Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ 2007 by Gonso

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Πρόβλημα να βάλω κουίζ δεν υπάρχει. Από ερωτήσεις....όσες θέλετε. Το θέμα είναι ότι αφενός πνίγομαι στη δουλειά και αφετέρου κάθε φορά η συμμετοχή είναι τραγική! Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Μέχρι και διπλό κουίζ είχα βάλει κάποτε (εύκολο και για δυνατούς λύτες).

Να κάνουμε κάτι άλλο για να πετάξω το μπαλάκι? Κάντε πόστ εδώ πόσοι ενδιαφέρεστε να ανεβάσω κουίζ, με την προυπόθεση να μήν ποστάρετε 20 άτομα και τελικά να "παίξουν" τρείς-τέσσερεις!

Αν θέλετε μπορείτε να ποστάρετε και διάφορες προτάσεις.

Περιμένω !

To προβλημα, gonso, ειναι οτι δεν μπορει να δεσμευτει κανεις με καποιον τροπο, ωστε ποσταροντας απο εδω και κατω να συμμετεχει. Κι εγω φοβαμαι οτι το μισο forum θα πει "ναι,ναι,καλη φαση, δωσε μας κουιζ" κλπ κλπ κλπ, αλλα τελικα οι συμμετεχοντες θα ειναι οι ιδιοι 6-7, ανεξαρτητως δυσκολιας.

Παρ' ολ 'αυτα, εγω θα κανω την αρχη και θα πω: "ναι,ναι,καλη φαση, δωσε μας κουιζ" :)

Απο εκει και περα, οποια αποφαση παρεις, απολυτα σεβαστη.

Αμα δε γελασεις με τις κοτσανες που μπορει να πεταξω δεσμευομαι να συμετασχω κι εγω...! :roll:

ναι,ναι,καλη φαση, δωσε μας κουιζ :great:

Χμμ. Καταρχάς μ αρέσει που γράφουμε σε αυτό το topic και όχι στο πιο πρόσφατο!

Επίσης να υπενθυμίσω το post μου αυτό, ότι δηλαδή κινητοποιείται κάθε φορά μεγάλο δίκτυο συζήτησης και κοινής σπαζοκεφαλιάς, ακόμα και αν δεν απαντάμε όλοι!

Τέλος, μετά το "ναι,ναι,καλη φαση, δωσε μας κουιζ" να γουστάρουμε, αιτούμαι να μην ξανακερδίσει το MerNion :mrgreen:

Του MerNion θα του στειλουμε δωρο 3 βιζιτες τη μερα που θα ληγει ο διαγωνισμος (θα τσονταρουμε ολοι μαζι), και θα ξεχαστει να στειλει αποτελεσματα. Αλλιως, δεν βλεπω φως.

θέλουμε κουίζ,θέλουμε κουίζ :party: :party: :laola:

Ναι, δώσε κουίζ στους χρήστες!

Διάβασα κάποια από τα προηγούμενα ποστς κ προτείνω να έχει κλιμακούμενη δυσκολία, κάτι σαν τις πανελλήνιες..δηλαδή να πιάνεις εύκολα την ''βάση'' και οι τελευταίες ερωτήσεις να είναι πιο δύσκολες.

Βάλε quiz ναι. Αλλά βάλε ένα για δυνατούς λύτες και 1-2 έυκολα για εμάς τους άμπαλους.

XAXAXA! Αν είναι να μου κάνεις τέτοια προσφορά seven4seven, δεν μπορώ παρά να ζητήσω και εγώ quiz! :D (Ενα εύκολο, ένα μέτριο και ένα δύσκολο με 3 διαφορετικές ημερομηνίες λήξης για το καθένα :D)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.