Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ο επιπόλαιος και αδικαιολογήτως ανεύθυνος Κ1 εμπιστεύθηκε μια αοιδό που μετά από λίγες βδομάδες τον έβγαλε “σέντρα”, παίρνοντας στο λαιμό του και τον Κ2.

Πιστεύω ότι η εταιρία δεν θα τους απολύσει αλλά θα πρέπει να τους επιπλήξει δεόντως και να τους επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις!!!!!!!!!!

Το υπερεργαλείο Sukhoi Superjet τα έφτυσε πάλι. Ποιος τρισκατάρατος έχει ματιάσει το ξανθό γένος :thx:

Άψογη κένωση εεε εκκένωση ήθελα να πω.:laola:
Να καείς συμπούρμπουλος γιατί το κάθε ζωντανό, θέλει να πάρει και τα κουρέλια του μαζί :mad::mad::mad:

Το Ισπανικό Υπουργείο Δικαιωμάτων του Καταναλωτή επέβαλλε πρόστιμο 179 εκατομμυρίων ευρώ ( !! ) σε πέντε εταιρίες loco για καταχρηστικές πρακτικές όπως οι χρεώσεις για αποσκευές καμπίνας.

Για όσους θέλουν να πέσουν από τα σύννεφα, την μερίδα του λέοντος θα το καταβάλλει η Ryanair.

Είδατε τι συμβαίνει όταν λειτουργεί το κράτος; Άκου εκεί, Υπουργείο Δικαιωμάτων του Καταναλωτή, και μάλιστα κάνει δουλειά....

Όσο και αν ακούγεται ωραίο, δεν νομίζω ότι μπορεί να εισπραχθεί αυτό το πρόστιμο.

Αυτή η υπηρεσία απλά στέλνει τα claims έχουν, δεν έχουν βάση.
Είναι μια τεράστια γραφειοκρατία και φυσικά πρέπει να έχεις και κάποιον που τα διαχειρίζεται αυτά, ιδανικά χωρίς να αυτοτραυματιστεί

Τελικά αυτοί στα Αμερικανικά αεροδρόμια, έχουν πάθει ότι και εμείς με τον ΟΣΕ ....

Εγώ πάντως θα τους έλεγα να τον αφήσουν ελεύθερο και θα τον προσλάμβανα σε κάποιο αεροδρόμιο να ελέγχει κενά ασφαλείας. Στην τελική κάποιοι άλλοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.
Σε Γερμανία και Αυστρία, δεν υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας για πτήσεις Σένγκεν, εκτός κι αν παραδώσεις αποσκευή στο γκισέ. Με χειραποσκευή περνάς έλεγχο ασφαλείας και μπαίνεις στο αεροπλάνο (με κάρτα επιβίβασης εννοείται), αλλά ταυτότητα δε σου ζητάει κανένας. Τι θα μας κάνουν δηλαδή οι Γάλλοι; Θα μας βάλουν όλους μέσα; :eek::mrgreen:

Μπήκα σε πτήση IAD-LHR μόνο με το εισιτήριο μου από άλλη πτήση βέβαια. Σε domestic EWR απλά μπήκα στο λεωφορείο που μας πήγε στο αεροπλάνο, κανένας έλεγχος. Έχω και βίντεο. Ενώ σε LGA όταν περνούσα TSA επειδή είχα διαβατήριο από ΕΕ περίμενα για έλεγχο, είδα να περνάει κόσμος μέσα με κάρτα από σούπερ μάρκετ, με πιστωτική, με κάρτα βιβλιοθήκης (δεν ήξερα ότι υπάρχει ακόμη). Άρα μην αναρωτιόμαστε γιατί έγινε. Είναι αρκετά πιο εύκολο από Ευρώπη, εκτός αν είσαι Βρετανός και ταξιδεύεις με FR...