Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Πρέπει να σου πω πως δεν είμαι αεροσυνοδός, αλλά μια πολυ φίλη μου, έτσι απάντησα σε ότι γνωρίζω με βεβαιότητα. Τα 80 ευρώ δεν ξέρω τι επίδομα είναι ξέρω όμως ότι το παίρνουν.. Οι διανυκτερεύσεις πληρώνονται με 80 ευρώ επίσης, αλλά δεν υπάρχει στάνταρ αριθμός. Υπάρχει επίσης και το Travel value 1% .

Γνωριζει καποιος ι περιλαμβανει η εκπαιδευση των αεροσυνοδων?

kleopatra":nwsj69en said:
Τα +80 τι είναι; Πόσο πάει η διανυκτέρευση; Πόσες περίπου κάνουν το μήνα;
διανυκτερευση μπορει να παει 35 η 50 η και παραπανω αναλογα με την αεροπορικη εταιρεια που πας
και αναλογα αν ειναι εσωτερικο η εξωτερικο επισης μερικες αεροπορικες εταιρειες σου δινουν και ωρες πτησεις που μπορει να ειναι 5 η και παραπανω ευρω την ωρα και παλι αναλογα σε ποια εταιρεια θα πας

cabincrew4ever":3nnu6lla said:
marta":3nnu6lla said:
καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μάθω πόσο σημαντικό είναι τελικά να παρακολουθήσεις μια σχολή εκπαίδευσης ή αν απλά χανεις χρόνο κ χρήμα.ακόμη, αν προσλαμβάνονται άτομα από ελλήνικες σχολές σε αεροπορικές εταιρίες του εξωτερικού.
ευχαριστώ.

Μαρτα δικη μου αποψη ειναι οτι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει. Ειναι χασιμο χρονου και πανω απο ολα χρηματων. Εχω τελειωσει κι εγω σχολη. Και δεν προκειται μονο για δικη μου γνωμη αλλα και ολων των γνωστων μου που εχουν τελειωσει αντιστοιχες σχολες.
δεν υπαρχει λογος να πας σε σχολη για εκπαιδευση απλα τα λεφτα σου και το χρονο σου χανεις. οποια εταιρεια σε προσλαβει σου κανουν εκει την εκπαιδευση ειτε εχεις τελειωσει σχολη ειτε οχι γιατι η αδεια ιπταμενης συνοδου πρεπει να βγει απο την εταιρεια την οποια δουλευεις και εχει εγκριση απο την υπηρεσια πολιτικης αεροποριας. χωρις αυτη την αδεια δεν μπορεις να πεταξεις και σαφως οι ιδιωτικες σχολες δεν δινουν κατι τετοιο, εξαλλου πρεπει να εχεις και τυπο αεροσκαφους που πετας.

Re: Εκπαίδευση και μισθός αεροσυνοδών

pitsi":jwwhsf4e said:
Καλησπέρα σε όλους!!
Θα ήθελα να μάθω τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση των αεροσυνοδών στην aegean. Παίρνουν όλες τις κοπέλες που εκπαιδεύουν; Πόσα είναι τα χρήματα που παίρνει μια αεροσυνοδός χωρίς προυπηρεσία;

Ευχαριστώ πολύ

γεια σου pitsi θα θελα να σε ενημερωσω οτι το περιβαλλον στην α3 ειναι χαλια,οι συνθηκες το ιδιο,οι διανυκτερευσεις μονο διανυκτερευσεις δεν ειναι αφου ουτε το φαγητο σου δεν σου πληρωνουν και εισαι αναγκασμενος να κουβαλας απο το αεροπλανο σαντουιτσακια,νερο,αναψυκτικα,κτλ σαν τους γυφτους δηλαδη.2 χρονια αντεξα και εφυγα τρεχοντας μονο και μονο για να εχω προυπηρεσια,μιας και ολοι την ζητανε.εκτος του οτι τα λεφτα ειναι αθλια και θα μπορουσες να τα παιρνεις οπουδηποτε αλλου χωρις να κινδυνευει η ζωη σου,ειναι τοσο ανταγωνιστικο το περιβαλλον που θα νομιζεις οτι εχεις πιασει δουλεια στον στρατο , με τοση ιεραρχια.Υπηρχαν ατομα που εργαζοντουσαν παραπανω απο εσενα μια εβδομαδα και σου την λεγανε για το παραμικρο.πηγαδακια με ατομα που ειχαν κανει request να πετανε μαζι ,σαν την τρελη θα εισαι πανω κατω για να τα δωσεις αργοτερα σε ενα ψυχολογο.δεν μιλαω για μερικους κυβερνητες οι οποιοι σε αντιμετωπιζαν λες και ησουν καμια τελειωμενη.δοκιμασε το αφου θες να δεις πως ειναι ,αλλα μην γινεις συναισθηματικη και αρχιζεις και κλαις με το παραμικρο σαν κατι αλλες κοπελες που οι καημενες δεν ξεραν πως να αντιδρασουν και ηταν συνεχεια στεναχωρημενες.
παντως εγω προσωπικα θα προτιμουσα να παω για δουλεια στον HONDO.

παντως αν καποιος δεν εχει προβλημα να ειναι μακρυα απο το σπιτι υπαρχουν καποιες ευκαιριες και στο εξωτερικο...

Ειναι πολυ καλυτερες οι συνθηκες στο εξωτερικο αλλα ειναι οτι ¨ξεριζωνεσαι΄κατα καποιο τροπο..

GIOTA":3ubo3jrk said:
παντως εγω προσωπικα θα προτιμουσα να παω για δουλεια στον HONDO.
Ποιο Χόντο? Τον Hondos Center??? Γιατί αν λες κάτι τέτοιο, η κατάσταση είναι πιο τραγική απ ότι την περιγράφεις. Η περιγραφή που έδωσες θυμίζει ένα τυπικό ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας, με πηγαδάκια, κλίκες κλπ, που δεν λείπει από κανέναν χώρο. Αλλά να πας στο Χόντοσεντέρι και να πουλάς κρέμες, δείχνει κάτι πιο υποχθόνιο.... :?:

εχω εργαστει και σε αλλες εταιρειες και πραγματικα αυτο που γινοταν εκει μεσα με τρομαξε.εγω εγραψα αυτα που εβλεπα η αποφαση ειναι του καθενος αν θελει να εργαζεται ετσι και να γυρναει στο σπιτι του φρικαρισμενος για 800 ευρω.
αυτο παντως δεν ηταν ενα τυπικο ανταγωνιστικο περιβαλλον,και οχι μονο απο τα πληρωματα αλλα το κυριοτερο απο την πολιτικη της εταιρειας,γιατι αν επαιρνα 3000 το μηνα δεν θα σταματουσα αλλα οχι να μου φευγει ο .... για 800 ευρω και να με κοιτανε λες και μου κανουν χαρη που με εκαναν και καλα αεροσυνοδο.ασε που στον hondo εχεις καλυτερες εκπτωσεις απο τα αεροδρομια.ξερω γω τι να πω αν μπορεις να βρεις καμια καλη εταιρεια που να κανει vip πτησεις στο εξωτερικο ειναι καλυτερα πιστευω,εγω προς τα εκει ειμαι τωρα ,θα δουμε .

ntina87":xw1kdg2b said:
παντως αν καποιος δεν εχει προβλημα να ειναι μακρυα απο το σπιτι υπαρχουν καποιες ευκαιριες και στο εξωτερικο...

εχεις δικιο αντε να την βρεις ομως

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.