+1 στον συμπατριωτη μου μακεδονα
απλα να συμπληρώσω οτι η καθε αεροπορική εταιρια εχει τα δικα της στανταρτ στα κριτηρια επιλογής..οι περισσοτερες όμως θέλουν τα βασικά..να είσαι απλη,λιτή χωρις υπερβολές (τατου,υπερ-υπερβολικό βάψιμο,προκλητικά ρούχα και τα αλλα σχετικά που ακούστηκαν)..να εισαι αυτος/η που εισαι πάντα με χαμηλωμένο το κεφαλι χωρις να δειχνεις οτι "κοιταξτε με,ειμαι αεροσυνοδός,ειμαι και η πρώτη γκόμενα"..ειναι λογικο οτι αυτά τα πράγματα δεν αρεσουν σε κανενα..ποσο μαλλον σαυτους που θα κρίνουν αν θα μπείς στην εταιρία ή οχι.αν εχεις καποιο ελαττωμα ή κατι που δεν σαρεσει πανω σου και σε ρωτήσουν(σημαδια εγχείρησης,ελιες,φακιδες κτλ) να μην κοκκινισεις αλλα να δειξεις οτι δεν "κολλας" σε τετοιου ειδους πραγματα..συνοψίζοντας,εφοσον το συγκεκριμένο επαγγελμα πουλαει και στηρίζεται στην ομορφιά,ειναι λογικό οι εταιρίες να επιζητούν κατι το απλο κ ταυτόχρονα όμορφο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν εχεις ραμματα δεν εχεις πιθανότητες να σε πάρουν..μην απορείτε αν καμια φορα σας κοβουν για τετοιους λόγους..τι δουλεια τους κάνουν στα πλαίσια της κοινωνίας που καταδικάζει το διαφορετικό,απο τους αλλους,άνθρωπο