλη με ρωτισε, για να δειτε ποσο αμμορφωτοι ειναι,τοτε ημουν στη gulf air , ποια ειναι αυτη η εταιρεια!!!δεν ηξερε ποια ειναι αυτη η εταιρια! - μια απο τις καλυτερες εταιρειες παγκοσμιως, με μεγαλες δοξες στο παρελθον κ συνεχιζει να ειναι πολυ καλη εταιρεια, συγκρατηθηκα απο τα γελια, μετα με ρωτισε αν ειμαι με συμβαση??? ε εκει πραγματικα λυθηκα,κ τους εξηγησα οτι ειμαι με συμβολαιο 2ετες πραγματικα ειχε γουρλωσει τα ματια της κ με κοιταγε καλα καλα, θεωρησε μετα οτι θα εχω μεγαλες απαιτησεις.... η aegean πραγματικα ειναι τοσο μικρη κ στο κοσμο της εταιρεια ανιδεη κ κλικα που πραγματικα μετα ειχα παθει καταθλιψη!!! :lol: σιγουρα της χρειαζετε μια καταγγελια για να ισιωσουν λιγο αλλα το θεμα ποιος θα ασχοληθει ! .. να δουμε πραγματικα κοσμος που πηγε sτο σημερινο interview αν στο τελος (δε νομιζω να εχει τελειωσει ακομα) κρατησανε ενφιαφερομενους πανω απο 30.

Συμφωνω με οσα λες. Η ενσταση μου ειναι οτι η συγκεκριμενη εταιρεια (ΕΚ) δεν παιρνει καινουριους πανω απο 30. Σιγουρα και υπαρχουν εκει και μεγαλυτεροι, ομως καινουριοι οχι. Και στην ΕΚ το δικαιολογω. Αραβια ειναι, ανθρωπινα δικαιωματα μηδεν, ομως το να κανει τα ιδια η ΟΑ η η Αιγαιου τωρα και μαλιστα απροκαλυπτα, αδιαφορωντας για τη νομοθεσια, ειναι απαραδεκτο.

πηγε κανεις σημερα?

ενα πραγμα θελω να ξερω . ΠΑΛΙ ηταν η απαισια Χριστινα?

first officer που δουλευει τωρα για την Εmirates δουλευαμε μαζι κ στην gulf συνεχιζουμε να εχουμε επικοινωνια , ξερει πληρωμα καινουριο που εκανε join πανω απο τα 30! οποτε δεν ειναι απολυτο.

Οκ δε θα σε αμφισβητησω. πριν 10 χρονια που ημουν εγω εκει δεν παιρναμε παντως. Η Χριστινα ισως και να μην ηταν αυτη τη φορα... Αυτη εντολες εκτελει, οποιους της δινουν σημα να περασει τους περναει και βαζει και κανα δυο τυχαια να μην κανει μπαμ. Η αξιολογηση της Αθηνας ηταν παντα πουλημενη. Τεσπα καλη επιτυχια σε οσους πηγαν.

Υπαρχουν παντως κι αλλου πορτοκαλιες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.