Εγχειρίδιο πτήσεων για αρχάριους στο διαδύκτιο?

• Thread starter Thread starter panos_vz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

panos_vz

Νέο μέλος (Tourist)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

Γνωμη μου ειναι οτι αν αγορασεις το FS2004 και κανεις τα μαθηματα πτησης, δε θα χρειαστεις κανενα αλλο εγχειριδιο για αρχαριους... :wink:

Kατι σαν το ground school του Rod Machado, που υπάρχει στο Microsoft Flight Simulator 2002 σε μορφή PDF, αλλά στα ελληνικά, να το κατεβάσω στον υπολογιστή

Το εψαξα αυτο που λες, αλλά δεν βρηκα κατι σαν αυτο που ζηταω.Βασικα, θέλω κατι στα ελληνικα να τα λεει ολα απο την αρχη, και να απευθυνεται σε καποιον που δεν εχει καν μπει σε αεροπλανο και δεν ξερει την τυφλα του, ουτε τι εστι aileron, ουτε rudder ουτε τιποτα.Οπως ακριβως και το Ground School του Rod Machado που υπαρχει στο FS 2002.Αυτο που βρηκα στο λινκ που μου εδωσες, μου φανηκε καπως για προχωρημενους, εκτος αν υπηρχε κατι αλλο εκει μεσα στο site, και δεν το ειδα...Ευχαριστω παντως

Ξαναρωτάω μετά απο πολύ καιρό, μήπως και φανώ τυχερός...

Φίλε μου αν κατάλαβα καλά τι ψάχνεις.. Ξέρω ότι το Remove Before Flight θα βγάλει κάποιο σχετικό εγχειρίδιο! :wink: Kαι εγώ τα περιμένω με μεγάλη αγωνία!! 8)

air_boy":2lu28x22 said:
Φίλε μου αν κατάλαβα καλά τι ψάχνεις.. Ξέρω ότι το Remove Before Flight θα βγάλει κάποιο σχετικό εγχειρίδιο! :wink: Kαι εγώ τα περιμένω με μεγάλη αγωνία!! 8)

Υπάρχει (μικρή βέβαια) Ελληνική βιβλιογραφία.

Μπορείς να ξεκινήσεις από το "Τέχνη και Τεχνική της Πτήσης" Θα το βρείς στο κατάστημα του Remove Before Flight . Είναι ενα καλό πρώτο βήμα. Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.

Δές αυτό το link αλλά τσέκαρε και τα υπόλοιπα ελληνικά βιβλία που έχει.
http://11aviation.com/osCommerce/produc ... cts_id=511

Ωραία σύμπτωση! Το βιβλίο αυτό το έχω αγοράσει και μάλιστα το έχω μάθει απ’ έξω! Και όχι απλός με βοήθησε αλλά ήταν και αυτό που με βοήθησε στη κυβέρνηση ενός Cessna σε μια πρόσφατή μου εμπειρία! :wink:

Για τους υπόλυπους ένα έχω να πω! Αγοράστε το! :wink: