Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ 2007 by Gonso

  • Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
seven4seven αφου ειπε οτι τις εχει ετοιμες τις ερωτησεις!! :cool:
gonso":34q6ztq6 said:
Τις ερωτήσεις τις έχω ήδη, απλά στο δύσκολο, λέω να βάλω και δύο θανατηφόρες που θέλω να τις ψάξω λίγο
Μονο θερμη παρακληση... Μη δημοσιευσεις τις τελευταιες θεσεις...!Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ gonso??
 
Λοιπον, ειμαι μεσα κ γω για το ευκολο! ;)
 
Έχω την εντύπωση πως είτε στο εύκολο είτε στο δύσκολο, τον ίδιο βαθμό θα πάρω, οπότε περιμένω να δω τις ερωτήσεις κ μετά να επιλέξω κατηγορία :mrgreen:
 
Τις ερωτήσεις δεν τις φτιάχνω τώρα. Υπάρχουν στο "database" μου. Είναι ένα word στο οποίο προσθέτονται πράγματα συνεχώς καθόλη την διάρκεια του χρόνου. ( ότι βλέπω που μπορεί να έχει ενδιαφέρον σαν ερώτηση το φωτογραφίζω ή βρίσκω φωτογραφία στο ιντερνετ). Εκεί μέσα υπάρχουν πάνω από 100 ερωτήσεις.

Με άλλα λόγια, ο αριθμός των ερωτήσεων μπορεί να είναι μεγάλος. Προσανατολίζομαι στο τουλάχιστον 15 ερωτήσεις ανά κουίζ, με μέγιστο τις 20.

Τώρα απλά επιλέγω και πρέπει να κάτσω να τις κάνω powerpoint. Να υπολογίζετε να ανοίξει το νέο thread Δευτέρα ή Τρίτη και τις ερωτήσεις να ανεβάινουν την Τετάρτη το νωρίτερο.

Παρεπιπτώντως, "εύκολες" ερωτήσεις θεωρώ αυτές που οι "γάτοι" εδώ μέσα μπορούν να απαντήσουν σε λιγότερο απο ένα δευτερόλεπτο. Αυτό όμως σημαίνει ότι για κάποιους θα είναι ίσως απαιτητικές μερικές ίσως και όχι. Προφανώς και θέλω να αποφύγω να έχω το 90% των συμμετεχώντων να απαντάει όλες τις ερωτήσεις σωστά.

Η θεματολογία περιέχει πάντα κάτι απ'όλα. Σπότινγκ, liveries, τύπους αεροσκαφών, αναγνώριση αεροδρομίων, αεροναυτιλιακά, ιστορικά κ.ά.
 
Ευχαριστούμε πολύ Gonso :great: . Περιμένουμε με ανυπομονησία το Κουίζ.( :banana: )
 
Αυτό που προσωπικά βλέπω πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα κουιζ είναι οι γνώσεις που μπορεί να αποκομίσει κάποιος μέσω τον απαντήσεων. Για άτομα σαν εμένα όμως, που δεν είναι και πολύ ψημένα στον χώρο, νομίζω η μόνη τους ελπίδα να απαντήσουν σε κάποιες από τις ερωτήσεις είναι να τις ψάξουν εκείνη την ώρα. Αλλιώς όπως είπαν και κάποιοι προηγουμένως, το πλήθος των σωστών μας απαντήσεων το πολύ να είναι 2 ή 3. Αν είναι να απαντήσουμε μόνο σε 2,3 ερωτήσεις τότε ποιο το νόημα να συμμετάσχουμε;

Οπότε εγώ λέω οτι θέλω να λάβω μέρος στο κουίζ αλλά θέλω να χω το δικαίωμα να μπορώ να ψάξω τις απαντήσεις και σε διάφορες πηγές που διαθέτω.. βιβλία, περιοδικά, ιντερνετ κτλ..

Περιμένω τον Gonso να μου πει αν θα είμαι εκτός κανονισμών ή όχι..
 
Airboy,
καταρχάς χρόνια πολλά και καλά.

Κατά δεύτερον, καλύτερα να γράφουμε στο πιό φρέσκο thread.

viewtopic.php?f=16&t=7453

ΘΑ απαντήσω εκεί. ;)
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top