Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Airliners.GR 2016

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απ' ότι κατάλαβα δεν υπάρχει επιβεβαίωση στις ήδη σταλμένες απαντήσεις αν είναι σωστές ή όχι, ώστε να ψαχτούμε κι άλλο, ε;

Ναί, πάντα έτσι ήταν. Επιβεβαιώνουμε μόνο ότι λάβαμε τις απαντήσεις.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ 24

Παρά το ψάξιμο, οι διοργανωτές είχαν βρεί μόνο μία εταιρεία στην ερώτηση αυτή. Φαίνεται ότι υπάρχει και δεύτερη. Ισως να βρεθεί και τρίτη. Επομένως, η βαθμολογία της ερώτησης αλλάζει και γίνεται : n x (10/n) = 10

ΕΡΩΤΗΣΗ BONUS

Όχι ότι έχει συμβεί, αλλά σκεφτήκαμε ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιος να βρεί όλα τα αεροδρόμια σωστά και να κάνει λάθος (πχ) στην σειρά ή να κάνει κάποιο λάθος στην πληκτρολόγηση των αεροδρομίων στην ιστιοσελίδα του great circle mapper. Αυτό θα ήταν πολύ άδικο μετά από τόση δουλειά. Επομένως αλλάζουν τα εξής:

- Απαντάτε στο κυρίως ερώτημα
-Μαζί με την απάντηση, στέλνετε και τα αεροδρόμια με την σωστή σειρά
-Εαν βρείτε τα αεροδρόμια σωστά και με τη σειρά αλλά τα ναυτικά μίλια είναι λάθος (για οποιονδήποτε λόγο), θα υπάρχουν 10 βαθμοί ποινής και αντί 50, θα παίρνετε 40 βαθμούς. Δεν θα υπάρχει άλλη ενδιάμεση κατάσταση.

Σχετικά με τους συμμετέχοντες μόνο στις εύκολες ερωτήσεις, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Πείτε και εσείς γνώμες, αλλά όποιος τέλειωσε τις εύκολες και θέλει να δουλεψει την μπόνους, ας το κάνει και σύντομα θα δούμε. Μπορεί πχ να πούμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο εύκολο, η μπόνους θα βοηθήσει στο "μπαράζ".

Επίσης μία μικρή βοήθεια στην μπόνους. : Το δρομολόγιο που ακολουθεί το αεροπλάνο, έχει μία σχετικά λογική πορεία. Πχ. δεν φεύγει από Ηράκλειο, πάει Λάρισα, μετά Μύκονο και μετά Καβάλα.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ

Εάν ποστάρεται μία διευκρίνηση για κάποια ερώτηση, ταυτόχρονα στέλνουμε email σε όποιον έχει ήδη απαντήσει την συγκεκριμμένη ερώτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει απαντήσει σωστά ή λάθος. Απλά για να είμαστε σωστοί όσο γίνεται.

Εκ της Διευθύνσεως του Κουίζ

Έχω να κάνω μια πρόταση για την ερώτηση μπόνους και εμάς που διαγωνιζομαστε στο ευκολο. Θεωρώ πως θα ηταν λογικό να επιλέγουν 5-6 αεροδρόμια απο τα 13 και να δημιουργηθεί ετσι μια καινούργια απόσταση, την οποια και θα πρεπει να υπολογίσουμε εμεις του εύκολου. Και προτείνω σε αυτα τα αεροδρόμια να μην ειναι το 8 :D

Πιστεύω πως η λογική του Αντρέα είναι σωστή,για τον εξής λόγο. Πολλοί από εμάς που διαγωνοζομαστε στο εύκολο θα έχουμε βρει τουλάχιστον 4-5 αεροδρόμια. Γιατί και εγώ έχω βρει 5 αεροδρόμια που είναι εύκολα.
(Και ακολούθως να αλλάξει και η βαθμολόγηση στην bonus για αυτούς που διαγωνίζονται στο εύκολο και μπορούν να κάνουν την bonus.)

andreas-cyprus":3runr7lb said:
Και προτείνω σε αυτα τα αεροδρόμια να μην ειναι το 8 :D

Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΝ.... Χαρακτηριστικότατος πύργος. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Αγαπητέ συνάδελφε ιατρέ, οι γνώσεις μου είναι αρκετά περιορισμένες ! Αλλά νομίζω με βοήθησες κάπως ! :great:

Αν οι διοργανωτές σχεδιάζουν να δώσουν ενα έπαθλο στον νικητή του εύκολου (που μάλλον ετσι ειναι), δεν θα προκύψει μεγάλος διαχωρισμός ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν το εύκολο και σε αυτούς που έκαναν το εύκολο και την μπόνους; Προφανώς ναι, οποτε η μπόνους θα πρεπει να γινει υποχρεωτική για ολους. Τζαστ μαι του σεντς.

flying Doc, αρκετά. Μόνο γενικά σχόλια παρακαλώ.

Ευχαριστώ

Μπραβο σε ολους για το κουιζ!!! του εριξα μια ματια και ειναι πολυ προσεγμενο! θελω να μαθω τις απαντησεις ελπιζω στο τελος να τις ανεβασετε να τις εχουμε!! το βαλατε κ σε περιοδο εξεταστικης με καταστρεφετε!! :idea: :shock:

Φοβερό το κουίζ. Δυο μέρες ασχολήθηκα, 15 ερωτήσεις και τη μισή μπόνους έχω απαντήσει προς το παρόν. Το τι έγινε, το google πήρε φωτιά, ξεσκονίστηκαν παλιά βιβλία και περιοδικά, τηλεφωνήματα σε θείους και ξαδέρφια, σωστό κυνήγι θησαυρού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές που μας χαρίζουν αυτές τις στιγμές.
Μια διευκρίνιση μόνο, αφού το κουίζ είναι αεροπορικό, που στο @@@ κολλάει ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ;;; Θα μου πεις έχει σχέση με ένα αεροδρόμιο· ναι, όση σχέση έχει ένα ιπτάμενο γουρούνι.