Επάγγελμα Αεροσυνοδός

• Thread starter Thread starter SELINDA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Κάνεις λάθος.ο μισθός είναι 670 ευρώ για τον καιρό της εκπαίδευσης που διαρκεί ενα με δύο μήνες -ενώ άλλες εταιρίες δεν την πληρώνουν καν.
από τη στιγμή που ξεκινάς να πετάς παίρνεις 850 ευρώ -μεικτά- και μετά 9-δλδ καθαρα 7 περίπου- ευρώ για κάθε ώρα πτησης.

αγαπητό φόρουμ,
Πόσες ώρες την εβδομάδα εργάζεται μια ιπτάμενη? πόσες ώρες πτήσεις μπορεί να γράψει το μήνα?
ευχαριστώ,
εγώ

Blair":2aedoeat said:
Κάνεις λάθος.ο μισθός είναι 670 ευρώ για τον καιρό της εκπαίδευσης που διαρκεί ενα με δύο μήνες -ενώ άλλες εταιρίες δεν την πληρώνουν καν.
από τη στιγμή που ξεκινάς να πετάς παίρνεις 850 ευρώ -μεικτά- και μετά 9-δλδ καθαρα 7 περίπου- ευρώ για κάθε ώρα πτησης.

Μιλάω για την Ο.Α. όπως είναι στην παρούσα μορφή της, όχι όπως θα γίνει αφότου την παραλάβει η ΜΙΓ.

Είναι 1000 ώρες τον χρόνο,190 ώρες τον μήνα,60 ώρες τη βδομάδα..

εννοείς, μέχρι 1000 ώρες το χρόνο, μέχρι 190 ώρες το μήνα, μέχρι 60 ώρες την εβδομάδα..
διαφορετικά αν κάνεις τον πολλαπλασιασμό δεν έχει καμία λογική :)
thanx anyway sonia86

Ναι ξεχωριστά ..κ πρέπει να τα υπολογίζεις μόνη σου..

skyhigh":2o4rrlqz said:
Blair":2o4rrlqz said:

Μιλάω για την Ο.Α. όπως είναι στην παρούσα μορφή της, όχι όπως θα γίνει αφότου την παραλάβει η ΜΙΓ.

εφόσων μιλάμε σε κοπέλες που ενδιαφερονται γι'αυτή τη δουλειά δεν πρέπει να λέμε και τα νούμερα που ισχύουν τώρα;
εγώ υπέγραψα πρόσφατα με αυτό το ποσό άρα και οι επόμενες κοπέλες με αυτά θα εργαστούν επίσης.
μάλιστα είμαι σίγουρη ότι αναφέρεται και μερικές σελίδες νωρίτερα καθως όταν πήγα για τη συνέντευξη είχα ήδη διαβάσει στο φόρουμ και οι τιμές ήταν απόλυτα σωστές.

Πολλές δεν είναι 60 ώρες τη βδομάδα;Νομίζω γύρω στις 80-100 πετάνε το μήνα.

Οχι,ειναι 60 τη βδομαδα..Μπορει να ειναι λιγοτερες αλλα σιγουρα οχι παραπανω..

βασικά εμένα μου είπαν ότι 60 είναι το ελάχιστο και ότι όντως οι ώρες θα είναι από 60 εως 80.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.