Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έλα,ρε DLTKIR,χρόνια και ζαμάνια!
Αν δε το πρόσεξες,παράθεση του γνωστού,εξαιρετικού ως προς το περιεχόμενο δικού σου κείμενου έκανα!Σε προωωθώ πολύ! :lol:
Σχετικά με το "μέσον" είπα τα εξής:Ακόμα και όταν ισχύει (αν και δεν υφίσταται κατ'έμε ως έννοια και εξήγησα πιο πριν γιατί),όταν αφορά ιδιωτική εταιρεία δε προσλαμβάνει με κριτήρια δημοσίου.Και εγώ,πιστεύω και πολλοί που τώρα κρίνουμε θα προσλαμβάναμε στην επιχείρησή μας κάποιο γνωστό μας αν κρίναμε οτι κάνει για τη δουλειά.
Dynamite,φυσικά η εκπαίδευση και η εμπειρία βοηθούν.Κάποιοι όμως δεν έχουν καν την υποδομή να αναπτύξουν αυτά τα χαρακτηριστικά.Η ψυχοσύνθεση του ανθρώπου έχει ήδη διαμορφωθεί απο τη παιδική ηλικία.Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μη κληθεί καν κάποιος για συνέντευξη.Αν,για παράδειγμα,οι θέσεις εργασίας είναι ήδη καλυμμένες.
Και,σίγουρα,κάποιος που έχει μόνο First Certificate μπορεί να πει περισσότερα απο αυτά που περιγράφεις.

αγαπητε alex96.εδω μεσα ειμαστε να μοιραζομαστε αποψεις και οχι να προσβαλεις.ενας κυριος που ξερει να μιλαει δε ξερει να προσβαλει.και ξερεις κατι γραφω ετσι γιατι το θελω εγω.σε site ειμαστε και μιλαμε.δε δινουμε εξετεασεις στην ορθογραφια.δε θα ασχπληθω μαζι σου.με τις αλλες κοπελες μιλαω πιο normal.bye bye!!

ΟΚ ναι ισως κ να μπορει να πει Ι am afraid there is nothing I can do about it sir! η να διαβασει στα γρηγορα και με ελληνικο αθλιο accent τις αναγγελιες οπως γινεται συνηθως ωστε μεχρι κ εγω που ειναι το αντικειμενο μου να προσπαθω να καταλαβω τι λενε!!!! Ελα μην γινεσαι τοσο κακος και παραδεξου μερικα πραγματα απο αυτα που λεμε εδω. Και μην το γυρνας τωρα στο μπορει οι θεσεις να ειναι καλυμμενες γιατι δεν κανουμε τιποτα παλι στο μεσον κ τα σχετικα γυρναμε! Δε μου ειπες τελικα εσυ απο ποια θεση μας τα παραθετεις ολα αυτα....

Mάλλον δε διαβάζεις ακριβώς αυτά που γράφω.Δηλαδή πρέπει να έχουν οι ιπτάμενοι πτυχίο αγγλικής φιλολογίας ή Proficiency;Ούτε καν για τους πιλότους δεν είναι αυτό υποχρεωτικό.

Πάντως κορίτσια αυτό με το μέσον είναι γνώστο.Εμένα όπως ανέφερα και πρίν η γνωστή μου μπήκε με τα προσόντα τα συγκεκριμένα.Τώρα ήθελα να γράψω με τόνους και κεφαλαία για να μην λένε κάποιοι οτι δε ξέρουμε να γράφουμε.'Ελεος!!!!!!

Τώρα γράφεις σωστά έστω και αν διαφωνώ με αυτά που γράφεις!Καλύτερα δεν είναι;

Εσυ μαλλον alex96 εισαι με παρωπιδες και δεν εννοησες αυτο που γραφω.... Δε το γενικευσα αλλα αν τα κριτηρια ειναι τοσο αυστηρα σε επιπεδο εμφανισης θα μπορουσαν να ειναι κ σε γνωσεις. Σιγουρα κατι καλυτερο θα εβγαινε. Και δεν μιλαω με βαση τον εαυτο μου μονο προφανως υπαρχουν πολλα ατομα με αντιστοιχα πτυχια. Δεν ειπα ποτε οτι το πτυχιο μου ειναι απαραιτητο μη διαστρεβλωνεις...... ουτε για το prof ειπα οτι ειναι απαραιτητο αλλα δε γινεται να μη θεωρειται επιπλεον προσον. Παντωσ αυτο με τις γλωσσες μας εχει κανει να ξεφυγουμε απο την ουσια. Το θεμα ειναι το μεσον και οτι κ να λες προφανως εισαι ο μονος εδω μεσα που υποστηριζει το αντιθετο. Γιατι αραγε???
Προς αδαμαντια22 Μπραβο κοπελια!!!! :D

Ναι αλλά θα μπορούσες να το πείς με πιο κομψό τρόπο.Μη ξεχνάς οτι μιλάς σε γυναίκα!!!!'Ασχετα αν διαφωνείς με κάποιον ποτέ δε προσβάλεις έτσι........

Αχχχχχχχχχχ τι τραβαμε και εμεις οι flight attendants-wannabe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'Ελα μου ντε.Εγώ πρίν ένα χρόνο περίπου είχα πάει στα OPEN DAYS της EMIRATES...Πέρασα τις 2 πρώτες φάσεις αλλά η τρίτη ήταν στο Dubai.Και δε πήγα λόγω οικονομικού θέματος....Μακάρι να δούλευα σε μια ελληνική στη χώρα μου.Αλλά δυστυχώς.......

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.