Ενοικιαση αεροσκαφους

• Thread starter Thread starter Ramler
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ramler

Νέο μέλος (Tourist)
Ποσο παει η ενοικιαση?

Οταν ειναι καπιος κατοχος ppl μπορει να νοικιασει ενα αεροπλανο και να κανει ταξιδια αναψυχης?Μηπως ξερετε ποσο κοστιζει η μερα?Δε ζηταω να μου πειτε ακριβως την τιμη,στο περιπου ποσο παει

Re: Ποσο παει η ενοικιαση?

Ημουν στα Μέγαρα την Κυριακή μ έναν φίλο που έχει PPL και ρώτησε αυτό που ρωτάς . Την καλύτερη τιμή του την έδωσαν στην FAS. Δεν έχω άλλα στοιχεία, μάλλον δεν του ζήτησαν λεφτά για το χρόνο εδάφους. Δεν χάνεις τίποτε, παρ'τους ένα τηλ.

Re: Ποσο παει η ενοικιαση?

Καλημέρα,
εαν θέλεις κοίτα και στο site της Global http://www.globalaviationsa.com/gr/airservices.php rental price list. Α['ο εκεί και πέρα καλύτερα επικοινώνησε μαζί τους.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα στην Αθηνα να νοικιάσει κάποιος αεροσκάφος μεγαλύτερο από C172 δηλαδή κάτι σε ένα level πιο πάνω όπως C182, Cessna 206, Saratoga κτλ. Για παραδειγμα στην αερολεσχη Θεσσαλονικης πρεπει να εχουν C182 αλλα στην Αθηνα υπαρχει τιποτα? Δεν αναφερομαι σε multi που εχουν ολες οι σχολες αλλα σε single.

Θα ηθελα να σημειωσω οτι η ερωτηση μου δεν ειναι ποσο παει η ενοικιαση (το γνωριζω..), αλλα αν μπορω να βρω καποιο <<real 4 seater>> δηλαδη να μπορει να παρει περιπου 300+ κιλα φορτιο (traffic load) με γεματες δεξαμενες καυσιμου.