Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
δεν εχω κ΄'ανει ακόμα medical αλλά πιθανόν από το medical να φανεί ότι όντως υπάρχει πρόβλημα.αν υπάρχει διακόπτω και φευγω.

Mairyflower":173yzrzg said:
Καλημέρα σας!!σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. αρχικά με ρωτήσανε λίγα πράγματα για μένα στα αγγλικά και μετά γιατί θέλω να κάνω αυτό το επάγγελμα. τελικά δεν ήταν και τόσο αγχωτικό όπως το μου παρουσιάζαν. πιστεύω ότι πήγε καλά. είχα προετοιμαστεί για πιο δύσκολα θέματα. μας είπαν ότι θα απαντήσουν αν είναι "μόνο" θετικά τα αποτελέσματα μέχρι μέσα του μήνα. αλλά εγώ πιστεύω αν είναι να σε πάρουν σε καλούν μέσα σε μια βδομάδα. μήπως γνωρίζετε πότε βγάζουν την απόφασή?εννοώ εκείνη την στιγμή π κάνεις την συνέντευξη ή μετά συνεδριάζουν κ βγάζουν απόφαση?
Συνήθως απαντάνε μέσα σε 15 μερες περιπου...αν περασες απο συνεντευξη πριν απο καμια εβδομαδα τότε υπολογισε μετα την καθαρη Δευτέρα...καλή επιτυχία! :wink:

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ. έχω πολύ αγωνία!!!

εγω κοριτσια εστειλα σε α3 κ vikings.τωρα μακαρι να με ειδοποιησουν...πολυ αγχος...

εμαθα οτι ηδη καλουν απο vicking για να κανονισουν συνεντευξεις. ξερει κανεισ αν ισχυει?

εγω εστειλα βιογραφικο την πεμπτη.....δε με εχουν ειδοποιησει ακομη..αλλα ειναι νωρις ακομη...μαλλον απο πεμπτη θα υπαρχουν καποια νεα.

Μπορώ να κάνω μια ερώτηση?ακουσα ότι χρειάζεται μέσο για να σε πάρουν στην aegean. ισχύει?σίγουρα θα υπάρχουν κάποια ατομα π πιθανόν να μπαίνουν συστημένα.ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να πάρουν κ άτομα π απλώς τους κάνουν για την δουλειά χωρίς μέσο?

Αν δειτε στο site της vikings λεει οτι αρχιζει απο Ιανουαριο και τελειωνει Οκτωβριο.Εχω την εντυπωση οτι ειναι εποχιακη.

εγω περασα συνεντευξη στην vikings την περασμενη δευτερα κ ακομη τιποτα.τι εννοεις εποχιακη?

αυτο πρεπει να το ρωτησουμε αν ειναι εποχιακη....
αλλα για πιο λογο εποχιακη??αφου οπως λεει και στο ελληνικο site τωρα ανοιξε στην ελλαδα η viking hellas....και οτι θα παρει κ καινουργια αεροπλανα!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.