Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
μα το θέμα δεν είναι μόνο το 1.50 cm,εδώ δεν έχει ούτε lower..εδώ μέσα πόσες κοπέλες είναι που λένε πως της έχουν διώξει ή περιμένουν να λήξει η σύμβασή τους και δεν ξέρουν τι θα κάνουν..νιώθουν πως δεν έχουν στον ήλιο μοίρα!τώρα δεν ξέρω αν θα βγάλουν αναγγελία,αλλά πως είναι δυνατόν να πάω εγώ,εσύ ή ο οποισδήποτε για να δώσει τη συνέντευξή του και ταυτόχρονα να ξέρω πως απο την "πίσω πόρτες" έχουν ήδη μπεί κάποιες "κυρίες"..έλεος!!είναι σαν να ζω σε ροζ τσιχλόφουσκα..

Ποσες φορες πηρε κοσμο κι η αιγαιου κι η ολυμπιακη χωρις να βγαλει αγγελια?
Βρε παιδια αυτα ειναι δεδομενα.Εννοειται οτι οποιος εχει μεσον θα μπει κι ας ειναι 1.50 κι ας ειναι και 150 κιλα.
Το οτι καποιος δεν εχει πτυχιο αγγλικων ειναι απλως λεπτομερεια στην Ελλαδα.
Ο γνωστος του γνωστου παντα.Πειτε μου οτι πιστευατε σε αξιοκρατικες προσληψεις τοσο καιρο και πεσατε απο τα συννεφα.

Σίγουρα δεν υπάρχει 100% αξιοκρατία αλλά προσωπικά πίστευα ότι έκαναν προσλήψεις τις χρονικές περιόδους που έβγαιναν και οι αναγγελίες. Δηλαδή ανάμεσα στα άτομα που έστελναν βιογραφικό απλά προωθούσαν και τους δικούς τους. Τελικά επειδή έχω καταμπερδευτεί απολύουν προσωπικό στην aegean ή παίρνουν (με όποιο τρόπο και αν το κάνουν) ???!!! ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦ..... :?

έχεις απόλυτο δίκιο air dreamer,όχι δεν έπεσα από τα σύννεφα..αλλά έστω ελπίζεις πως αυτές που βάζουν μέσον,έχουν έστω κάποια προσόντα..όχι απλά "γκόμενο" τον τάδε ή έχουν μπάρμπα από την Κορώνη,που λέει και ο σοφός λαός!!!

Μακαρι να ηταν οπως τα λες αλλα δυστυχως δεν ειναι..Οποιος εχει γνωστο υπερισχυει απο σενα που εχεις τα προσοντα.

dynamite":3if8x3bp said:
Σίγουρα δεν υπάρχει 100% αξιοκρατία αλλά προσωπικά πίστευα ότι έκαναν προσλήψεις τις χρονικές περιόδους που έβγαιναν και οι αναγγελίες. Δηλαδή ανάμεσα στα άτομα που έστελναν βιογραφικό απλά προωθούσαν και τους δικούς τους. Τελικά επειδή έχω καταμπερδευτεί απολύουν προσωπικό στην aegean ή παίρνουν (με όποιο τρόπο και αν το κάνουν) ???!!! ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦ..... :?

Απ΄ ότι κατάλαβα από τη συζήτηση, διώχνουν τους κοινούς θνητούς εργαζόμενους, αλλά αν βρεθεί κανένας με βύσμα τον παίρνουν!! :?
British Airways παιδιά, μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο.....

h Aegean ηδη εχει ξεκινησει απολυσεις και θέλει 100 ατομα -.

Σε κανα μηνα οπως πολυ σωστα λεει η κοντη ,θα παρει καμια 20αρια (βαρια βαρια) μονο με βυσμα και μονο κατω απο το τραπεζι

Αλλα ερωτω

Ποιος (η μάλλον ποια γιατι Ελλαδα ειπαμε = ΟΧΙ αγορια φροντιστές, χαλάνε το πρεστιζ καταλαβαινετε...) , θέλει να πάει και να πετάει κάθε μέρα εξάσκελα , με ενα ρεπο εδω και εκει απλα για να μη πεσει κατω και με 900 ευρω?

Ε ρε κριμα που τα γερμανικα δεν ειναι αγγλικα, αλλιως η Λουφτχανσα θα ειχε ηδη γεμισει...

τζελλα δουλευεις στην εταιρεια και τα ξερεις αυτα?ειναι σιγουρο οτι θα γινουν?

ωχ θεέ μου!!!φοβάμαι πως αυτά που λέει η tzella.net είναι απόλυτα σωστά..και μάλλον τα προγνωστικά της θα βγουν..δυστυχώς :evil: !!!εδώ κολλάει και το τραγούδι από τα παρατράγουδα της αννίτας πάνια(γιατί παρατράγουδα είναι όλοι τους) "ελληνάρα,ελληνάρα δεν υπάρχει στον πλανήτη τέτοια φάρα"..

Οπως πολυ σωστα ανφερθηκε παραπανω, η British Airways ειναι εδω και αρχιζει προσληψεις... για ακομα μια φορα, η ιστοσελιδα με πληροφοριες ειναι http://www.beoutstanding.co.uk

Το Ελλαδισταν δεν αλλαζει, οποτε αντι να λεμε τα ιδια και τα ιδια, ας προσπερασουμε και παμε παρακατω!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.