Επάγγελμα Αεροσυνοδός

  • Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πότε είναι η προθεσμία των βιογραφικών για αεροσυνοδούς για την ολυμπιακή ή και άλλες αεροπορικές εταιρίες. έχει λήξει? σας ευχαριστώ πολύ!!!
 
Καλησπέρα,
η προθεσμία απο οσο γνωρίζω για την ολυμπιακή είναι μέχρι τις 29/6(για την "παλιά",οχι για την MIG).
Ακόμη υπάρχει και μια προκήρυξη της athens airways η οποία λήγει στις 30/6.
 
Ιπτάμενος συνοδός-φροντιστής.... είναι κάτι διαφορετικό όταν η προκήρυξη γράφει ιπτάμενος συνοδός/ φροντιστης από οταν γραφει σκέτο ιπτάμενος συνοδός?
 
Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πώς μπορώ να βρω τα e - mail στα οποία θέλω να στείλω βιογραφικό για την ολυμπιακή και την aegean? Δεν μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο γι αυτό θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ!
 
Απλα ψαξε στο http://www.olympicairlines.com με ελληνικους χαρακτηρες στην περιοχη τελευταια νεα και στην ιστιοσελιδα της Αιτζιαν
Καλη επιτιχια
Αν χρειαστεις κατι για ΟΑ στειλε μου pm
 
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αν και όπως φαίνεται με όλα αυτά τα δικαιολογητικά που ζητάνε στην ολυμπιακή δεν προλαβαίνω! ευχαριστώ πολύ πάντως!
 
elenikok":xgqtrkts said:
καλησπέρα ,θα ήθελα να σας ρωτήσω κατι που ίσως φανεί χαζο...οταν η προκυρηξη λέει "με έδρα την Αθήνα" εννοει...ενα 8ωρο οπουδήποτε εχεις πτήση κ μετα Αθήνα?το ιδιο θα μπορούσε να συμβεί με εδρα τα Χανια πχ ή καποιο αλλο νομό ή ολες οι αεροσυνοδοί εχουν έδρα την Αθηνα επειδή εκει στεγαζοντε τα κεντρικα?

Γεια,
Εννοει οτι οι ιπταμενες θα πρεπει να εχουν την βαση τους Αθηνα , να μενουν δηλαδη στην Αθηνα η τουλαχιστον καπου κοντα ... Για να κανουν τις περισσοτερες τους πτησεις απο Αθηνα και για τα standby τους.Οταν λεει με εδρα Ηρακλειο εννοει πως οι κοπελες θα πρεπει να μενουν στην Κρητη μαλλον καπου κοντα στο Ηρακλειο...
 
Είναι πολυ πιθανό να μην χειάζονται άμεσα ολα αυτα που λεει στην προκήρυξη.Καλό θα ήταν να έρθεις σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα.
Αν θέλεις την γνώμη μου φυσικά προσπάθησε να συγκεντρώσεις τα δικαιολογητικά και μην το εγκαταλείπεις γιατι μπορεί να πάρει και παράταση (δεν το λέω γιατί γνωρίζω κατι αλλα γιατί έχει ξαναγίνει στο παρελθόν)
 
διαβασα μολις την προκηρυξη της ολυμπιακης για ιπαμενουσ συνοδους-φροντιστες..ζηταει τα χαρτια απο τισ ξενες γλωσσες κ εχω το εξης προβλημα ,το φροντιστιριο που πηγαινα ειναι πολυ μακρια απο το μερος που μενω κ ειναι αδυνατον να παω μεχρι εκει κ αυτη τη στιγμη δεν εχω ιδεα που βρισκοντε...αν δε παραθεσω τα χαρτια..υπαρχει περιπτωση να με καλεσουν για συνεντευξη ?? :roll: :roll:

και αλλη μια ερωτηση...στην aegean λεει οτι θελουν προσφατες φωτογραφιες...εννοει "τυπου" ταυτοτητας ή ολοκληρες?
 
Συνήθως τα χαρτιά σχετικά με σπουδές τα ζητάνε αφού περάσεις την συνέντευξη..Σχετικά με τις φωτογραφίες,καλό θα είναι να είναι τύπου ταυτότητας κ πρόσφατες όπως λέει..Τώρα αν δεν έχεις κ δεν προλαβαίνεις με τίποτα να βγάλεις,εκτυπώσε μια μικρή μόνη σου από τον υπολογιστή.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top