aas59":2nzia71t said:Είναι η άποψή μου. Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω για τους "ισχυρούς" που τα κάνουν "πλακάκια" για να μην βγει στην επιφάνεια η "αλήθεια".
Πάντα χωρίς στοιχεία.......
Sunshine":1974e29z said:2) Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος τελικώς , δεν είναι τόσο σοβαρό , για να έχει υπέρτιτλο στις ειδήσεις.
imaginas":3vb4g19m said:αλά αν ήταν η Ο.Α και μια κατσαρίδα θα γινόταν θέμα με υπέρτιτλο και 20 άτομα στα παράθυρα...
Την άποψή μου λέω.Ή δεν έχω αυτό το δικαίωμα.Ναι αυτόκλητος υπερασπιστής μια εταιρείας που έχει χρυσοπληρωθεί από τον Ελληνικό λαό,και έχει δώσει δουλειά σε χιλιάδες άτομα,έστω και αν δεν ήμουν εγώ και κάποιος συγγενής ανάμεσα σε αυτούς.aas59":2cfaof8p said:Ξεκόλλα από την ΟΑ imaginas.
Ωρες ώρες κάνεις σαν τον Ζορό !!![]()
Αυτόκλητος υπερασπιστής της από κάθε "αδικία" και "κακή κριτική" που της γίνεται!!!
Τώρα το θυμήθηκες;aas59":2cfaof8p said:Και στο τέλος τέλος αυτό το topic αφορά ένα συμβάν στην Aegean !!!!![]()
Να την λές.imaginas":hjn9xqk0 said:Την άποψή μου λέω.Ή δεν έχω αυτό το δικαίωμα.
Αυτό δεν ισχύει. Διάβασε με την σειρά τα posts για να θυμηθείς ποιος ξεκίνησε να ανακατεύει την ΟΑ στο topic.imaginas":hjn9xqk0 said:Τώρα το θυμήθηκες;