Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θέλω να ξεχωρίσω 2 σχόλια...
ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ 7-9 ΠΡΩΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΙΜΕΡΑΚΙ Τ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Λοιπόν προτείνω να απλώσει ο καθένας ένα σεντόνι στην ταράτσα του σπιτιού του κάθε μεσημέρι...Μετά από λίγο καιρό θα βγάλει 2-3 κιλά και θα πάει να τα πουλήσει για σκραπ!! Η άλλη λύση είναι να το μαζέψουμε όλοι μαζί και να φτιάξουμε δικό μας αεροπλάνο!!!(θα πάρει 1-2 χρόνια αλλά πιστεύω ότι αξίζει)

Ανοιξα μαγαζι με μασκες μουρλαρες, ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ!!!!
Το έπιασε το νόημα ο φίλος μας...

Παραδεχτείτε το, το ψέκασμα πουλάει και θα το ακούμε για πολύ καιρό ακόμα

Εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι ΟΝΤΩΣ ψεκάζουν!!!
Τόση μ@λ#κία μαζεμένη δεν εξηγείται αλλιώς.

Σήμερα με ρώτησαν αν έχω ψεκάσει ποτέ. Απάντησα:
δυστυχώς όχι, αφού τότε που πετούσα με μαχητικά, δεν υπήρχαν τα ειδικά φίλτρα που βάζουν τώρα (αυτά που κατευθύνουν το δηλητήριο μακριά από τους πολιτικούς (που διατάζουν τους ψεκασμούς) και τους πλούσιους/έχοντες). Τώρα που υπάρχουν τα ειδικά αυτά φίλτρα, οι ψεκασμοί έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Το έχετε δει άλλωστε...

Στο θέμα μας: Helo Dunker Training στο Κοτρώνι, σε χειριστές πολιτικών ελικοπτέρων, που διοργανώθηκε από το greekhelicopters.gr

Εντυπωσιακά πλάνα (για εμένα τουλάχιστον, που είμαι ελικοπτεράκιας) από τη διάσωση των επιβαινόντων σε ελικόπτερο EC225 (Eurocopter) της Bond Offshore (εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των πετρελαιοπηγών της Βόρειας Θάλασσας) το οποίο έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση (ditching) λόγω χαμηλής πίεσης ελαίου (προφανώς του Main Gear Box / Transmission, αν και δεν αναφέρεται). :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=tiLDdkwtLCA

Την είδηση μπορείτε να τη διαβάσετε στο http://www.scotsman.com/news/scotti...tches-in-north-sea-with-14-on-board-1-2286570

Re: LOT Polish Airlines

Πολύ ενδιαφέρον, αλλά το αεροσκάφος ήταν το SP-LBG C/N 3344942 και η δημοσίευση δεν έχει σχέση με την LOT στην Ελλάδα.

Το post μεταφέρεται! :doubt:

Αν και δεν θέλω να συνεχίσω το παραλήρημα των μπζεκαζμένων, δεν αντέχω - πρέπει να το παραθέσω:
Έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο, που πέρα από ψεκασμούς, έχει και την επιστημονική εξήγησή τους σε υπότιτλους...
:arrow: η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

Σημειώστε παρακαλώ και το σχόλιο, για τα γνωστά "μπακλαβαδοειδή" σχήματα... και είχα σπάσει το κεφάλι μου για να βρω πώς ακριβώς λέγονται :wall:

Δεν το λες κ πολύ επιστημονικό..Δεν διαφωνώ, ουτε συμφωνώ με το βίντεο αλλα θελω να θέσω μια απορία μου.Εχω παρατηρήσει οτι κάθε μέρα περνά η Aegean,Air France,British κλπ απο πανώ μας ,και αφήνουν τέτοιες ουρες.Λες να μας ψεκάζουν και αυτοι???

Yποδοχή του Ολυμπιακού από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορία

Η υποδοχή του Ολυμπιακού καθώς πλησιάζουν για προσγείωση στην Αθήνα από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 77561.html

ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ

384 Μοίρα Έρευνας Διάσωσης: Έργο ζωτικής σημασίας, ανάμεσα στα άρθρα του περιοδικού για αυτό το μήνα.
Αν παρατηρήσετε τη φωτογραφία του εξώφυλλου, θα δείτε και κάτι παράξενο 8)