Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έτσι γίνεται στην Ινδία άμα καθυστερήσει η αναχώρηση ! :oops: με δραστικές μεθόδους.

 
Αυτές τις μέρες παίζει στο γαλλο-γερμανικό ARTE ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ για τις δραστηριότητες της Ryanair στο Charleroi, και κατ' επέκταση σε όλη την Ευρώπη. Ορισμένα από τα ιδιαίτερα αξιοσημείωτα σημεία, ήταν κατά τη γνώμη μου τα παρακάτω:

- Ότι εκτός από low-cost, είναι κυρίως low-wage carrier.
- Ο τρόπος με τον οποίο παρακάμπτει την κοινοτική νομοθεσία περί κρατικών επιδοτήσεων μέσω της θυγατρικής Airport Marketing Services.
- Η κουλτούρα εκβιασμών προς προσωπικό και αεροδρόμια.
- Το γεγονός ότι όταν τα τέλη στο BRU είναι €25 ανά αναχωρούντα επιβάτη, το CRL υπέκυψε στις πιέσεις της FR να εισπράττει μειωμένα τέλη €2,90 (που πέφτουν στο €1,45, μετά από έναν αριθμό) ανά επιβάτη που δεν αρκούν για να καλύψουν τα λειτουργικά του έξοδα, με αποτέλεσμα να κρατιέται στη ζωή με κρατικά κονδύλια.

Ryanair, pirate of the skies
 
Σχετικά με την "παραξενη" τροχιά αεροσκάφους στην Αυστραλια:
 
Άσχετο..αλλά μόλις άνοιξα το link νόμιζα πως μπήκα στο Αυστραλιανό airliners.au
 
Βασικά μάλλον είναι το αντίστοιχο φόρουμ στην Αυστραλία!
Παρέθεσα αυτό το Link επειδή δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες.
 
Τρώωωωωγαμε, πίναμε, γλεντούσαμε, πετούσαμε με ασφάλεια και σχολιάζαμε κιόλας. Καλές αναμνήσεις. Τώρα σούζα, δεμένοι, με ένα σάντουιτσ, λίγο νερό, με πληρωμή την ντουαλέτα και λέμε και ευχαριστώ !!!!!.
 
με πληρωμή την ντουαλέτα και λέμε και ευχαριστώ !!!!!.
Εντάξει, κυκλοφορούν κάτι μάρκες που ταιριάζουν σε όλους τους κερματοδέκτες, αν χρειαστεί παίζει και πετονιά, όπως έκαναν κάποιοι παλιά στα ηλεκτρονικά. Δε θυμάμαι βέβαια να μου ζήτησαν σε πτήση να πληρώσω την τουαλέτα, αλλά τελοσπάντων.
 
Top