Emirates

  • Thread starter TAKIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Emirates.....miracle!!!!

flightglobal":1eajgg76 said:
Taken from the Emirates publicity manual


Που σημαινει οτι ειναι απο διαφημιστικο φυλλαδιο. Που σημαινει οτι ειναι εδω και κανενα δυο χρονακια τραβηγμενη (κανανε αμαν να το παρουνε, σιγα μην το αποδεσμευανε για photo session!). Λογικη εξηγηση (logische Schlussfolgerung): mock up!!!
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

Οχι ακριβως, makedonas.
Στη μια φωτο φαινεται ξεκαθαρα η νεα στολη του φροντιστη, η οποια πριν μολις 2 περιπου μηνες δημοσιοποιηθηκε.
Κομματι δυσκολο λοιπον ολο αυτο το να ειναι στημενη φωτο πριν απο ενα η δυο χρονια.
Μην ξεχνας οτι το Α380 της ΕΚ εχει ετοιμη καμπινα εδω και αρκετες εβδομαδες.
Απο δικες μου πηγες μπορω να σου πω οτι οι φωτο δεν ειναι mock up αλλα the real deal. :great:
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

Είδα το Α380 της Emirates στο LAX προχτες. Κουκλι είναι! Άντε κ καλοτάξιδο...
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

YCNZ":3lq7x6im said:
Είδα το Α380 της Emirates στο LAX προχτες. Κουκλι είναι! Άντε κ καλοτάξιδο...

Α πήγε και στο LAX.. Εγώ το είχα αφήσει στο SFO που έκανε μια τοπική πτήση (SFO-SFO). Ξέρεις αν έκανε και στο LAX το ίδιο; Οχι οτι με ενδιαφέρει πολύ απλά ρωτάω για άααααλλους λόγους.. ;)
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

Δεν το ειδα να πεταει. Κ για να ειμαι ειλικρινης, δεν φαινεται οτι πηγε εκει με επιβατες η κατι τετοιο. Ποιος ξερει? Κ εγω κατα λαθος το ειδα εκει που το ειχαν κρυψει, ηταν κοντα στην ακρη του διαδρομου προς το τουνελ του PCΗ...
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

Δεν θελω να σου χαλασω το παρτυ Ιωαννη, αλλα το νεο δεν ειναι και τοσο νεο. Αυτο το ειχα ηδη πει απο τον Ιουλιο ( δες προηγουμενη σελιδα ).

Παντως η ειδηση ειναι αυτη με το sponsorship του Ολυμπιακου !!! :banana:

Οποια γνωμη και να εχει καποιος για την Emirates , το σιγουρο ειναι οτι ξερουν πως να επιβαλλουν το ιματζ της εταιριας τους στην εκαστοτε αγορα που τους ενδιαφερει.

Αντε, η Emirates με τον Ολυμπιακο , και η Qatar με την Ολυμπιακη !!! :great: :D
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

Αγαπητά μέλη, η Emirates δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα τεθεί σε εφαρμογή η δέυτερη προγραμματισμένη πτήση DXB-ATH-DXB. Γίνεται αξιολόγηση στοιχείων και αποτελεί πιθανότητα σχετικά υψηλού % να μην υλοποιηθεί τελικά η πρόθεση.
Επίσης η επικοινωνιακή συνεργασία με τον Ολυμπιακό είναι διάρκειας 1+2 χρόνια(option) και δεν θα συσχετιστεί καθόλου με την εμφάνιση της ομάδας (φανέλα). Η εταιρεία διαθέτει ήδη μετά την συμφωνία ειδικό χώρο (σουίτα) στο Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης. Επίσης η εταιρεία επιβεβαίωσε την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος για την συμμετοχή (άμεσα ή έμμεσα) στους διαγωνισμούς ενδιαφέροντος των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

δικός σας
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

Γεια χαρα payneful_tales,

ειναι λιγο παραξενο η Εmirates να μην εχει αποφασισει για την 2η καθημερινη πτηση για Αθηνα, αλλα ωστωσο να μπορεις να κανεις κρατηση σ' αυτην....
Δεν σε αμφισβητω, ομως εμμεσως πλην σαφως, ολα δειχνουν οτι η 2η πτηση οντως θα λαβει χωρα:

1. τωρα η ΕΚ 105/106 εχει γινει turn-around, δηλαδη το προσωπικο δεν διανυκετερευει Αθηνα οπως πριν αλλα φευγει πισω την ιδια μερα, αρα η εταιρια κανει αυτη την κινηση για να μην εχει 2 πληρωματα να διανυκτερευουν.

2. Η Εmirates θελει την 2η πτηση για να βελτιωσει και την ανταποκριση της με τις πτησεις για Συδνευ ( 10 εως 12 ωρες αναμονη ) , οπου τωρα αναγκαζεται να πληρωνει ξενοδοχεια για να διανυκτερευουν οι επιβατες αυτοι.Με την 2η πτηση η αναμονη -τρανζιτ δεν ξεπερνα τις 4 με 5 ωρες.

Ειδωμεν :)
 
Re: Emirates.....miracle!!!!

Αγαπητέ 6circles, σωστά δημιουργική η παρατήρησή σου και αποτελεί και δική μου σκέψη συνάμα. Σε διαβεβαιώ όμως ότι οι οι διεργασίες που ανέφερα είναι υπαρκτές και υπό επανεξέταση. Θα δούμε τί θα αποφασίσουν τελικά.

Επίσης από 1/12 ξεκινά η καθημερινή σύνδεση των Εμιράτων με την Κύπρο. Η ΕΚ107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι για Λάρνακα και Βαλέττα στις 08:15. Η ΕΚ108 προερχόμενη από την Βαλέττα, θα αναχωρεί από την Λάρνακα για το Ντουμπάι στις 19:30 με άφιξη στα Εμιράτα 3:10' αργότερα. Αεροσκάφος χρήσης το Β777.

δικός σας
 
Top