Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ Gonso 2010

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για την ιστορία και για να μην υπάρξουν παγκόσμιοι πόλεμοι στο μέλλον εξ' αιτίας ενός (φαινομενικά) αθώου λάθους θα πρέπει να διορθώσουμε την κατάταξη στο εύκολο κουίζ.

Στην πρώτη θέση έχουμε ισοβαθμία, άρα το μέλος dash8 αντί για τη δεύτερη, καταλαμβάνει την τρίτη θέση και ο christos-uoa μένει εκτός μεταλλίων (τέταρτος).
Ανάλογες διαφοροποιήσεις πρέπει να γίνουν και στην κατάταξη των υπολοίπων μελών για να φτάσουμε στην 20η θέση που μοιράζονται τα μέλη B747-284B & andreas cyprus.
Βάσει των παραπάνω, εγώ μένω εκτός 20άδας και εκτοπίζομαι στην 22η θέση.

Εκ των υστέρων και αφού είδα τις απαντήσεις του δύσκολου κουίζ συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να λάβω μέρος στο δύσκολο όπου και θα είχα καταλάβει την 7η θέση.
Όσο να 'ναι, άλλο 7ος και άλλο 22ος...

Καλή Χρονιά να έχουμε, να είμαστε καλά να ξαναπάρουμε μέρος σε πολλά ακόμα κουίζ και να ζήσουμε καμιά διακοσαριά χρόνια μήπως και προλάβουμε να πάρουμε σύνταξη.

gonso... εγώ ακόμα περιμένω να μου πεις σχετικά με αυτό...
http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=6080324&nseq=0

Το αεροπλάνο βρίσκεται ακόμα σε αυτή την κατάσταση stored. Αν για το συγκεκριμένο αεροπλάνο ρωτήσεις "ποια εταιρεία είναι;"
Η απάντηση είναι Georgian National... :roll:

Βασικά επειδή η ερώτηση αυτή είναι άκυρη έτσι κι αλλιώς, και προσπαθούμε εκ των υστέρων να την μπαλώσουμε, γιατί ρωτάμε να μάθουμε ποια εταιρεία είναι δείχνοντας όμως όχι το επίσημο livery της, αλλά το livery μιας άλλης εταιρείας, έστω και κλειστής, η καλύτερη ιδέα θα ήταν αυτή η ερώτηση να βγει εκτός βαθμολογίας...

Πότε περίπου θα γνωρίζουμε κι εμείς την ερώτηση που θα αναδείξει το νικητή?

Oσον αφορα στο VOR, απλη μεταφραση, παιδες: Omnidirectional=πανκατευθυντικος. Κατ εμε ηταν ξεκαθαρο (στα'λεγα,MerNion :P ).

Οσο για κα κουιζ, επειδη δεν μπορουμε να εχουμε την απαιτηση απο τον gonso να μας φτιαχνει παιχνιδακι καθε τρεις και λιγο, τι λετε να καθιερωσουμε μερικα συγκεκριμενα ειδη κουιζ? Για παραδειγμα, σποττερικο, τεχνικο, gons-ικο (αυτο δεν θα το γλυτωσεις του χρονου τις γιορτες :mrgreen: ) η ο,τι αλλη ιδεα εχουμε. (Μπορω να φτιαξω φωτογραφικο-σποττερικο, κλιμακουμενης δυσκολιας). Για πειτε, γιατι κι εγω εχω βαρεθει να διαβαζω εδω μεσα για την travelair Και τη miles and bonus και το αν θα συγχωνευτει η ΟΑ με την Α3 και για το ποσο και γαμω τις εταιρειες ειναι η ...Turkish. Eλα να ριξουμε λιγο αλατοπιπερακι!...

Ναι ρε το spottερικό είναι φοβερή ιδέα... και το είχαμε και πριν πάαααρα πολλά χρόνια (αναγνωρίσεις εταιρειών κτλ.).
Και όλα τα άλλα βέβαια (τεχνικά, γεωγραφικά κ.ο.κ.)

Ιδού
viewtopic.php?f=82&t=2969

Η ιδεα του 747 μου αρεσει παρα πολυ προσωπικα...!!Αλλα ας μην ειναι συντομα γιατι ετσι θα πεσει και η συμμετοχη λογικα..!!
4-5 φορες το χρονο ομως θα μου αρεσε να ειχαμε quiz με διαφορετικες θεματολογιες, και στο τελος της χρονιας το quiz του Gonso με ολες τις ερωτησεις μεσα! :great:

Ακανοίνωση πρός τους ισοψηφίσαντες του Εύκολου Κουίζ

Την ερώτηση μπόνους, θα την περιμένετε από το βράδυ της Πέμπτης το πολύ Παρασκευή πρωί. Θα έχετε μία εβδομάδα περιθώριο για να βρείτε την απάντηση.

Εκ της Διευθύνσεως.

Εκ παραδρομής, ξέχασα να ευχαριστήσω και φέτος τον Gonso για το ενδιαφέρον κουίζ. Και βέβαια οι παρατηρήσεις μου ήταν καλοπροαίρετες χωρίς καν υποψία γκρίνιας! :wink:

ΕΡΩΤΗΣΗ "ΜΠΑΡΑΖ" ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΥΙΖ

Οι δύο ισόβαμοι στην πρώτη θέση, mimithem και spinal , θα λάβουν απόψε (Πέμπτη) μία ερώτηση με πμ. Πρέπει να την απαντήσουν εντός μίας εβδομάδας (μέχρι Πέμπτη βράδυ). Αν δεν έχει απαντήσει κανείς από τους δύο σωστά μέχρι τότε, θα τους δώσω παράταση ΚΑΙ το επόμενο σαββατοκύριακο. Αν και τότε δεν την έχουν βρεί Ή την έχουν βρεί ΚΑΙ οι δύο σωστά, θα γίνει κλήρωση.

Δεν παίζει σημασία ποιός θα απαντήσει πρώτος.

Μήν ποστάρετε την ερώτηση εδώ, όποια διευκρίνηση θέλετε με πμ.

Αν απαντήσετε και εκ τών υστέρων ανακαλύψετε ότι κάνατε λάθος, έχετε δικαίωμα να ξαναστείλετε απάντηση όσες φορές θέλετε.

Ευχαριστώ τον νικητή του δύσκολου κουίζ seven4seven, που σκέφτηκε την ερώτηση (όλα τα βρισίδια-κλωτσίδια-μπουνίδια, και ότι άλλο που τελειώνει σε.....ίδια, παρακαλείσθε όπως κατευθύνατε πρός το μέρος του).

Καλή επιτυχία.

GP707":ocaz3q3j said:
Και βέβαια οι παρατηρήσεις μου ήταν καλοπροαίρετες χωρίς καν υποψία γκρίνιας! :wink:

Εννοείται ! Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις......διορθώνομαι

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον gonso για το χρόνο που διέθεσε για τη δημιουργία (και όχι μόνο) του κουίζ. Ευχαρίστηση για μας η όλη διαδικασία , κόπος για εκείνον. :thx: