Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
καλημερα σε ολους.
μετα απ ολες σχεδον τις δημοσιευσεις που διαβασα πηρα την αποφαση να μην παω στην συνεντευξη την Δευτερα 22 του μηνος.Στην δοθλεια που τωρα εργαζομαι ο μισθος μου ειναι 1400 ευρω και εχει αρκετα πλεονεκτηματα οπως αυτοκινητο,λαπτοπ,κινητο και ταξιδια.Και το μειονεκτημα οτι η εδρα μου ειναι στην Αθηνα.Κατι που πλεον δεν αντεχω γι αυτο και ειχα στειλει βιογραφικο στην αιγαιου που ζητουσε με εδρα το Ηρακλειο Κρητης.Δεν ξερω κατα ποσο η αποφαση μου ειναι σωστη,αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα.Σας ευχαριστω ολους που απαντησατε στα ερωτηματα μου,με βοηθησε πολυ.Φιλια.......

Πιστεύω ότι έκανες το σωστό.

SNS":ymufyf2m said:
... επειδη μου φαινεται οτι ειναι πολυ απλο το βιογραφικο μου..επισης η φιλη μου εχει βαλει και μερικα ψεμματα στο βιογραφικο της οπως οτι ειναι 1,70 ενω ειναι 1,64 !θα τα κοιταξουν αυτα?

Πριν τη συνέντευξη τις υποψήφιες τις ζυγίζουν και τις μετράνε και μάλιστα χωρίς παπούτσια.1-2 ποντάκια τώρα μπορεί να τα προσθέσει κανείς. Μα 6;

αυτο γινεται σε ολες τις εταιρειες?γιατι εμενα στην ολυμπιακη ουτε με ειχαν μετρησει στο βαρος ουτε στο υψος

Η Α3 μετραει.Οι αλλες απο οσο ξερω οχι.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!!!

Είναι απαράδεκτοι, να βγαίνουν στις τηλεοράσεις και να λένε ότι δε θα υπάρχει καμία απόλυση....απλά τα πράγματα....στο σύνολό τους είναι 6000 κόσμος και η νέα εταιρία πρεπει να λειτουργήσει με 3000 προσωπικό!
Ξεκίνησαν τις απολύσεις με το πρόσχημα ότι δεν ήσουν καλή......και ας σου λέγαν σε όλη τη διάρκεια ότι είσαι άψογη, συγχαρητήρια έχεις τέλεια βαθμολογία!

Έχω μεγάλη πικρία....θα σας τα πω να φύγουν από πάνω μου.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ξέχασα να σας πω....μερικές (ελάχιστες!!) συνέχισαν τη συνεργασία και ας μη πηγαίναν στα standbye οταν τις καλούσαν και ας είχαν πάρει 9 κιλά και ας είχαν δηλώσει άπειρες ασθένειες χωρίς χαρτί γιατρού. Δηλαδή προσπαθείς να είσαι τέλεια...για ποιο λόγο? Γιατί παραλίγο να σκοτωθώ στο δρόμο για να προλάβω να είμαι πιο νωρίς από την ώρα μου όταν με καλούσαν στο standbye? Γιατί ήμουν πάντα νωρίτερα στη δουλειά μου? Γιατί ήμουν πάντα χαμογελαστή και έκανα πολλά πολλά χιλιόμετρα πάνω στο αεροπλάνο? Για να μου δίνουν όλοι οι ανώτεροι συγχαρητήρια και μπράβο........αλλά με τα μπράβο δε μπορώ να πληρώσω το ενοίκιο, επειδή μετακόμησα, μας υποσχέθηκαν άλλα!!!!.....δε τους νοιάζουν αυτά, ένας αριθμός είμαστε....αλλά από την άλλη θεωρούνται σοβαρές εταιρίες.

Μη κάνετε όνειρα σε αυτό το κλάδο...μη τρεχετε να πάρετε πτυχία, ξένες γλώσσες και οτιδήποτε άλλο....στεναχωριέμαι να διαβάζω ότι έχετε αγωνία για τη συνέντευξη......αν έχετε κάποιο υψηλό στέλεχος της εταιρίας ασχοληθείτε...αλλιώς μη προσπαθείτε!!Το πολύ πολύ να σας ξεζουμίσουν για κάποιο χρόνο...να νομίζετε ότι κάτι μπορείτε να κάνετε με την αξία σας....αλλά έως ενός σημείου..για πολύ λίγο.

Θα εκπλαγώ αν διαβάσω αντίθετες απόψεις...ίσως οι δικαιολογίες να είναι αυτές που με πείράξαν....καλύτερα να λένε την αλήθεια!!!
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ AEGEAN

δηλαδη απο 6000 κοσμος θα μεινει 3000?

Ρε συ perseus σχεδον η διπλασια εταιρεια (λιγο παρακατω) δλδ με συνολικα το (αθροιστικα) ημισυ παρα κατι (του σημερινου) προσωπικου? Ρε παιδια τα σκεφτεστε η σας ξεφευγουνε? :|

Αμα μου γραφεις το stand-by "standBYE",ε,δεν απορω με τις απολυσεις :thx:

Δηλαδή αν δε γίνοταν "συγχώνευση,συνεργασία,απορρόφηση κτλ" δε θα γίνοταν απολύσεις;Ή μήπως αναφερόμαστε σε "μη ανανέωση σύμβασης";Ή μήπως περισσότεροι εργαζόμενοι θα είχαν πρόβλημα αν δεν είχαμε τη συγκεκριμένη εξέλιξη;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.