κι ομως.αναλογως την εταιρεια.δεν ειναι παρανομο. εχω κανει 132.30 duty hours maximum k ειχα κ 5 reguest off στο roster mou, 7 off k 1 sby. οποτε φαντασου οτι αμα δουλευα τα 5 reguest off k to 1 sby ξεπερνουσα κατα πολυ τις 132h. στις μεγαλες εταιρειες δεν ακουμπας τοσες πολλες ωρες γιατι ειναι overpaid k δεν συμφερει την εκαστοτε εταιρεια απο την στιγμη που απασχαλει τεραστιο αριθμο προσωπικου.
Το θέμα είναι ότι τα 2000 δε μένουν στην τσέπη, μιάς και στο εξωτερικό δεν ασφαλίζουν,οπότε θα πρέπει μόνος του ο κάθε εργαζόμενος να διαθέτει ένα ποσό για την ασφάλισή του.
Το θέμα είναι ότι τα 2000 δε μένουν στην τσέπη, μιάς και στο εξωτερικό δεν ασφαλίζουν,οπότε θα πρέπει μόνος του ο κάθε εργαζόμενος να διαθέτει ένα ποσό για την ασφάλισή του.
Τελευταία ούτε στην Ελλάδα μένουν στην τσέπη τα 576. Πληρώνεις ένα 400ρι στην ΔΕΗ, πρόστιμο επειδή έχεις αυτοκίνητο και ανταποδοτικό τέλος για κανάλια που δεν υπάρχουν.
παιδια για να μην ζοριζεστε σας λεω το εξης.οσοι εχουν ξαναπαει σε open day κ δεν εχουν περασει 6 μηνες να μην κανουν το κοπο να ξαναπανε γτ θα τους κοψουν.εγω για παδειγμα πηγα το μαιο κ ξαναπηγα τωρα στην emirates μου ειπε η χριστινα γτ τη ρωτησα προσωπικα ποτε θα ξαναερθουν κ μου ειπε σε 3 μηνες αρα οσοι πηγαν τωρα δε θα μπορεσουν να ξαναπανε.πληροφοριακα εμενα με διαλεξαν το μαιο αλλα κοπηκα απο αγχος στο 2 stage.σας ενημερωνω οτι οσο πιο πολλα πτυχια εχεις τοσο πιο πολυ δεν σε παιρνουν...θελουν απλα πραγματα,ουτε μεταπτυχιακα ουτε να εισαι για τη NASA.επισης οποιος εχει πτυχιο cabin crew μετραει.για αυτο κ θα κανω ενα προγραμμα τησ IATA καποιοι θα το ξερετε που ειναι παγκοσμιως αναγνωρισμενο.εχω κανει ηδη για τουρισμο κ εκδοση εισητηριων τη IATA.τελος να σας πω οτι παιζει ρολο η εμφανιση.θελουν νεα ατομα κυριως.αυτο το λεω γτ σκασανε μυτη κ 40 κ 50αρεςκ αντρες...το σαββατο που ηρθαν αθηνα ηταν πανω απο 500 ατομα...ενω το μαιο 240.φανταστειτε...το μαιο πηραν 10 τελικα.το λεω γτ ηξερα μια κοπελα που ημασταν μαζι κ την πηραν.οποιοσς εχει απορια ας με ρωτησει...ευχαριστως να απαντησω...καλη επιτυχια στα παιδια στη Θεσσαλονικη!!!
Λογικο, αφου καθε open day εχει τεραστια προσελευση. Για τελικη συνεντευξη στη Θεσσαλονικη περασαν 55 ατομα αν δεν κανω λαθος..Λετε να κανουν και στην Πατρα???? Ισως το δουμε κι αυτο..Γενικά επεκτείνουν κατά πολύ τον αριθμό των πόλεων και στην υπόλοιπη Ευρωπη