Επεισόδια απο υπαλλήλους των ΟΑ στο LGAV

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

GP707

Moderator
Staff member
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Σύμφωνα με πληροφορία του μέλους ansarigi, το ΑΤR42 απέκτησε νέο livery, αφού εργαζόμενοι των ΟΑ έβαψαν πάνω του διάφορα συνθήματα με σπρέι!!! Τελικά την ήθελε την φύλαξή του! :roll:

Re: Pantheon Airways

http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 583488.htm

ετσι ακριβως εγινε....το εδειξε στις ειδησεις του MEGA το μεσημερι και αν δεν κανω λαθος ηταν απο τους συνδικαλιστες τις ΟΣΠΑ.
Απορω πως μπορουν και κοβουν βολτες στιν πιστα...

alexandros":1zns4ick said:
Απορω πως μπορουν και κοβουν βολτες στιν πιστα...

Σε ποιο Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο οι εργαζόμενοι ΜΙΑΣ εταιρείας , καταλαμβάνουν (συχνά πυκνά) όποτε θέλουν τους διαδρόμους προσγείωσης , ανάβουν φωτοβολίδες στην πίστα , βανδαλίζουν αεροπλάνα , εμποδίζουν την αποβίβαση επιβατών ανταγωνιστή τους (Βλέπεις ο Χατζιδάκης πετούσε με τον ανταγωνιστή....) και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επίπτωση????

Άραγε οι αρχές του "κοσμοδρομίου" Ελ.Βεν δεν έχουν καμία ευθύνη ??
Ο εισαγγελέας δεν βλέπει ειδήσεις???

Αλλά ξέχασα.... Στην Ελλάδα οι συνδικαλιστές έχουν ασυλία.

Αν ειναι δυνατον δεν μπορουν να ησυχασουν αυτοι οι συνδικαλιστες αφου τα πραγματα ειναι προαποφασισμενα με ολα αυτα που κανουν κανενας επιβατης δεν θα ειναι με το μερος τους λιγος καιρος εμεινε και ελπιζουμε ολοι σε μια καλυτερη,μεγαλυτερη και ισχυροτερη ιδιωτικη ολυμπιακη

καλησπερα.
Οταν μια ομαδα ανθρωπων 40-50 χρονων αναγκαζεται να καταφευγει σε λυσεις απελπισιας κυνηγοντας τον αρμοδιο υπουργο τους, προσωπικα, μονο την υποστηριξη μου μπορουν να κερδισουν. Δεν εχουν Hobby τον "βανδαλισμο" η το κυνηγητο μεσα σε πιστες αεροδρομιου. Η εικονα ενος υπουργου πολιτικα προιστάμενου ενος αερομεταφερεα, πολιτικα υπευθυνου για την πωληση του, και τοσο "λαικιστικά" "υπερ" των εργαζομενων [με κατοικον επιστολες] και της εξυγειανσης του αερομεταφορεα αυτου να φυγαδευεται επειδη πεταξε με ανταγωνιστρια εταιρεια μονο οικτο μπορει να μου προκαλεσει.
Αληθεια, ΓΙΑΤΙ διαλεξε την αιγαιου? επειδη βρικε το εισητηριο προσφορα? 49ευρω all included? προφανως η κινηση ηταν συμβολικη και καθολου τυχαια. ηταν προκλητικη.
[Για να μην προκαλεσω το forum για μεροληψια αναφερω οτι ουδεμια προσωπικη σχεση εχω με τις αερομεταφορες, την Ολυμπιακη, η με καποιον υπαλληλο της και η αποψη που εξεφρασα ηταν στα πλαισια γενικοτερης πολιτικης κριτικης. Μόνο οίκτο για τον κ.Χατζηδακη μπορουσε να μου προκαλεσει το τηλεοπτικο ρεπορταζ που παρακολουθησα στην τηλεοραση αποψε]
Αληθεια, φοβοταν να μπει σε αεροσκαφος των ΟΑ? λετε να ετρωγε πορτα?

