Re: Pantheon Airways
καλησπερα.
Οταν μια ομαδα ανθρωπων 40-50 χρονων αναγκαζεται να καταφευγει σε λυσεις απελπισιας κυνηγοντας τον αρμοδιο υπουργο τους, προσωπικα, μονο την υποστηριξη μου μπορουν να κερδισουν. Δεν εχουν Hobby τον "βανδαλισμο" η το κυνηγητο μεσα σε πιστες αεροδρομιου. Η εικονα ενος υπουργου πολιτικα προιστάμενου ενος αερομεταφερεα, πολιτικα υπευθυνου για την πωληση του, και τοσο "λαικιστικά" "υπερ" των εργαζομενων [με κατοικον επιστολες] και της εξυγειανσης του αερομεταφορεα αυτου να φυγαδευεται επειδη πεταξε με ανταγωνιστρια εταιρεια μονο οικτο μπορει να μου προκαλεσει.
Αληθεια, ΓΙΑΤΙ διαλεξε την αιγαιου? επειδη βρικε το εισητηριο προσφορα? 49ευρω all included? προφανως η κινηση ηταν συμβολικη και καθολου τυχαια. ηταν προκλητικη.
[Για να μην προκαλεσω το forum για μεροληψια αναφερω οτι ουδεμια προσωπικη σχεση εχω με τις αερομεταφορες, την Ολυμπιακη, η με καποιον υπαλληλο της και η αποψη που εξεφρασα ηταν στα πλαισια γενικοτερης πολιτικης κριτικης. Μόνο οίκτο για τον κ.Χατζηδακη μπορουσε να μου προκαλεσει το τηλεοπτικο ρεπορταζ που παρακολουθησα στην τηλεοραση αποψε]
Αληθεια, φοβοταν να μπει σε αεροσκαφος των ΟΑ? λετε να ετρωγε πορτα?