Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Τέλος επιτέλους! Πίστευα ότι δεν είναι αναγκαία η επέμβασή μας αλλα τελικά λάθος έκανα. Όποιος συνεχίσει την παραπάνω συζήτηση/αντιπαράθεση πάει αυτομάτως διακοπές!

Tolisshow":30ulbgwe said:
να με συμπαθατε για το οφ τοπικ αλλα δεν μπορω να κρατηθω
μηπως θελεις να σου πληρωνουν και τον αραπη που θα σου κάνει αερα κατω απο τους φοινικες στη Χαβαι ή να σου πληρωνουν τα κωλαρακια που θα χορευουν για παρτυ σου στο Ριο Ντε Τζανειρο και στις παραλιες της Copacabana? :rant: :rant: :rant:

Κοίτα να δείς κοπελιά-αγόρι βγές απο αυτή την τρισάθλια ζωή σου και κάνε κάτι καλύτερο απο το να λές άσχετα πράγματα!εγω έκανα μια απλή ερώτηση ενοώντας αν ειναι εύκολο να πετάς σε τόσο μακρινά μέροι.Με την απάντηση σου έδειξες οτι είσαι απόλυτα ρατσιστής-στρια,αγενής και θα σε συμβούλευα να παρατήσεις την αεροπορία (εάν δουλεύης εκεί η θέλεις)δεν νομίζω πώς θήχτικες τοσο πολλύ για να απαντήσεις έτσι!αντίο

τα ίδια ισχίουν για την (aliki777)

Πλεον το thread αυτο έχει καταντήσει χειρότερο από "μεσημεριανάδικο". Από τις 50 σελίδες, άντε να αξίζουν οι 2-3. Αν θέλετε να βρίζεστε να στέλνετε ΠΜ ή να ανοίξετε ένα δικό σας forum ξεκατινιάσματος και να περνάτε καλά ( όχι πως εμεις περνάμε άσχημα διαβάζοντας το απαύγασμα σοφίας που γράφεται σ' αυτό το thead, αλλά λέμε τώρα ).

on topic τώρα, mad4tatu δεν έχεις καμια ελπίδα να πετάξεις προς αυτούς τους προορισμούς, αν και όταν γίνεις "αεροσυνοδός" με Ελληνική εταιρεία, γιατί πολύ απλά καμια δεν πετάει προς τα εκει. Αν κάποτε ο δρόμος σου σε βγάλει σε καμια AF, LH, IB, AA, UA κλπ τότε ίσως και να δεις κάτι εξωτικό.

Eυχαριστώ πολλύ.Συμφωνώ απολύτος εχει καταντισει πολύ κατινίστικο με το καθένα που βρίζει χωρίς λόγο.
Να εχεις καλή μέρα.Αντίο :)

οπως λέει και ο Mike θα ήταν καλύτερο να παει κάποιος σε αλλή χωρα για καλύτερες προοπτικές.Εγω προσοπικά θέλω να ζήσω στήν Αμερική.Πιστεύεται πώς θα ήταν δύσκολο να βρεθεί εργασία εκεί?

mad4tatu πρέπει να έχεις πράσινη κάρτα για να εργαστείς στις ΗΠΑ. Αυτό δεν πιστεύεται, είναι βέβαιο. Δεν χάνεις τπτ να το δοκιμάσεις όταν γίνεις 18.

τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο mad ,δρομολογησε το και θα γινει.. :banana:

να ρωτησω κατι.εχς τατουαζ στο ποδι εμφανεσ μεν αλλα οχι κατι το τραγικο φαινεται ελαχιστα κ καλυπτεται πολυ ευκολα.στην συνεντευξη θα πω την αληθεια.θα το εκτιμησουν η τζαμπα ο κοπος κ θα με κοψουν σιγουρα?

Ακουσα απο συναδελφους οτι εσταλησαν την προηγουμενη εβδομαδα οι επιστολες απο τη MIG σε οσους δεν πετυχαν και μαλιστα τις ελαβαν ολοι την ιδια ημερομηνια..υπαρχει κανεις-καμια που να γνωριζει κατι σχετικο?? γιατι καποιοι οπως κι εγω, που εχουμε περασει κι απο την δευτερη συνεντευξη απο το μαιο, δεν εχουμε λαβει απολυτως τιποτα....

εχει κανεισ να μου συστισει γιατρο για αφαιρεση τατουαζ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.