Επιστροφή της πτήσης 660 για Μαλπένσα

• Thread starter Thread starter aas59
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ζητώ συγνώμη αν αντέδρασα υπερβολικά.
Απλά δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες.

Καλό Πάσχα

aas59":2nzia71t said:
Είναι η άποψή μου. Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω για τους "ισχυρούς" που τα κάνουν "πλακάκια" για να μην βγει στην επιφάνεια η "αλήθεια".
Πάντα χωρίς στοιχεία.......

Τι είδους στοιχεία θέλεις;Βίντεο;Ηχητικά ντοκουμέντα;Φωτογραφίες;
Όποιος έχει τέτοια στοιχεία,και ζει ακόμα,δε θα τα έβαζε σε ένα φόρουμ...Θα τα πούλαγε στους αντιπάλους και θα αγόραζε ένα Α380!Εντάξει όχι 380 αλλά ένα 737NG άνετα!Το θέμα είναι αν θα προλάβαινε να μπει μέσα!

Αντι να μαθουμε κατι ουσιαστικο αρχισαν παλι καποιοι τα περι ανεμων (και οχι υδατων) ΟΠΟΤΕ :deadthread:

Δεν μπορώ να καταλάβω τις εμμονές ορισμένων συνομιλητών , είτε από την μια είτε από την άλλη πλευρά!! Είναι κρίμα για το φόρουμ.

1) Έτσι όπως μεταδίδονται τα αεροπορικά νέα από τις ειδήσεις , είναι καλύτερο να μην μεταδίδονται καθόλου!! (για όποια εταιρεία)
2) Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος τελικώς , δεν είναι τόσο σοβαρό , για να έχει υπέρτιτλο στις ειδήσεις.
3) Κάποιοι εδώ στο φόρουμ , προσπαθούν να γιγαντώσουν καταστάσεις , νομίζω είναι δεδομένο ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας στην Aegean (αλλά και στην Ελλάδα εν γένει). Μια μυρωδιά στην καμπίνα είναι ενα συμβάν που αντιμετωπίζεται. Όλες οι εταιρείες έχουν μικροπροβλήματα και η Α3 στο παρελθόν είχε στην Χίο αλλά και μέχρι προσφάτως η easy, η british αλλά και πόσες άλλες , τι να απαριθμήσω...
4) Ούτε καταλαβαίνω γιατί επειδή περνάει μια ιστορική κρίση η ΟΑ να πρέπει να τσουβαλιάζουμε έτσι και τη Aegean. Τα 20 νέα αεροσκάφη εγώ ως επιβάτης τα βλέπω ως ανάπτυξη. ΄

Sunshine":1974e29z said:
2) Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος τελικώς , δεν είναι τόσο σοβαρό , για να έχει υπέρτιτλο στις ειδήσεις.

Καλά αν ήταν η Ο.Α και μια κατσαρίδα θα γινόταν θέμα με υπέρτιτλο και 20 άτομα στα παράθυρα...Σαφώς και τα νέα α/φη της είναι ανάπτυξη.Σαφώς και είναι ασφαλής.Προσωπικά δεν είπα κάτι αντίθετο.Απλώς η Ο.Α ως δημόσια δέχεται πιο εύκολα την κριτική που τις περισσότερες φορές δεν είναι καλόπιστη.

imaginas":3vb4g19m said:
αλά αν ήταν η Ο.Α και μια κατσαρίδα θα γινόταν θέμα με υπέρτιτλο και 20 άτομα στα παράθυρα...

Ξεκόλλα από την ΟΑ imaginas.
Ωρες ώρες κάνεις σαν τον Ζορό !! :3:
Αυτόκλητος υπερασπιστής της από κάθε "αδικία" και "κακή κριτική" που της γίνεται!!!

Και στο τέλος τέλος αυτό το topic αφορά ένα συμβάν στην Aegean !!!! :wall:

aas59":2cfaof8p said:
Ξεκόλλα από την ΟΑ imaginas.
Ωρες ώρες κάνεις σαν τον Ζορό !! :3:
Αυτόκλητος υπερασπιστής της από κάθε "αδικία" και "κακή κριτική" που της γίνεται!!!
Την άποψή μου λέω.Ή δεν έχω αυτό το δικαίωμα.Ναι αυτόκλητος υπερασπιστής μια εταιρείας που έχει χρυσοπληρωθεί από τον Ελληνικό λαό,και έχει δώσει δουλειά σε χιλιάδες άτομα,έστω και αν δεν ήμουν εγώ και κάποιος συγγενής ανάμεσα σε αυτούς.

aas59":2cfaof8p said:
Και στο τέλος τέλος αυτό το topic αφορά ένα συμβάν στην Aegean !!!! :wall:
Τώρα το θυμήθηκες;

imaginas":hjn9xqk0 said:
Την άποψή μου λέω.Ή δεν έχω αυτό το δικαίωμα.
Να την λές.
Θα είμαι ο τελευταίος που θα βάλει φραγμούς σε αυτό.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η νοοτροπία "και εσείς βασανίζατε τους μαύρους".................

imaginas":hjn9xqk0 said:
Τώρα το θυμήθηκες;
Αυτό δεν ισχύει. Διάβασε με την σειρά τα posts για να θυμηθείς ποιος ξεκίνησε να ανακατεύει την ΟΑ στο topic.

Δηλαδή πάλι προσπαθείς να κλειδωθεί ένα θέμα βγαίνοντας (ξανά) off topic??? :wall:

Για ακόμα μια φορά, ΕΥΓΕ :thx: ! Τίποτα άλλο δε σας λέω!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.