Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥ
EFI84":20nbbzf1 said:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ SITE!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.
ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ.
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
welcome !
το επαγγελμα έχει μεγαλη επικινδυνότητα, η πιέση και οι περίεργες συνθήκες εργασίας επιβαρύνουν πολύ την υγεία, όλα αυτά βέβαια θα φανουν μετά από χρόνια πτήσεων κι όχι από τους πρωτους μήνες.
οι αποδοχές γενικότερα στην ΟΑ και στην Αιγαίου απ όσο ξέρω είναι στα 670/μήνα-μην υπολογίσεις σε εξτρα, βραδινα κλπ.
για του ιπτάμενους γενικότερα δεν υπάρχει ωραριο, γιορτες, σκ!
είναι σα να σαι σε συνεχή εξεταστική και να χρωστάς φωνητική, κειμε/για, 2 διδακτικές και πραγματολογία.
για την Α3 θα σου ελεγα να μην το παλέψεις, όχι γιατι δε θα σε πάρουν αλλά γιατι τα πραγματα είναι πολύ δυσκολα για το προσωπικο σύμφωνα με όσα ακούω.
μιας που γνωρίζω τι σημαινει γαλλική φιλολογία θα σου έλεγα να κάνεις τα χαρτια σου για ωρομίσθια.
αν πάλι το ονειρό σου είναι να γίνεις αεροσυνοδός, προσπάθησε το.
για να σε προσγειώσω όμως, μην περιμένεις πολλά χρήματα,ταξιδακια χλιδή και διανυκτερευσεις σε superior hotels κλπ
τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που νομίζει ο κόσμος.
και αν όντως θέλεις να κανεις σωστά τη δουλεία σου(δεν εννοω το σερβις και το welcome) θα χρειαστεί να διαβασεις και να ψαχτείς πολύ από μόνη σου.
από τότε που κάνω αυτό το επάγγελμα η μισή μου μέρα-όταν δε δουλευω-αφιερώνεται αποκλειστικά σε οτιδήποτε έχει σχεση με αεροσκάφη, λόγω του κολληματος μου αλλά και λόγω του οτι θέλω να μάθω όσα περίσσοτερα γίνεται για τα αεροπλανάκια.
αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστασεις να μου στείλεις πμ