Ένα B747 γίνεται ξενοδοχείο!

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Ο κ. Oscar Diös αγόρασε το πρώην 3D-NEE της Transjet και θα το μετατρέψει σε hostel με την ονομασία "Jumbo Hostel". Θα έχει 29 καμπίνες με 81 κρεβάτια και μια σουίτα στο cockpit (!). Μιας και θα είναι hostel, δεν θα διαθέτουν όλα τα δωμάτια από τουαλέτα και μπάνιο. Από την άλλη όμως, μια διανυκτέρευση θα κοστίζει μόλις 30 €. Επίσης θα μπορείς να κλείσεις δωμάτιο και για μερικές ώρες, σε περίπτωση που έχεις ένα μεγάλο layover στο ARN και θέλεις λίγο να ... χαλαρώσεις ;)

Και ένα πλάνο του πως θα είναι: http://www.lfv.se/upload/Information_ti ... yaAeps.pdf

Το hostel ανοίγει τις πόρτες του, στα τέλη του έτους.
Οπότε, ετοιμάσου seven4seven για ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη :great:

Ε-ρε μανα μου! Μεσα σε Τζαμπο να ειμαι και ας κανω ενα μηνα χωρις τουαλετα! :lol:

(Βεβαια....να ΞΑΝΑΓΚΡΙΝΙΑΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟ SX-OAB? :x )

Μάλιστα, το είχε προβάλει και ο ΣΚΑΪ πριν μερικές μέρες στο δελτίο ειδήσεων. Θέλει κανείς να συνεταιριστούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και εδώ; Υπάρχουν 5 747 διαθέσιμα!! Ένα θα μας κάτσει!! :mrgreen: :banana:

Μπορούν να τα συνδέσουν και να γίνει Resort :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λέτε να γίνει η ΗΙΑ :arrow: ΗΙΗ :?: Hellenic Imperial Hotels :?: :?: :?:

:twisted: :twisted: :twisted:

Καλά άμα δίνετε 108 ευρώ για ένα δωμάτιο χωρίς τουαλέτα, και θα πρέπει να δώσεις 356 ευρώ κάθε βράδυ για να έχεις και ένα μπάνιο, τι να πω. Η κρίση δεν σας έχει επηρεάσει φαίνεται, αλλά ούτε και η λογική. Αλλά εκτός αυτού δεν βλέπω τον λόγο να δώσω τόσα λεφτά, και να μην είμαι στο κέντρο της πόλης με το ευρύχωρο δωμάτιο και την μπανιέρα μου (και να κάνω την πάπια άμα μου αρέσει). Όσο και να μου αρέσουν τα αεροπλάνα, υπάρχει και η λογική. Τα αεροπλάνα είναι για μεταφορές και τα ξενοδοχεία για διαμονές. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ας είναι τυχεροί και να βρουν πελάτες και καλές δουλειές. Αυτοί είναι και λίγο καλόγουστοι, τι να πω για το Β727 αυτοί θα πρέπει να ντρέπονται. Κακόγουστοι και βάνδαλοι. Εμείς σε αυτό το forum θα έπρεπε να κατακρίνουμε τέτοιες ενέργειες που βεβηλώνουν τα αντικείμενα που υποτίθεται αγαπούμε. Οι μόνοι που σεβάστηκαν το αεροπλάνο (διατήρησαν το πιλοτήριο) και την έννοια του ξενοδοχείου (σου χρεώνουν 400 ευρώ την βραδιά αλλά έχεις τις ανέσεις σου) είναι οι Ολλανδοί. Όσο για τα άτομα που θέλουν να κάνουν κάτι ανάλογο και εδώ εύχομαι να μην βεβηλώσουν τα αεροπλάνα όπως οι αγαπητοί της Ολυμπιακής που τα έχουν εγκαταλελειμμένα στο Ελληνικό. Αίσχος σε όσους βαυκαλίζουν τα αεροσκάφη.