Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Κάνε μια αίτηση στην ΟΑ καλεί να 3 μήνες συνέχεια.....Με τη λύσσα που έχουν για συνοδούς θα σε πάρουν καποια στιγμή όπως συνέβη και με μένα.

chrispilot":1usjeq11 said:
Κάνε μια αίτηση στην ΟΑ καλεί να 3 μήνες συνέχεια.....Με τη λύσσα που έχουν για συνοδούς θα σε πάρουν καποια στιγμή όπως συνέβη και με μένα.

Ωραια σ εθχαριστω ελπιζω μονο να μιν τους πιραζει μονο που ειμαι κιπρια 8)

btw OA= ολιμπιακες?

Ναι, ΟΑ είναι οι Ολυμπιακές Αερογραμμές...

Ζητούνται 403 αεροσυνοδοί σε 12 χώρες (Έθνος 21/08/2007)

Διάβαζα σήμερα το έθνος και είχε ένα άρθρο που νομίζω ότι μπορεί να ενδιαφέρει αρκετούς και αρκετές από εδώ μέσα.

Επειδή δεν ξέρω αν, όταν διαβάσετε αυτό το μήνυμα, θα προλάβετε να αγοράσετε την εφημερίδα, αντιγράφω ΑΚΡΙΒΩΣ ότι λέει:

"Ζητούνται 403 αεροσυνοδοί σε 12 χώρες"

Εκατοντάδες συνοδοί εναέριας κυκλοφορίας ζητούνται από εταιρείες της Γηραιάς Ηπείρου. Πιο συγκεκριμένα, 403 θέσεις για αεροσυνοδούς παρουσιάζονται σε 12 ευρωπαικές χώρες. Τη μεγαλύτερη ζήτηση εμφανίζει με διαφορά το Ηνωμένο Βασίλειο (259 θέσεις) και από κοντά ακολουθεί η Γερμανία (81 θέσεις) και το Βέλγιο (30 θέσεις). Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τους συμβούλους του δικτύου Eures στην Ελλάδα ( http://ec.europa.eu/eures )

Γεια σας ειμαι καινυργια στιν παρεα και εxω μια απoρια πoς μπoρω να γινω συνoδoς εδαφoυς ....ενδιαφερoμαι για τι SKG πρεπει να κανω αιτηση σε εταιρια;
ευxαριστω πoλυQ!

Serraia":1108gdzd said:
Geia sas eimai kainurgia stin parea kai exo mia aporia pos mporo na gino sunodos edafous ....endiaferomai gia ti SKG prepei na kano aitisi se etairia?
euxaristo poluQ!
Εγώ που πήγαινα σε σχολή αεροσυνοδών,εκτός απο κάποιους τύπους αεροσκαφών κάναμε και ένα μαθημα της IATA με το οποιο μπορείς να δουλέψεις σε οποιαδήποτε εταιρία ως συνοδός εδάφους..Αυτό το μάθημα είναι και θεωρητικό και πρακτικό-ticketing και πρόγραμμα κρατήσεων-..

Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ακόμη μία κοπέλα που ενδιαφέρεται να ακολουθήσει το επάγγελμα της αεροσυνοδού.
Που μπορω να απεφθω ?
Χρειάζετε απαραίτητα ωα βγάλω κάποια σχολή?
Ευχαριστώ.

καλησπερα σε ολους... γνωριζει κανεις πως μπορει καποιος-α να αποκτησει πτυχιο αεροσυνοδου? εκτος απο καποιες εταιριες που σου κανουν την εκπαιδευση, υπαρχουν και σχολες που σου δινουν πτυχιο?

Υπάρχει αυτή η σχολή:
:arrow: http://www.ast-studies.gr/courses.html

Και κάπου πέτυχα και αυτό αν σε ενδιαφέρει, αναφέρει κάτι σχετικά με e-learning.
:arrow: http://www.traveldailynews.com/stiles_p ... ral_id=537

Αν και εγώ νομίζω ότι πεταμένα λεφτά είναι. Και δεν είναι και λίγα…εγώ πριν καμιά 10αριά χρόνια που το έψαξα λίγο μου είχαν πει αρκετά. Σε σχέση με αυτό που προσφρέρουν δεν νομίζω ότι αξίζει. Πήγαινε βγάλε το ppl καλύτερα!
Αν είναι να σε προσλάβουν σε μία εταιρεία (μπορεί να είναι ένα συν σίγουρα) αλλά δεν παίζει κανένα ρόλο αν κρατάς αυτό το πτυχίο, ασχέτως από το τι λένε. Όσες πιθανότητες έχεις τώρα θα έχεις και τότε.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.