Παρτε και μια φωτο του ΒΡΑ με το νεο αυτοσχεδιο livery (ΠΟΛΥ γελιο σημερα στο αεροδρομιο) :lol: :wall

http://www.airpics.net/photo/3811/L

Η εικόνα με το λεφούσι να τρέχει στους χώρους του Ελ. Βεν. (major security breach BTW) θα ήταν εξόχως σουρεαλιστική αν δεν ήταν τρομακτική. Από πότε μπορει ο καθένας (από τεχνικος ΟΑ μέχρι καμέραμαν του καναλιου) να μπαινουν σε χωρους που κανονικά απαγορεύεται η εισοδος για λόγους ασφαλείας??

Προσωπικά δεν δίνω δεκάρα για τον Χατζιδάκι και τους ομοίους του αλλά όχι και «πολιορκία» του αεροσκάφους που τον μετέφερε επειδή (επιπλέον) ήταν της Αιγαίου. Κάποιο μέλος εδώ απορεί κιόλας που ο υπουργός ταξίδευε με Αιγαίου. Σόρι, την επόμενη φορά θα ζητάμε και την άδεια του Πατέστου για το ποια πτήση μάς βολεύει. Σαν πολύ κράτος εν κράτει δεν γίνανε οι «αγωνιζόμενοι» εργαζόμενοι που δηλώνουν στις κάμερες ότι «8.000 άτομα θα μείνουμε στο δρόμο»?. Τέτοιο «στο δρόμο» (με αποζημίωση όσο ενα σπιτι ή/και πληρωμενα ένσημα ως τη σύνταξη ή/και μετάταξη στο κωλοχανείο του δημοσίου) θέλω κι εγώ!!

Σόρι, αλλά προνόμια που αποκτήθηκαν ως αποτέλεσμα ψηφοθηρικής συναλλαγής με πολιτικάντηδες δεν είναι ακριβώς «κεκτημένα με αγώνες», μάλλον ανταλλάγματα είναι. Τώρα που τα χάνουν ας φωνάζουν. Σόρι, that's life.

Υ.Γ.
Οι συμβασιούχοι που μένουν ξεκρέμαστοι ασφαλώς και έχουν τη συμπάθειά μου. Αλλά οι 45ρηδες που θα βγουν στη σύνταξη δεν την έχουν καθόλου. Τους φτάνει που έχουν τα λεφτά μου.

Ωραία η φωτο, αλλα το γέλιο που το είδατε ρε παιδιά?
-Στήθηκαν 40 άτομα πίσω απο ένα RJ της Α3 εμποδίζοντας το για κάποια ώρα να κάνει push-back.
-Όταν έφτασε η πτήση απο Χανιά που κουβάλαγε και τον Χατζηδάκη, έτρεξαν με λεοφωρείο και όρμησαν στην VIP πύλη του Β03 φωνάζοντας συνθήματα και "ντουουουου" και άλλα γηπεδικά.
-Όταν ο Χατζηδάκης φυγαδεύτηκε μέσα στο terminal, έκαναν το ίδιο "ντου" μέσα απο τον διαχωρισμό αποσκευών, για να τον προλάβουν εκεί (και να κάνουν τι? Να τον δείρουν?)
-Στη συνέχεια έκοβαν βόλτες στον 03L τον οποίο και έκλεισαν για κάποιο διάστημα, και ακολούθησαν τροχόδρομοι και parking stands.
-Τέλος,ήρθε το "ντου" στο ATR στο οποίο έβγαλαν και όλη τη μανία τους (λεπτομέρειες φαίνονται στην παραπάνω φωτο του προλαλήσαντα)

Ολα αυτά λές και ήταν στο τσιφλίκι τους. Η αστυνομία απλά κοιτόυσε, παρέα με μερικά follow-me.

Τα σχόλια δικά σας.

Εγώ λέω "ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ" (αποψη καθαρά προσωπική, ευχαριστώ)

Catsionson":toe3ozlw said:
Αυτο δεν ειναι αεροπορικο σχολιο καλο μου παιδι:

Χρησιμοποιείς ύφος που δεν αρμόζει στον χώρο που ήρθες .
Αν αυτό νομίζεις πως σου δίνει "πόντους" συνέχισε ακάθεκτος .

http://www.airpics.net/photo/3811/L
Αυτοί οι άνθρωποι που ......αγαπάνε την δουλειά τους(!!!) δεν διαφέρουν καθόλου από τους γνωστούς αγνώστους.......